Translate

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ταντρικός Έρωτας και Τελετουργία

Όταν το σώμα, η καρδιά, ο νους και το Πνεύμα συνεργάζονται αρ­μονικά, βιώνουμε την εμπειρία της έκστασης. Τα τελετουργικά αποτελούν έναν πανίσχυρο τρόπο να δημιουργηθεί αυτή η εκστατική κατάσταση αρμονίας. Μεγάλο μέρος αυτής της δύναμης του τε­λετουργικού βρίσκεται στα σύμβολα, που αποκαλώ εργαλεία του τελετουργικού. Τέτοια είναι: κουδουνάκια, κεριά, υφάσματα, ηχογαβάθες, ενεργειακά και αρωματικά σπρέι καθαρισμού της ενέργειας, πέτρες, φωτογραφίες, κρύσταλλοι, λουλούδια… 

Αν πραγματικά θέλετε να προσδώσετε στον έρωτά σας τη δύναμη της ιερότητας, δημιουργήστε τα κατάλληλα τελετουργικά και εκτελέστε τα με συνείδηση προσδίδοντας τους ερωτική διάθεση. Και προπαντός μην ξεχνάτε να δηλώνετε ξεκάθαρα την πρόθεσή σας 

Να θυμάστε ότι η Tάντρα συνδέεται με το σώμα και με όλες τις αισθήσεις, εξωτερικές και εσωτερικές. Γι αυτό όσον αφορά το ταντρικό ζευγάρι είναι καλό, πριν ακόμα ξεκινήσετε την ταντρική επαφή, να φτιάξετε έναν όμορφο ιερό χώρο που θα σας αποπλανήσει.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να αποφασίσετε με τον σύντροφο σας μια φορά την εβδομάδα ή δυο φορές τον μήνα να δίνετε το ταντρικό σας ραντεβού. Να στολίζετε τον χώρο σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο χρησιμοποιώντας κεράκια και χρωματιστά υφάσματα, κυρίως σε τόνους πορτοκαλοκόκκινους φτιάχνοντας μια όμορφη φωλιά που θα σας υποδεχτεί. Στολίστε με λουλούδια και να γεμίστε την ατμόσφαιρα με γαργαλιστικές μυρωδιές από αιθέρια έλαια. 

Με αυτόν τον τρόπο και μόνο με την εικόνα από το όμορφο σκηνικό, η αίσθηση της όρασης θα αρχίσει να ανταποκρίνεται με ερωτική διάθεση και θα ακολουθήσει σίγουρα και η αίσθηση της μυρωδιάς. Διαλέξτε όμορφη μουσική για να σας πλανέψει στο ερωτικό ταξίδι, αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον, εξερευνήστε τον με απαλό άγγιγμα που θρέφει σώμα και ψυχή, πείτε όμορφα λόγια, χορέψτε έναν αισθησιακό χορό και ταξιδέψτε στον κόσμο της γεύσης πίνοντας γλυκόπιοτο κρασί και τρώγοντας Ταντρικά εδέσματα. 
Χρησιμοποιήστε αν θέλετε μια μάσκα για τα μάτια, ένα φτερό, ένα απαλό ύφασμα που γλιστρά ξεμυαλίζοντας την αίσθηση της αφής, αρωματικά λάδια, ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, δημιουργώντας το στοιχείο της έκπληξης και καθώς προχωρά η ταντρική ερωτική διαδικασία οδηγηθείτε ολοκληρωτικά στην παράδοση και στην απόλαυση. 

Γίνεται ένα με την ερωτική διαδικασία. Αφεθείτε χωρίς σκέψη, χωρίς προσδοκία, νιώστε ευάλωτοι και απαλοί, έτοιμοι να δεχτείτε τον ιερό έρωτα. Γιατί ο έρωτας δεν είναι κατακτητής, ποτέ δεν ήταν και αν μπείτε στην διαδικασία με πολεμική, κατακτητική διάθεση, δεν θα ξεφύγετε από το συνηθισμένο τρόπο ερωτικής σας έκφρασης.
Μπείτε χωρίς βιασύνη, τιμώντας εσάς και τον σύντροφό σας. Τιμώντας τις στιγμές της ένωσής σας, ζώντας ολοκληρωτικά στο Τώρα, διευρύνοντας τα όρια σας, αφηνώμενοι σε ένα μυσταγωγικό ερωτικό ταξίδι όπου δυο σώματα, δυο καρδιές, δυο πνεύματα γίνονται ένα βιώνοντας την ανυπαρξία μέσα στην αγκαλιά της Ύπαρξης.

namaste
despoina palamari