Translate

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Κάθε διείσδυση είναι από μόνη της μια πράξη αγάπης

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ 9 ΡΗΧΩΝ / ΜΙΑΣ ΒΑΘΙΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ

Υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι διείσδυσης. Το Κάμα Σούτρα και μόνο αναφέρει πολλές διαφορετικές. Εμείς προτείνουμε μια ισχυρότατη μέθοδο, η οποία πιστεύουμε πως ανήκει στην «αφρόκρεμα» των μεθόδων. Η μέθοδος μας βασίζεται στον αριθμό ΕΝΝΕΑ, έναν αριθμό που στην Ταοϊστική πρακτική θεωρείται πολύ σημαντικός λόγω ισχυρής Γιανγκ ενέργειας.

Ουσιαστικά, μ' αυτή την τεχνική κάνετε εννέα ρηχές και μετά μία βαθιά διείσδυση. Η βαθιά διείσδυση, εκτός από την ποικιλία αίσθησης ερεθισμού που παρέχει, αναγκάζει τον αέρα να βγει από τον κόλπο.


Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε με τις επόμενες ρηχές διεισδύσεις ένα κενό αέρος μέσα της. Μη βγαίνετε ποτέ εντελώς έξω, γιατί αυτό θα σπάσει το σφράγισμα του κενού αέρος που έχει δημιουργηθεί. Αντίθετα, περιπλανηθείτε στα εξωτερικά σημεία του κόλπου που καλύπτονται από πυκνό νευρικό δίκτυο.

Ο ρυθμός των εννέα ρηχών, μίας βαθιάς διείσδυσης ξετρελαίνει τη σύντροφο σας. Το κενό αέρος έχει τρομερό αποτέλεσμα: αισθάνεται άδεια και μετά γεμάτη, άδεια και μετά γεμάτη. Αυτή η παύση την ευχαριστεί γιατί η αλλαγή διαρκώς αναζωογονεί τις αισθήσεις της. Όταν τρώμε μέχρι κορεσμού, δε θέλουμε άλλο. Ένας νόστιμος μεζές, όμως, (η βαθιά διείσδυση) αυξάνει την επιθυμία. Ικανοποιούμε και μετά διεγείρουμε την επιθυμία. Δημιουργούμε την επιθυμία και μετά ανανεώνουμε την ικανοποίηση.

Ο δεύτερος λόγος που οι ρηχές διεισδύσεις φέρνουν ικανοποίηση είναι ότι η πιο ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας βρίσκεται στο πάνω τοίχωμα του κόλπου σε βάθος γύρω στα δυόμισι εκατοστά. Αυτό το σημείο συνδέει ένα τεράστιο δίκτυο νεύρων των γεννητικών οργάνων με το υπόλοιπο της σώμα. Είναι, δε, γνωστό ως σημείο G, από τον Graffenberg, τον επιστήμονα που το ανακάλυψε, και είναι το σημείο απ' όπου οι γυναίκες εκκρίνουν ένα υγρό όταν είναι πάρα πολύ ερεθισμένες. Οι Ταοϊ- στές πιστεύουν πως αυτό το υγρό είναι υψηλά φορτισμένο με την ουσία της και απορροφάται κατευθείαν από τη βάλανο του πέους.

Συνεχίστε να κάνετε εννιά ρηχές και μία βαθιά διείσδυση μέχρι να ολοκληρώσετε εννέα σετ. Έτσι, ο αριθμός των ρηχών διεισδύσεων είναι συνολικά 81, αριθμός επίσης ισχυρός. Στην αρχή, μπορείτε να κάνετε 3 κύκλους, μετά 6 κύκλους μέχρι τελικά να φτάσετε τους 9. Η αποτελεσματικότητα, μάλιστα, θα αυξηθεί, αν καταπίνετε το σάλιο της συντρόφου σας, κάθε φορά που σταματάτε πριν από τη βαθιά διείσδυση. Αυτό το υγρό είναι υψηλά φορτισμένο με τη Γιν της ουσία και θα εξισορροπήσει τη δικιά σας επεκτατική Γιανγκ ενέργεια.

Αφού ολοκληρώσετε τους 9 κύκλους, μπορείτε να ξεκουραστείτε ή να χρησιμοποιήσετε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές. 

Αφού έχετε χαλαρώσει και έχετε απομακρύνει τον παραπανίσιο ηλεκτρισμό από τους όρχεις, ξαναρχίστε να διεισδύετε ενεργά. Βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά ευχάριστη κατάσταση, ήρεμος αλλά ταυτόχρονα ικανός να διατηρήσετε το σπερματικό υγρό και την στυτική δύναμη μέσω μιας νέας σειράς διεισδύσεων. Έπειτα, ξεκουραστείτε και πάλι.

Ίσως είναι προτιμότερο να διεισδύετε αργά και να βγαίνετε πιο γρήγορα. Αυτός ο τρόπος ταιριάζει περισσότερο στη βαθιά φύση της γυναίκας. Να εισέρχεστε σιγά- σιγά γιατί η γυναίκα διεγείρεται με πιο αργό τρόπο από τον άνδρα. Ο ανεκπαίδευτος άνδρας ξεκινάει γρήγορα και τελειώνει γρήγορα.

mantak chia