Translate

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Στον πολιτισμένο κόσμο παρατηρείται ένας αυξανόμενος ενθουσιασμός για τον γυμνισμό. Το σώμα μας έχει πράγματι τη δυνατότητα να απορροφά ενέργεια από τη φύση. Κάποια μέρη του σώματος έχουν μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης ζωτικής ενέργειας από άλλα. Το κατώτερο μέρος του κορμού και ειδικά το πέος και οι όρχεις, μπορούν να απορροφήσουν περισσότερη ενέργεια από τα άλλα κατώτερα μέρη, π.χ. το περίνεο,  το Hui-Yin.

Σε όλη την πορεία του πολιτισμού, ο άνθρωπος κρύβει τα αναπαραγωγικά του όργανα, σα να είναι κάτι μυστικό. Έχουμε, λοιπόν, τα λεγόμενα «εσώρουχα» για να μας προστατεύουν από τον εξωτερικό κόσμο. Η γεννητική περιοχή, όμως, είναι το μέρος του σώματος που δύναται να απορροφήσει μεγάλα ποσά φυσικής ενέργειας, τα οποία χρησιμεύουν στην ενδυνάμωση του σώματος και στην αύξηση της δύναμης και της αντοχής στο σεξ. Όσο περισσότερο κρατάμε κρυμμένα τα γεννητικά μας όργανα από τη φύση, τόσο πιο αδύναμα θα γίνουν, επηρεάζοντας αρνητικά και ολόκληρο το σώμα μας.

Αυτή η μέθοδος απορρόφησης της ηλιακής ενέργειας μέσα από το πέος θεωρείται μεγάλο μυστικό και σπανίως αποκαλύπτεται.

Εξάσκηση: Όταν ο ήλιος δεν είναι πολύ δυνατός, μπορούμε ευκολότερα να απορροφήσουμε την ενέργειά του από το πέος,

Για να εκθέσετε το πέος σας στον ήλιο, κρατήστε το με το ένα χέρι και χαϊδέψτε το μέχρι να έρθει σε στύση. Αφήστε το κάτω, έτσι ώστε να το χτυπάει ο ήλιος και φανταστείτε την ενέργεια να μπαίνει μέσα του και να γεμίζει το όργανο σας με θερμή ενέργεια. Αν είστε καλά συγκεντρωμένος, η ενέργεια θα πλημμυρίσει ολόκληρο το όργανο σας. Όταν το πέος σας μαλακώσει, επαναλάβετε ολόκληρη τη διεργασία. Κάντε αυτή την άσκηση τρεις-τέσσερις φορές.

Έπειτα, σηκώστε τους όρχεις προς τα πάνω και εκθέστε τους στον ήλιο. Χρησι­μοποιήστε το δεξί σας χέρι για να τρίψετε το Hui-Yin και φανταστείτε την ενέργεια να απορροφάται μέσω του Hui-Yin και να διαπερνά ολόκληρη τη γεννητική περιοχή και ειδικά τους όρχεις. Τρίψτε τους όρχεις και με τα δύο σας χέρια για μερικά λεπτά. Τρίψτε τη ρίζα του πέους (βρίσκεται κάτω από τους όρχεις) και τον προστάτη, χρη
σιμοποιώντας το ένα χέρι για να κρατάει τους όρχεις προς τα πάνω και το άλλο για να τρίβει. Αρχίστε από 5 έως 10 λεπτά και αυξήστε το χρόνο σταδιακά στη μία ώρα. Μπορεί και να σας πάρει μήνες για να το καταφέρετε αυτό.

Το κατώτερο μέρος του σώματος σπανίως το βλέπει ο ήλιος. Η λογική έκθεση στον ήλιο μ' αυτό τον τρόπο προλαμβάνει τις δερματικές ασθένειες αυτής της περιοχής και την ενδυναμώνει. Αυτά τα ευαίσθητα μέρη θα νιώθουν δυνατότερα και λιγότερο ευαίσθητα κι έτσι θα μπορείτε να συγκρατείτε το σπέρμα σας ευκολότερα.

Όταν τρίβετε το πέος, αρχίστε ελαφρά και μην το υπερθερμάνετε. Όταν τρίβετε το Hui- Yin αρχίστε σιγά-σιγά και απαλά και προσέξτε μην τραυματίσετε τον εαυτό σας. Οι πληγές στα γεννητικά όργανα θεραπεύονται πολύ δύσκολα.

Βεβαιωθείτε πως βρίσκεστε κάπου που δε σας βλέπουν άλλοι άνθρωποι, για να μην έχετε προβλήματα. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν προκλητικές αυτές τις διαλογι- στικές και υγιεινιστικές ασκήσεις. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν πάρα πολύ στον περιορισμό της πρώιμης εκσπερμάτισης, της ανικανότητας και της ονείρωξης.

Mantak Chia