Translate

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Γνωρίζεις ότι υπάρχει άμεση σύνδεση στις θηλές μιας γυναίκας και στην μήτρα της;

Η διέγερση της θηλής τονώνει τους μύες γύρω από τη μήτρα και την βάζει ξανά στη θέση της. Και είναι καλό ο ερωτικός σύντροφος να παίζει με τις θηλές της γυναίκας ενώ ταυτόχρονα παίζει και με το yoni της. Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενεργοποιηθούν οι κολπικοί οργασμοί.

Ο κολπικός και ο τραχηλικός οργασμός είναι από τους πιο ισχυρούς οργασμούς που μπορούν να έχουν οι γυναίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ερωτικές δονήσεις ταξιδεύουν μέσα στον κόλπο μέχρι να φτάσουν στην μήτρα και να την δονήσουν οργασμικά. Στη συνέχεια οι οργασμικές αυτές δονήσεις ανεβαίνουν έναν μεσημβρινό που ονομάζεται Chong Mai για να φτάσουν στην καρδιά της γυναίκας και στη συνέχεια στον εγκέφαλό της και στην επίφυση.

Θα μου πείτε: Λίγες γυναίκες έχουν κολπικό οργασμό. Ωστόσο είναι τόσο σημαντικός. Και δεν αφορά μόνο την απόλαυση αλλά υπάρχουν δεδομένα που δείχνουν ότι προλαμβάνει τον καρκίνο.

Ο τράχηλος της μήτρας πρέπει να χαλαρώσει για να ενεργοποιηθεί οργασμικά. Πολλές γυναίκες κρατούν τραυματικές εμπειρίες από άγριο και απότομο σεξ στον τράχηλο τους και στα τοιχώματα του κόλπου τους. Και αυτό συμβαίνει αν έχει διεισδύσει ο άντρας χωρίς να έχουν προηγηθεί επαρκή προκαταρκτικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο κόλπος και ο τράχηλος να αποκτήσουν σκληρότητα και απάθεια.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν κολπικό οργασμό. Μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ στα τοιχώματα του κόλπου ώστε να μαλακώσει η περιοχή γύρω και μέσα στο yoni. 

Η ταυτόχρονη τεχνική διέγερσης της θηλής βοηθά πολύ αυτήν την διαδικασία. Σε αυτήν την διαδικασία πολύ συχνά συμβαίνει συναισθηματική απελευθέρωση που φέρνει δάκρυα. Υπάρχει συχνά συναισθηματικός πόνος από την καρδιά που χρειάζεται να απελευθερωθεί.

Το yoni μασάζ μπορεί να φέρει μεγάλη ευχαρίστηση, αλλά όπως κάθε τεχνική βαθιάς σεξουαλικής αφύπνισης μπορεί να φέρει δάκρυα. Αυτό είναι υγιές. Και όταν συμβαίνει μην σταματάς. Ανέπνευσε και απελευθέρωσε ότι υπάρχει εγκλωβισμένο εκεί..

Από τον Prem Aakash