Translate

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Είσαι έτοιμος τα αρχαία ανατολικά σεξουαλικά μυστικά να σου αποκαλυφθούν;

Όποιος έχει παρακολουθήσει πορνό ή ταινίες του Χόλιγουντ θα μπορούσε να ξεγελαστεί και να σκεφτεί ότι το σεξ είναι μια γρήγορη και έξαλλη πράξη ανεξέλεγκτης αρπαγής και χτυπημάτων, καταλήγοντας σε μια γρήγορη κορύφωση για τον άντρα. Από τις πρόσφατες ταινίες που έχω δει, με προβληματίζει ότι προωθούν το σεξ χωρίς προκαταρκτικά και την πρόωρη εκσπερμάτωση ως κανόνα.

Παλιά στην Ασία οι άνθρωποι ήξεραν τα πάντα για το σεξ. Ήξεραν πολύ περισσότερα από εμάς. Ότι οι Ταοϊστές είχαν μια ολόκληρη επιστήμη της σεξολογίας που οδηγεί τους ανθρώπους να βρουν θεραπεία, ευχαρίστηση και διαφώτιση μέσω της απλής πράξης του σεξ. Αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι καταλάβαιναν ότι η απόλαυση και η υγεία και άρρηκτα αλληλένδετα. Δεν εννοώ σύντομες εκρήξεις ευχαρίστησης, εννοώ μια συνεχή εμπειρία ευχαρίστηση στο σώμα μας αντί να πονάμε ή να μουδιάζουμε.

Η σεξουαλική ενέργεια είναι δύναμη ζωής και η δουλειά της είναι να διαδώσουμε ζωή και φως μέσα από το σώμα μας. Βγαίνουμε από 5000 χρόνια συλλογικής σεξουαλικής κακοποίησης στα οποία η σεξουαλική μας ενέργεια έχει ντροπιαστεί, αποκοπεί από το σώμα μας και έχουμε αφεθεί να υποφέρουμε από πόνο και αρρώστια ως αποτέλεσμα.

Κοίτα τον κήπο της Εδέμ. Το φίδι, το φίδι kundalini, η αναζήτηση της γνώσης!  Ποιο ήταν αυτό το ον που πέταξε την ανθρωπότητα έξω από τον Κήπο, αποσυνδέοντας τους προγόνους μας από την ενέργεια του φιδιού και μας αφήνει να γεννάμε με αγωνία; 
Ήταν μόνο η δική μας σκιά; 

Αυτή η ιστορία μας λέει ότι ο φόβος, μας έχει αποκόψει από το σκοπό μας και το γενετήσιο δικαίωμα μας. Το σεξ είναι ο μαγικός εξισωτής που φέρνει όλη την ανθρωπότητα κοντά. Το εξασκούμε λάθος και αυτό έχει καταστρέψει τον παράδεισο μας. 

Ποιο ήταν το λάθος που έκανε ο Αδάμ στον Κήπο; 

Είχε να κάνει με τον τρόπο που εξασκούσε το σεξ; 

Μήπως σταμάτησαν να κάνουν έρωτα ως αλχημική πρακτική και οδηγούνταν  μόνο από πόθο;

Υπάρχουν πολλές ερμηνείες αυτής της ιστορίας και νομίζω ότι όλες μπορούν να είναι εξίσου πιστευτές. Ακριβώς όπως φύγαμε από τον Κήπο, έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε. 

Αν αρχίσουμε να κάνουμε έρωτα ξανά ως πράξη αλχημείας, ο Παράδεισος είναι δικός μας.

Prem Aakash