Translate

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Η αυτο-ικανοποίηση με την ταντρική διαδικασία είναι ένα ταξίδι αυτο-αγάπης.

Είσαι η πηγή του οργασμού σου, είτε διαβαίνεις την οργασμική πύλη μόνος/η είτε με το ταίρι σου. Η προσφορά αγάπης και ηδονής στον εαυτό σου μπορεί να αποτελέσει μια θεραπευτική και ταυτόχρονα υπερβατική εμπειρία.

Η αυτο-ικανοποίηση με την ταντρική διαδικασία είναι ένα ταξίδι αυτο-αγάπης. Μια βαθιά θεραπευτική διαδικασία που σε βοηθά να ανακαλύψεις την σεξουαλικότητά σου σε ολόκληρο το εκστατικό της φάσμα, να γνωρίσεις βαθιά τον εαυτό σου και να αποκαταστήσεις την σχέση σου μαζί του!

Είναι μια προσφορά αγάπης στον εαυτό σου μέσω του αγγίγματος, της αναπνοής και του διαλογισμού. Το tantric solo sex, όπως πολύ το ονομάζουν, είναι ο τρόπος όχι μόνο να διερευνήσεις τον εαυτό σου αλλά και να συνδέσεις την σεξουαλικότητά σου με την πνευματικότητα.


Πρακτική στην Ταντρική Αυτοϊκανοποίηση 

1. Χρόνος
Καλύτερα να διαλέξεις μια μέρα που να μην έχεις να κάνεις τίποτα ώστε να αφιερώσεις τον εαυτό σου στην solo tantrα.  Αλλά αν έχεις άλλες υποχρεώσεις, φρόντισε να μην πιέζεσαι από τον  χρόνο ώστε να μην σου στερήσεις  την απόλαυση.

2. Προετοιμασία χώρου
Η σεξουαλική ενέργεια κινείται μόνο όταν νιώθεις άνετα γι' αυτό χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου με τελετουργικό τρόπο θα υποδεχτείς τον εαυτό σου. Φρόντισε αυτός ο χώρος είτε είναι η κρεβατοκάμαρά σου είτε κάποιο άλλο δωμάτιο να έχει όμορφα υφάσματα και πολλά μαξιλάρια. Γέμισέ τον με μυρωδιές (όπως βανίλια, σανταλόξυλο, γιασεμί ή κανέλλα), φώτισέ τον με κεριά και βάλε αισθησιακή μουσική ώστε να χρωματίσεις ερωτικά την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσεις για σένα μια ιδιαίτερη σεξουαλική φωλιά.  


3.  Πρόθεση
Η πρόθεση είναι πολύ σημαντική γιατί θα κατευθύνει την ενέργεια. Μπορείς να την προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Για παράδειγμα αν νιώθεις ντροπή με την σεξουαλικότητά σου η πρόθεσή σου μπορεί να είναι να νιώσεις πιο άνετα με τον αισθησιακό εαυτό σου. 
Ή αν δεν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου, αν δεν σου αρέσει η κοιλιά σου ή το στήθος σου ή τα πόδια σου, μπορεί η πρόθεσή σου να είναι να δείξεις αγάπη και ευγνωμοσύνη στο σώμα σου ώστε να συμφιλιωθείς μαζί του. Αν η καθημερινότητα σου δημιουργεί άγχος και ένταση μπορεί η πρόθεσή σου να είναι να απελευθερωθείς από αυτά και να νιώσεις ανακούφιση. 
Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να θες να μοιραστείς την οργασμική σου ενέργεια με το Σύμπαν ή την ανθρωπότητα και να διαμορφώσεις ανάλογα την πρόθεση σου. Μπορείς να πεις αν θες: «Αφιερώνω την ηδονή και τον οργασμό μου στην ευημερία όλων των πλασμάτων που κατοικούν στη γη. Ας είναι ευτυχισμένα»


4. Αναπνοή 
Η αναπνοή είναι πολύ σημαντική και στην solo tantra γιατί μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια στο σώμα σου και να σου επιτρέψει να βυθιστείς πιο εύκολα στο εσωτερικό σου οργασμικό Σύμπαν. Χρειάζεται να είναι γεμάτη και πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως και να αναπνέεις από το στόμα ώστε να είσαι πιο κοντά στην αίσθηση και στα συναισθήματά σου.  Και αν θες να βιώσεις έναν βαθύ οργασμό που η δόνησή του θα απλωθεί σε κάθε σου κύτταρο και όχι μια φτωχή εκσπερμάτιση που θα περιοριστεί μόνο στα σεξουαλικά σου όργανα χρειάζεται η αναπνοή σου να γίνεται συνειδητά. 


5. Διέγερση 
Ο οργασμός είναι θέμα ενέργειας και η ενέργεια αυξάνεται μαζί με τη διέγερση. Η διέγερση αυξάνεται όταν μεταφέρεις την προσοχή σου από τη σκέψη σου στην αναπνοή σου και όταν αφήνεις το σώμα σου να κινηθεί όπως αυτό θέλει ώστε να απλωθεί η εκστατική φωτιά που γεννά η έξαψη σε κάθε σου κύτταρο και ο οργασμός σου να είναι ολικός. Οι ήχοι ευχαρίστησης που βγαίνουν από τα χείλη σου και οι ανεξέλεγκτες κινήσεις της λεκάνης σου δίνουν χρώμα και γεύση στην σεξουαλική σου ενέργεια.

Αν θες το ταξίδι σου να είναι απολαυστικό μην βιάζεσαι. Ανέπνεε αργά, κινήσου αργά, χωρίς στόχο και χωρίς να κυνηγάς αποτέλεσμα. Άφησε τα χέρια σου να γλιστρήσουν αργά και αισθησιακά πάνω στο κορμί σου. Άγγιξε ερωτικά όλο σου το σώμα και βάλε φαντασία στο άγγιγμά σου. Άγγιξέ το με την παλάμη σου, με τα ακροδάχτυλά σου, με ένα απαλό ύφασμα. Κάνε κινήσεις απαλές κυκλικές, φευγαλέες ή κινήσεις πιο σταθερές, πιο ζουμπηχτές, πιο τσιμπητές…

Ξέχνα στην αρχή τα σεξουαλικά σου όργανα. Υπάρχουν κι άλλες σωματικές περιοχές να εξερευνήσεις, να αγαπήσεις. Διεύρυνε το χάδι σου σε όλο το σώμα. Μην προσπερνάς τους αγκώνες, τα χέρια, τους καρπούς, τους αστραγάλους, τα γόνατα, την εσωτερική βουβωνική χώρα… Όλα αυτά είναι δευτερεύουσες ερωτογενείς ζώνες και μπορούν να χρωματίσουν με τον δικό τους τρόπο την ηδονική σου διάθεση. 

Το αντανακλαστικό του οργασμού βασίζεται σε μια σειρά ηδονικών και έντονα ερεθιστικών κινήσεων όπου η λεκάνη πηγαινοέρχεται μπρος-πίσω Καθώς η αναπνοή σου και η ηδονή σου βαθαίνουν δοκίμασε συνειδητά να ενισχύσεις την σεξουαλική αίσθηση κινώντας το σώμα.  Η εκστατική εμπειρία αυξάνεται αν καθώς αναπνέεις βαθιά σφίγγεις και χαλαρώνεις τους σεξουαλικούς σου μυς. Μην προσπαθείς, κάντο χωρίς να πιέζεσαι έχοντας παιχνιδιάρικη διάθεση. Δεν Εγκατέλειψε το νου και την προσπάθεια και αφήσου να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να απλώσεις την ηδονή σε όλο σου το σώμα επιτρέποντας να εκδηλωθεί ο εκστατικός εαυτός σου.

Χαλάρωσε και αφέσου στα χάδια σου. Φαντάσου όλη την ηδονή που νιώθεις σαν μια πηγή που αναβλύζει από τα σεξουαλικά σου όργανα και ανεβαίνει για να γεμίσει και την καρδιά σου με ευχαρίστηση. Δώσε εσύ στον εαυτό σου την αγάπη που θέλει να πάρει. Όσο περισσότερη αγάπη του δίνεις τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις πως αξίζεις την Αγάπη. Αξίζεις να σε αγαπούν! 


6. Άγγιγμα στα σεξουαλικά όργανα
Απλά φρόντισε να ξεκινήσεις πιο αργά από αργά. Το άγγιγμά σου δεν πρέπει να είναι έντονο, σκληρό ή ορμητικό. Η Ταντρική Αυτοϊκανοποίηση δεν είναι αυνανισμός. Άγγιξε τα σεξουαλικά σου όργανα χωρίς να βιάζεσαι απολαμβάνοντας.
(Σε επόμενο άρθρο θα αναφέρω αναλυτικά τι χρειάζεται να κάνει ο άντρας και τι η γυναίκα)


7. Σεξουαλικά βοηθήματα
Ναι, επιτρέπονται τα σεξουαλικά βοηθήματα στην Ταντρική Αυτοϊκανοποίηση εφόσον βελτιώνουν την εμπειρία και δεν την μειώνουν. Τα διεισδυτικά παιχνίδια, τα γυάλινα παιχνίδια, οι δονητές, τα χαλύβδινα ραβδιά, τα παιχνίδια αίσθησης και οι δονητές είναι ευπρόσδεκτα. Απλώς θυμηθείτε, αν χρησιμοποιήσετε λιπαντικό, να επιλέξτε κάποιο που να έχει βάση το νερό ή το λάδι. 
Θυμήσου: Μην χρησιμοποιείς το Σεξουαλικό βοήθημα για να σε φέρει πιο κοντά στον οργασμό αλλά για να σε φέρει πιο κοντά στο σώμα και την πρόθεσή σου


8. Συνέχισε να αναπνέεις
Εάν αισθάνεσαι ότι έρχεται ο οργασμός, συνέχισε να αναπνέεις. Συνήθως όταν πλησιάζει ένας οργασμός έχουμε την τάση να κρατάμε την αναπνοή μας ή να αναπνέουμε ρηχά. Εσύ συνέχισε να αναπνέεις 

Και αν αισθανθείς ότι ο οργασμός απομακρύνεται από εσένα, μην ανησυχείς. Είναι εκεί. Συνέχισε να αναπνέεις. Και αν μπει το σώμα σου σε δόνηση άφησέ το να κινηθεί όπως θέλει. Άφησε την παλμικότητα του σώματος να σε οδηγήσει σε νέες εκστατικές διαδρομές και όταν ηρεμήσει εστίασε πάλι στην αναπνοή σου. Οι δονήσεις ίσως είναι προετοιμασία για έναν όμορφο οργασμό.

9. Ανάπαυση  
Ακόμα και η ξεκούραση, το να χαλαρώσεις με τον εαυτό σου, αποτελεί μέρος της ταντρικής solo διαδικασίας. Στο τέλος αναπαύεσαι ξέροντας πως αυτή η στιγμή είναι, το δώρο σου στον εαυτό σου. 

Προσοχή: Ερωτικές ταινίες ή πορνό περιοδικά ή φαντασιώσεις μένουν έξω από την Ταντρική Αυτοϊκανοποίηση γιατί αποσπάνε την προσοχή σου και δεν σου επιτρέπουν να βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο και να συναντήσεις τον εκστατικό εαυτό σου.


Οφέλη της Ταντρικής Αυτοϊκανοποίησης

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι αρέσει το σώμα σου είναι να κάνεις έρωτα στον εαυτό σου. Απολαμβάνοντας τον έρωτα με τον εαυτό σου μπορείς εύκολα να οδηγήσεις και τον/την σύντροφό σου στην δική του απόλαυση. Γίνεσαι καλύτερος εραστής. Καλύτερη ερωμένη

Ακόμα η Ταντρική Αυτοϊκανοποίηση 
· Δίνει καλύτερη ποιότητα στους οργασμούς σου. 
· Συνδέει την Σεξουαλικότητα με την Πνευματικότητα.
· Ενισχύει το αίσθημα της αυτο- αγάπης
· Μειώνει το άγχος και το στρες.
· Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος.
· Ανακουφίζει τις γυναίκες από τις κράμπες της περιόδου.

Δοκίμασέ την και το μυαλό, το σώμα, η καρδιά και η ψυχή σου θα σε ευχαριστήσουν.

namaste
despoina palamari