Translate

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Πόσοι από εμάς έχουν αυτό που ονομάζεται «οργασμική ικανότητα»;

Το να μπορεί κάποιος να εκφράσει όλο το πάθος της αγάπης του ελεύθερα και ολοκληρωτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέσα του κανένα σημάδι αμφιθυμίας ούτε κρατήματος ούτε κανένας δισταγμός στην παράδοση του εαυτού του.

Δυστυχώς πολλοί λίγοι άνθρωποι εκφράζουν αυτήν την οργασμική ικανότητα και μπορούν να βιώνουν την έκσταση σε κάθε τι που κάνουν στη ζωή τους.  Αυτή τους η ικανότητα εκδηλώνεται στη λάμψη των ματιών τους, στη ζωντάνια του σώ­ματός τους και στη μεγαλοσύνη της κίνησής τους.

Όμως πόσοι από εμάς μπορούν να έχουν αυτό που ονομάζεται «οργασμική ικανότητα»; Πόσοι από εμάς μπορούν να βρουν σεξουαλική πληρότητα παραδιδόμενες στα σεξουαλικά τους συναισθήματα; Πόσοι από εμάς μπορούν να αφεθούν σε έναν πλήρη και ολοκληρωμένο οργασμό επιτρέποντας στο σώμα  να αναλάβει τα ηνία της ευχαρίστησής τους;

Οι ανεξέλεγκτες  κινήσεις που κάνει το σώμα όταν βγαίνουν στην επιφάνεια οργασμικά αισθήματα είναι ακούσιες, πυροδοτούνται από τα κύματα διέγερσης που ξυπνάνε κατά τη σεξουαλική πράξη, πλημμυρίζουν όλο το σώμα και συνδέονται με τον αυξανόμενο ρυθμό της αναπνοής.

Όταν συμβαίνουν η λεκάνη θέλει να κινηθεί προς τα μπρος και προς τα πίσω με μια κίνηση που δεν είναι καθόλου χαοτική αλλά θυμίζει την κίνηση του “φιδιού”. Η αναπνοή αλλάζει κι αυτή τον ρυθμό της συμβαδίζοντας με την λεκάνη. Καθώς η λεκάνη κινείται μπροστά αυθόρμητα συμβαίνει εκπνοή και καθώς κινείται προς τα πίσω τότε συμβαίνει η εισπνοή.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, όταν η διέγερση στα γεννητικά όργα­να αρχίζει να εκρήγνυται, οι κινήσεις της λεκάνης γίνονται πιο γρήγορες και πιο δυνατές. Εκείνες τις στιγμές αν αφεθεί ολοκληρωτικά κάποιος μπορεί να νιώσει ότι βγαίνει από τον εαυτό του. Κι αν παραδοθεί σε αυτό που συμβαίνει τότε το Εγώ του θα εξαφανιστεί και θα νιώσει ότι γίνεται ένα με την κοσμική διαδικασία.

Αυτή είναι η έκσταση και είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε κοσμικό οργασμό όπου Άνθρωπος και Σύμπαν γίνονται ένα οργασμικό και ενιαίο σύνολο.


Αν θέλεις 
🔥 να συνδεθείς πάλι με την χαρά και την απόλαυση

🔥 να αυξήσεις την οργασμική σου ικανότητα «ξυπνώντας» την φωτιά μέσα σου

🔥 να απολαμβάνεις τον εαυτό σου και να επιτρέψεις στο σώμα σου να ερωτευτεί την Ζωή 

τότε  έλα μαζί μας  σε ένα οργασμικό online workshop μέσω zoom τις τρεις Πέμπτες  του Δεκέμβρη 01, 15 & 29 στις 21:00


Ήρθε η στιγμή να νιώσεις πάλι την εφηβική φωτιά να κυλάει στις φλέβες σου


Συμμετοχή 20 ευρω η κάθε συνάντηση

πληροφορίες: 6973216895


namaste
despoina palamari