Translate

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Όταν διεγείρεται καλά το στήθος τότε ενεργειακή φωτιά πλημμυρίζει και αναφλέγει τον κόλπο.

Στη Δύση, οι άνδρες και οι γυναίκες μαθαίνουν την τέχνη του έρωτα με την πορνογραφία, μια βιομηχανία που λειτουργεί με την πρόθεση να προσελκύσει ως επί το πλείστον ένα άνδρα από την νεαρή ηλικία, ενθαρρύνοντας την κατάχρηση της ακεραιότητας του γυναικείου σώματος.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους άντρες που έχουν εκπαιδευτεί με αυτόν τον τρόπο να «καταναλώνουν» και να κακοποιούν το σώμα της γυναίκας σαν ζώο, να το χτυπούν με δύναμη και βαρβαρότητα, να το ταπεινώνουν και να μειώνουν την αξία του.

Και αυτό στη συνέχεια αναπαράγεται από τον άνθρωπο και στις οικείες του σχέσεις. Αγνοώντας την πραγματική τέχνη του έρωτα, οι περισσότεροι Δυτικοί άντρες δεν γνωρίζουν τη γυναικεία φύση, καθώς και την πολύ υψηλή ευαισθησία του κόλπου.

Και πολλές γυναίκες δέχονται αυτό το είδος συμπεριφοράς, επειδή ούτε οι ίδιες δεν είναι σε θέση να σεβαστούν και ακούσουν το δικό τους σώμα.  Αρκετές ανέχονται τέτοια συμπεριφορά από φόβο μην χάσουν τον άνδρα. Γιατί η μοναξιά είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των γυναικών.

Επιτρέποντας τη βία, η γυναίκα υποφέρει σταδιακά και ακρωτηριάζει τις δεκτικές της ιδιότητες. 

Στη Δύση, συνήθως ένας άντρας διεισδύει μέσα στην γυναίκα πολύ πριν η σεξουαλική της θερμοκρασία να είναι αρκετά υψηλή ώστε και εκείνη να είναι ενεργειακά διαθέσιμη. Αλλά και μετά την είσοδο του άνδρα στον κόλπο δυστυχώς, εμφανίζεται μια σειρά επίπονων τριβών του πέους στα ευαίσθητα και μαλακά κολπικά τοιχώματα που προκαλούν ένα άλλο αρνητικό αποτέλεσμα: 

Ο κόλπος σταμάτα να είναι ένα πολύ ευαίσθητο και δεκτικό κανάλι και γίνεται σκληρός  και «θωρακισμένος».

Οι μηχανικές κινήσεις της λεκάνης, τυπικές από οσους έχουν εκπαιδευτεί απο την πορνο-βιομηχανία συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην αύξηση της ευαισθησίας των εσωτερικών  τοιχωμάτων του κόλπου.

  • Στήθος και κόλπος. 
  • Ο θετικός και ο αρνητικός ενεργειακός πόλος της γυναίκας
Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα της σύνδεσης μεταξύ του μαστού και του κόλπου-μήτρας είναι το γεγονός ότι το πιπίλισμα του νεογέννητου ενεργοποιεί την αποβολή του πλακούντα και ότι όταν οι μητέρες θηλάζουν, παράγουν οξυτοκίνη που δρα στο επίπεδο του τραχήλου της μήτρας. 

Άρα, αρκεί η καλή διέγερση του μαστού για την επίτευξη οργασμού.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χρειάζονται αυτό το βήμα για να φτάσουν στο αποκορύφωμα, αλλά για το μεγαλύτερο αριθμό των γυναικών αυτό είναι ένα πολύτιμο βήμα, και αν οι άνδρες ασχολιόταν περισσότερο με το στήθος της γυναίκας πιθανότατα δεν θα υπήρχαν τόσες πολλές γυναίκες, ψυχρές ή με δυσκολίες να φτάσουν στον οργασμό.

Όταν διεγείρεται καλά το στήθος τότε ενεργειακή φωτιά πλημμυρίζει και αναφλέγει τον κόλπο.

Σε μια ετεροφυλόφιλη σχέση, ο κόλπος, ως παθητικός πόλος, πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένος για να μπορέσει να εναρμονιστεί με την ανδρική ενέργεια. Είναι σημαντικό να αναδειχτεί η δεκτική/παθητική φύση της γυναικείας σεξουαλικότητας. 

Και χρειάζεται να καταλάβουμε ότι Παθητική δεν σημαίνει Υποτακτική.


Ollin Mazatzin Emekauko