Translate

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τελικά είναι θέμα μεγέθους;

Οι Δυτικοί άνθρωποι δίνουν ιδιαίτερη ση­μασία στο μέγεθος του αντρικού και γυναι­κείου σεξουαλικού οργάνου. 

Οι Ινδικές ερωτικές πραγματείες τα ταξινομούν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τις διαστάσεις τους και συμβουλεύουν το ταιριαστό ζευγά­ρωμα. 
Η ένωση χαρακτηρίζεται ίση ή άνιση ανάλογα με το ταίριασμα των οργάνων των εραστών· οι πραγματείες αυτές προσφέρουν ακόμα συμβουλές για συγκεκριμένες στά­σεις πού υποβοηθούν το άνισο ζευγάρωμα. 
Οι διάπλατα ανοιχτές στάσεις επιτρέπουν σ’ ένα μεγάλο Λίνγκαμ να μπει σ’ ένα μικρό Γιόνι. Η σωστή χρήση μαξιλαριών που ανυψώνουν τους γλουτούς της γυναίκας επιτρέπουν σ’ ένα μικρό Λίνγκαμ να μπει βαθύ­τερα στο Γιόνι.


Ένα Ταοϊστικό κείμενο λέει: «Το σχήμα και η σκληρότητα με τα οποία η Φύση έχει προικίσει έναν άντρα είναι μόνο εξωτερικά σημάδια, εσωτερικά υπάρχει η ικανότητα με την οποία ο άντρας εξασφαλίζει την ερωτική ικανοποίηση της γυναίκας. Όταν μία γυναίκα ενδιαφέρεται αληθινά για έναν ά­ντρα, δε νοιάζεται αν το όργανό του είναι μακρύ ή κοντό, παχύ ή λεπτό». 
Το ίδιο κεί­μενο προσθέτει: Ένα μακρύ, παχύ όργανο είναι συχνά χειρότερο για μια γυναίκα απ’ ό,τι ένα κοντό λεπτό που είναι σκληρό και σταθερό. Κι ένα σκληρό, σταθερό όργανο πού μπαινοβγαίνει με απότομο τρόπο είναι χειρότερο από ένα μαλακό πού κινείται με λεπτότητα και τρυφερότητα».

Η Ταοϊστική βιβλιογραφία περιέχει ιατρι­κές συνταγές για την αύξηση ή ελάττωση του μεγέθους τόσο του αντρικού όσο και του γυναικείου σεξουαλικού οργάνου. Τα κείμενα αυτά υποστηρίζουν ότι ή χρήση αλοιφών, καταπλασμάτων, πούδρας και φίλ­τρων από βότανα, φλούδας δέντρων, μανιταριών και άλλων οργανικών ή ανόργανων ουσιών, φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλά κείμενα αναφέρουν παρασκευάσματα για γυναίκες μετά από γέννα που επιθυμούν να επαναφέρουν γρήγορα το Γιόνι τους στο κανονικό του μέγεθος. Όλες αυτές οι συ­νταγές περιλαμβάνουν θείο ή θείο διαλυμέ­νο σε ζεστό νερό.


ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΟ ΛΙΝΓΚΑΜ
Ένας Ταοϊστής δάσκαλος της Δυναστείας των Χαν (206 π.Χ. - 219 μ.Χ.), ό Βου Χσιεν, περιγράφει μια ενδιαφέρουσα άσκηση που βοηθάει έναν άντρα με ασυνήθιστα μικρό Λίνγκαμ να το κάνει μεγαλύτερο. 'Υπάρχει ένας τρόπος να μεγαλώσει ένα ασυνήθιστα μικρό Όπλο. 
Τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η δύναμη Γιν ελαττώνεται και η δύναμη Γιανγκ αυξάνεται, ο άντρας πρέπει να στραφεί προς την Ανατολή και να αρχίσει να διαλογίζεται ήρεμα. Θα πρέπει να πάρει σαράντα εννιά βαθιές αναπνοές, ρουφώντας τον αέρα χαμηλά από την κοι­λιά του. 
Έπειτα θ’ αρχίσει να τρίβει τις παλάμες των χεριών του μέχρι να ζεσταθούν υπερβολικά. Θα πιάσει το Όπλο του με το δεξί του χέρι, θα συγκεντρωθεί, και με το αριστερό του χέρι θ’ αρχίσει να τρίβει το κέντρο τού αφαλού του κυκλικά ογδόντα μία φορές. 
Έπειτα, θ’ αλλάξει χέρια, τρί­βοντας το κέντρο τού αφαλού του με τον ίδιο τρόπο, άλλα με αριστερόστροφη φορά ογδόντα­ μία πάλι φορές. Μετά θ' αρχίσει να περιστρέφει το Όπλο του ανάμεσα στα δύο του χέρια, σαν να τρίβει κλωστή από ίνες. 
Όταν κάνει έρωτα με μία γυναίκα, πρέπει να τρέφει το Όπλο του με τις γυ­ναικείες εκκρίσεις και να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια να εισπνέει την πνοή της. Αυτό θα τον βοηθήσει ν’ αυξήσει το μήκος τού Όπλου του.


Όταν οι εραστές βρίσκονται σε αρμονία, τότε τα σεξουαλικά τους όργανα προσαρμό­ζονται τέλεια αναμεταξύ τους. Σπάνια χρειά­ζεται προσφυγή σε τεχνητά μέσα προσαρμο­γής μεγεθών. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια βοηθούν σημαντικά στην εναρμόνιση της σεξουαλικότητας και είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση μεγάλων διαφορών στο μέγεθος των σεξουαλικών οργάνων. Έτσι μόνο το πρόβλημα των σεξουαλικών μεγε­θών χάνει ολότελα τη σημασία του.



Σεξουαλικά μεγέθη

Τρεις τύποι Λίνγκαμ (πέος)
Το Κάμα Σούτρα και το Ανάγκα Ράνγκα περιγράφουν τρεις τύπους αντρικών οργάνων, ανάλογα με τις διαστάσεις τους αυτοί είναι:

Ο ΛΑΓΟΣ
Αυτό το Λίνγκαμ δεν ξεπερνάει τα δεκα­πέντε εκατοστά σε πλήρη στύση. Ό άντρας μ’ ένα τέτοιο Λίνγκαμ είναι συνήθως κοντός άλλα με σωστές αναλογίες και ήρεμη διάθε­ση. Το σπέρμα του είναι συνήθως γλυκό. Χα­ρακτηρίζεται μικρών διαστάσεων άντρας.

Ο ΤΑΥΡΟΣ 
Αυτό το Λίνγκαμ δεν ξεπερνάει τα είκοσι εκατοστά σε πλήρη στύση. Ό άντρας μ’ ένα τέτοιο Λίνγκαμ είναι συνήθως εύρωστος, με ψηλό μέτωπο, μεγάλα μάτια και ανήσυχη ιδιοσυγκρασία. Είναι πάντα έτοιμος να κάνει έρωτα και χαρακτηρίζεται μεσαίων διαστά­σεων άντρας.

ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Αυτό είναι το Λίνγκαμ που φτάνει τα τριάντα εκατοστά σε πλήρη στύση. Ο κάτο­χος ενός τέτοιου εργαλείου είναι συνήθως ψηλός, γεροδεμένος, μυώδης, με βαθιά φω­νή. Έχει ιδιοσυγκρασία υπερενθουσιώδη, αχόρταγη, φλογερή, ριψοκίνδυνη και νωθρή. Περπατά αργά και δεν ενδιαφέρεται πολύ για τον έρωτα, παρεκτός αν κατακλυσθεί απότομα από επιθυμία. Το σπέρμα του είναι άφθονο και μάλλον αλμυρό. Χαρακτηρίζεται μεγάλων διαστάσεων άντρας


Υπάρχει μια παροιμία πού λέει ότι ό άντρας με το πολύ μακρύ Λίνγκαμ θα είναι πάντα φτωχός. Ό άντρας με το πολύ παχύ Λίνγκαμ Βο είναι πάντα δυστυχισμένος. Ο άντρας με το λεπτό και ισχνό Λίνγκαμ θα είναι πάντα τυχερός, και ό άντρας με το κοντό Λίνγκαμ μπορεί να γίνει βασιλιάς.
ΑΝΑΝΓΚΑ ΡΑΝΓΚΑ

Οι άντρες γεννιούνται με τόσο μεγάλη ποικιλομορφία όπλων όσο και προσώπων. Όλα εξαρτώνται από τη φύση. Πολλοί κοντοί άντρες έχουν μακριά Όπλα, ενώ πολλοί ψηλοί άντρες έχουν κοντά Όπλα. Λεπτοί και αδύνατοι άντρες έχουν συχνά χοντρά, σκληρά Όπλα· ψηλοί και εύσωμοι άντρες έχουν συχνά μικρά, λεπτά Όπλα.
ΣΟΥ-ΝΟΥ-ΜΙΑΟ-ΛΟΥΝ



Τρεις τύποι Γιόνι (αιδοίο)
Το Κάμα Σούτρα και το Ανάγκα Ράνγκα περιγράφουν τρεις τύπους γυναικείων σεξουαλικών οργάνων ανάλογα με τις διαστά­σεις τους. Αυτοί είναι:

Η ΕΛΑΦΙΝΑ
Αυτό το Γιόνι δεν ξεπερνά τα δεκαπέντε εκατοστά βάθος. Η γυναίκα μ’ ένα τέτοιο Γιόνι έχει συνήθως απαλό, κοριτσίστικο κορ­μί, με καλές αναλογίες, όμορφα στήθια και σφιχτούς γοφούς. Τρώει με μέτρο και τρε­λαίνεται να κάνει έρωτα. Το μυαλό της είναι πολύ δραστήριο και ο χυμός του Γιόνι της έχει την ευχάριστη μυρωδιά του άνθους τού λωτοί. Χαρακτηρίζεται μικρών διαστάσεων γυναίκα.

Η ΦΟΡΑΔΑ 
Αυτό το Γιόνι δεν ξεπερνά τα είκοσι εκατοστά βάθος. Το κορμί της γυναίκας είναι συνήθως ψευτοφτιαγμένο, με πλατιά στήθια και γοφούς και υπερυψωμένη την περιοχή του αφαλού. Η  γυναίκα αυτή έχει καλοφτιαγμένα χέρια και πόδια, μακρύ σβέρκο και κυρτό μέτωπο, Έχει πλατύ λαιμό, μεγάλα μάτια και στόμα· τα μάτια της είναι πολύ όμορφα. Είναι εύστροφη, τρυφερή και χαριτωμένη- της αρέσει η καλοζωία και η ανάπαυση. Δε φτάνει εύκολα σε οργασμό και ο ερωτικός χυμός της μυρίζει σαν λωτός. Χα­ρακτηρίζεται μεσαίων διαστάσεων γυναίκα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
Αυτό το Γιόνι φτάνει τα τριάντα εκατοστά βάθος, Ή γυναίκα μ’ ένα τέτοιο Γιόνι έχει συνήθως μεγάλα στήθια, πλατύ πρόσωπο και αρκετά κοντά άκρα. Είναι λαίμαργη και τρώει κάνοντας θόρυβο, Η φωνή της είναι δυνατή και τραχιά. Μία τέτοια γυναίκα ικα­νοποιείται πολύ δύσκολα, αλλά ο ερωτικός χυμός της είναι άφθονος και μυρίζει βαρβα­τίλα. Χαρακτηρίζεται μεγάλων διαστάσεων γυναίκα


Η ομορφιά του γυναικείου σεξουαλικού οργάνου δεν εξαρτάται από τον τύπο ή τη στάση του, άλλα από το πώς χρησιμοποιείται. Το Ψηλό, το Μεσαίο, και το Χαμηλό, όλα έχουν τις δικές τους ικανότητες, αρκεί να γνωρίζουμε να τα χρησιμοποιούμε. Μία γυναίκα Μεσαίου τύπου μπορεί να κάνει έρωτα όλο το χρόνο και σε οποιαδήποτε στάση.
ΣΟΥ-ΝΟΥ-ΜΙΑΟ-ΛΟΥΝ


Η καλύτερη απ’ όλες τις γυναίκες είναι εκείνη πού κατάγεται από πνευματική οικογένεια, είναι προικισμένη μ’ ελπιδοφόρα σημάδια και απαλλαγμένη από τα Τέσσερα Μειονεκτήματα των γεννητικών οργάνων· δηλαδή, δεν έχει την περίοδό της, δεν αναδύει δυσάρεστη μυρωδιά, δεν έχει κάποια αρρώστια, και όταν είναι γεμάτη σεξουαλική επιθυμία δε γνωρίζει ντροπές ή φραγμούς με το Γιογκικό εραστή της.
ΤΣΑΚΡΑΣΑΜΒΑΡΑ ΤΑΝΤΡΑ



"Η τέχνη της έκστασης στον  έρωτα"
Νικ Νταγκλας - Πεννυ Σινγκερ