Translate

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΤΑΟΪΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

 ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΒΔΙΟΥ ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΤΗ

Για να εναρμονιστεί πλήρως με μια γυναίκα που περνάει από τα εννιά στάδια της διέγερσης, ο άνδρας θα περάσει φυσιολογικά από διαφορετικές φάσεις διέγερσης πριν εισχωρήσει μέσα της. 

Λέγεται πως ο Κίτρινος Αυτοκράτορας έκανε κάποτε την εξής ερώτηση: «Αν θέλω να κάνω έρωτα αλλά δε μπορώ να έχω στύση, είναι σωστό να εξαναγκάσω την επαφή;»

Η Μυστηριώδης Κυρία, τότε, του απάντησε, «Όχι, δεν είναι σωστό. Το Ραβδί από Νεφρίτη (πέος) πρέπει πρώτα να περάσει τις Τέσσερις Επιτεύξεις για να μπορέσει να γίνει σωστά η σεξουαλική επαφή.» 

Φυσικά, ο Αυτοκράτορας ρώτησε, «Ποιες είναι οι Τέσσερις Επιτεύξεις;» 

«Αν το Ραβδί από Νεφρίτη δεν μπορεί να έρθει σε στύση», του απάντησε, «τότε οι ενέργειες Γιν και Γιανγκ δεν είναι σε αρμονία. Η πρώτη επίτευξη είναι η στύση. Αν το Ραβδί από Νεφρίτη είναι σε στύση αλλά δεν είναι διογκωμένο, δεν υπάρχει αρκετό Τσι στο αίμα. 

Η διόγκωση είναι η δεύτερη επίτευξη. Αν το Ραβδί από Νεφρίτη είναι διογκωμένο αλλά δεν είναι σκληρό, το Τσι του δεν έχει διαπεράσει τα κόκαλα. 

Η σκληρότητα είναι η τρίτη επίτευξη. Τελικά, αν το Ραβδί από Νεφρίτη είναι σκληρό, αλλά δεν είναι ζεστό, η ζωτική ενέργεια δεν έχει φθάσει το πνεύμα του άνδρα. 

Η θερμότητα είναι η τέταρτη επίτευξη». Είναι πολύ πιο σημαντικό να έχει κανείς μικρό αλλά σκληρό πέος, παρά μεγάλο και μαλακό. Για αυτό το λόγο άλλωστε, στο σεξ, κανένας άνδρας δεν έχει βιολογικό πλεονέκτημα απέναντι σε κάποιον άλλον. 

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να καλλιεργήσει την εσωτερική του ενέργεια σε υψηλό επίπεδο έντασης, ασχέτως με την εξωτερική εμφάνιση του σώματος του. Αλλες πρακτικές όπως το Iron Shirt Chi Kung, το Tai Chi Chi Kung και ο διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε υψηλό επίπεδο καλλιέργειας του Τσι, όπου η ενέργεια μπορεί να περάσει ή να ανταλλαχθεί με τη γυναίκα, χωρίς τη χρήση του πέους ως κανάλι μεταφοράς. 

Θα φτάνει ένα ελαφρύ άγγιγμα του χεριού, μια ματιά ή μια σκέψη για να στείλει την ενέργεια. Ακόμα κι αυτό, όμως, δε θα έστελνε το πέος στην αχρηστία, μια που πάντα μπορούμε να χαρούμε όλο και πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα ερωτικής πράξης.

Να παρατηρείτε το πέος σας για να ξέρετε το επίπεδο της διέγερσής σας. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που το πέος σας δεν είναι ακόμα σκληρό σα βράχος κι ούτε εκπέμπει τρομερές ποσότητες θερμότητας, αλλά η γυναίκα σας είναι έτοιμη να σας δεχτεί; 

Προτείνω να διεισδύσετε μέσα της και να περάσετε τις υπόλοιπες επιτεύξεις του Ραβδιού από Νεφρίτη κάνοντας έρωτα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια και χωρίς να εκσπερματίσετε, χρησιμοποιώντας το Κλείδωμα της Δύναμης ή τη Μεγάλη Ανέλκυση. 

Είναι, παρ' όλα αυτά πολύ εύκολο να μπείτε στον πειρασμό να ελευθερώσετε το σπέρμα σας όταν το πέος σας έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό διέγερσης. Ίσως, λοιπόν να χρειαστεί να κλειδώσετε το σπέρμα σας μέσα, πριν να φτάσετε την τέταρτη επίτευξη.

ΤΑΟΪΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ   

Mantak Chia Written