Translate

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Πρέπει να είναι να δούμε τη σεξουαλικότητά μας με την επιθυμία να την βελτιώσουμε.

Στην Ιερή Σεξουαλικότητα, η γυναίκα λαμβάνει ανδρική ενέργεια στο σώμα της και η κίνησή της δεν είναι προς τα εμπρός ή προς τα έξω, όπως στην περίπτωση της ανδρικής ενέργειας, αλλά από μέσα προς τα πάνω.

Όταν ο κόλπος μιας γυναίκας δονείται ως μαγνητική απόκριση στο χάδι του μαστού της, η σεξουαλική φωτιά γίνεται δημιουργική και ευχάριστη, γίνεται δεκτική και ενεργοποιείται.

Αυτή είναι η στιγμή που η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι είναι έτοιμη για συνουσία. Είναι ένα εντελώς αυθόρμητο ενεργητικό γεγονός: ένα απόλυτο «Ναι» για διείσδυση από τα βάθη.

Στη συνέχεια, η είσοδος της δυναμικής ενέργειας του πέους ανοίγει ένα ζωντανό ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα. Ο κόλπος λιώνει γύρω από το πέος και πίνει την ενέργεια που ακτινοβολεί.

Η γυναίκα, ως γυναικεία δεκτική δύναμη, έχει τη δυνατότητα να σύρει την ανδρική ενέργεια προς τα πάνω μέσω του κόλπου της, να την μεταφέρει στην καρδιά και να την ανεβάζει σε υψηλότερη συχνότητα.

Το σεξ είναι μια υπέροχη πράξη λεπτής και ισχυρής επικοινωνίας και όπως σε όλες τις  επικοινωνίες, ο «παραλήπτης» πρέπει να είναι πρόθυμος και ανοιχτός για να λάβει αυτό που ο «αποστολέας» έχει να εκφράσει.

Εάν ο αποστολέας και ο δέκτης είναι καλά συντονισμένοι, τότε η επικοινωνία ρέει, ακριβώς όπως η σεξουαλική ενέργεια ρέει μέσα από αυτήν τη δυναμική της δεκτικότητας και του ανοίγματος μεταξύ τους. 
Εάν όχι, όσο κι αν ο αποστολέας θέλει να δώσει την ενέργεια του ο δέκτης δεν μπορεί να την απορροφήσει ή να την ενσωματώσει.

Αγαπώ -αφουγκράζομαι, βραδύτητα -βαθύτητα, σιωπή -παρουσία…
Αυτά είναι τα κλειδιά για την αφύπνιση της γυναικείας σεξουαλικής δύναμης στη συνουσία.

Μια δύναμη που πρέπει να θερμαίνεται σε χαμηλή θερμότητα και όταν πρόκειται να βράσει, έχει τέτοια ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει τις γυναίκες σε τέτοια μεγέθη ενεργειακής φωτιάς ικανής να λιώσει και το μεγαλύτερο παγόβουνο. Και φυσικά να μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύει οποιαδήποτε συναισθηματικά σεξουαλικά τραύματα

Ο δρόμος της θεραπείας είναι στα χέρια μας…

Το πρώτο βήμα, πρέπει να είναι να δούμε τη σεξουαλικότητά μας με την επιθυμία να την βελτιώσουμε. Μόνο τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την αλχημική μας ενέργεια και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Ollin Mazatzin Emekauko