Translate

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Μην επιτρέπεται στον εαυτό σας το γρήγορο σεξ.

Στον ωκεανό της απόλαυσης, που έχει απεριόριστες δυνατότητες, η οργασμική εκτόνωση δεν είναι παρά ένα μικρο ρεύμα.


Δυστυχώς ζώντας στον αιώνα της ταχύτητας δημιουργήσαμε ένα σεξουαλικό μοντέλο ερωτικής συνεύρεσης που συχνά δεν έχει να κάνει με την ευχαρίστηση, αλλά με τον «οργασμό» της εκτόνωσης. Επιτρέψαμε στην οικειότητα, στην σύνδεση ακόμα και στην αγάπη να μπουν σε δεύτερη μοίρα απαιτώντας την οργασμική εκτόνωση.

Δημιουργήσαμε το σεξ του εγωισμού, το σεξ της τριβής, το σεξ του άγχους και της κριτικής. Χρειάζεται να καταλάβουμε ότι μερικές συσπάσεις και μια βραχύβια έκρηξη δεν είναι οργασμός. Χαθήκαμε μέσα στις σκέψεις, μέσα στους στόχους, μέσα στα πρέπει και ξεχάσαμε τι είναι οργασμική απόλαυση.

Περισσότερο χαμένες από αυτόν τον νέο τρόπο συνεύρεσης, τον τρόπο του ερωτικού φτερνίσματος είναι οι γυναίκες, που δεν βιώνουν καν οργασμό (που να προλάβουν άλλωστε όταν χρειάζονται τουλάχιστον μιας ώρας προκαταρτικά για να προετοιμαστεί σωματικά και ενεργειακά ο κόλπος τους)

Μπορεί αυτές οι γυναίκες να μιμούνται τέλεια τον οργασμό, όμως παραμένουν οι περισσότερες ανοργασμικές και άδειες επιτρέποντας την θεϊκή φωτιά τους να παγώσει. Κανένας άνδρας δεν μπορεί να απογειωθεί στον έρωτα όταν κρατεί την γυναίκα άδεια και παγωμένη. Κανένας άνδρας δεν μπορεί μέσα από την ερωτική πράξη να ανακαλύψει τις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν στον ωκεανό της απόλαυσης αν δεν δώσει χρόνο στην ερωτική διαδικασία

Σίγουρα στην σεξουαλική πράξη η γυναίκα είναι αυτή που φέρνει την ποικιλία και την ενέργεια όμως ο άνδρας είναι αυτός που δίνει το βάθος και την ποιότητα. 
Και όσο πιο παρών είναι ο άνδρας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τόσο περισσότερο την πάει σε βάθος. Τότε είναι που αποχωρεί η δυαδικότητα και έρχεται η ενότητα, το λιώσιμο του ενός μέσα στον άλλον.

Γι αυτό μην επιτρέπεται στον εαυτό σας το γρήγορο σεξ. Βυθιστείτε στον ωκεανό της απόλαυσης με βραδύτητα και γλυκύτητα, χωρίς να προσδοκάτε τον οργασμό. Απολαύστε ο ένας την παρουσία του άλλου μέσα από χάδια και φιλιά... Θρέψτε ο ένας τον άλλον μέσα από την επαφή, το άγγιγμα… κάντε τα σώματά σας να χορεύουν εκστατικά και αν έρθει ο οργασμός καλωσορίστε τον. 

Αν δεν έρθει σήμερα, τουλάχιστον θα έχετε κολυμπήσει εκστατικά στον ωκεανό της απόλαυσης. Δώστε χρόνο να βγει στην επιφάνεια ο εκστατικός εαυτός σας και μεταμορφώστε με αυτόν τον τρόπο την ζωή σας συνολικά

namaste
despoina palamari