Translate

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Η Εκστατικά αφυπνισμένη Γυναίκα έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά. ~

Η 
 Εκστατικά αφυπνισμένη Γυναίκα αλλάζει, αφήνοντας πίσω τις κατασκευές που την έχουν δέσει. Δεν ταιριάζει πλέον στο καλούπι του πολιτιστικού status quo, ζει ευθυγραμμισμένη με το μοναδικό της σχέδιο ψυχής.

Φλέγεται δημιουργικά και συνδέεται με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής της. Ζει μέσα στο εμπνευσμένο ρεύμα των δημιουργικών της ονείρων. Ζει μια ζωή με πάθος και σκοπό, γνωρίζοντας ότι η φαντασία της είναι το μεγαλύτερο δώρο της για τη δημιουργία των υψηλότερων δυνατοτήτων για τη ζωή της.

Έχει γλιστρήσει στο ρεύμα της αφθονίας της δημιουργίας, εμπιστεύεται ότι υπάρχει πάντα αρκετή, αγάπη, φαγητό ή πλούτος. Αγαπά το σώμα της ως ναό της ψυχής της και μπορεί να θεραπεύσει ή να τραυματίσει στο σώμα της τουλάχιστον τρεις φορές πιο γρήγορα από τους περισσότερους.

Τιμά τη σεξουαλικότητά της ως ιερή και ξέρει πώς να καλλιεργήσει αυτή τη δύναμη για αφύπνιση και θεραπεία. Είναι σεξουαλικά κυρίαρχη και υποστηρίζει τη σεξουαλικότητά της ως δική της. Δεν χρειάζεται πλέον έναν άντρα ή έναν εραστή για να την ολοκληρώσει αλλά μοιράζεται στενά και βαθιά από ένα μέρος που ξεχειλίζει στην καρδιά της και από αυτό το μέρος της προσφοράς δένεται βαθιά. Αγκαλιάζει την απαλή, αισθησιακή φύση της και κινείται με χάρη έξω από την κρυψώνα της και αφήνει να φαίνεται η ζουμερή θηλυκή της ουσία.

Είναι  οργασμική και έχει εκστατικούς οργασμούς, ενώ μυρίζει ένα τριαντάφυλλο ή στους πρωινούς περιπάτους της ενώ αναπνέει το prana των δέντρων. Είναι παιχνιδιάρα σαν παιδί και σοφή σαν την αρχαία μητέρα που οδηγεί τη ζωή της.  Εκρήξεις αυθόρμητης έκφρασης, τυλίγουν το σώμα της με αμπέλια από γιασεμί ενώ τραγουδάει και χορεύει κάτω από τα αστέρια. Ζει με ευγνωμοσύνη και εκτιμά την ομορφιά που την περιβάλλει και δίνει καθημερινά ευχαριστίες.

Είναι συναισθηματικά ευκίνητη, όταν προκύπτουν συναισθήματα δεν καταρρέει ή καταπιέζει, αλλά παραδίδεται στον ποταμό της αγάπης της Shakti και τα αφήνει να ρέουν. Είναι σε επαφή με την άγρια γυναίκα της, θαρραλέα, αδάμαστη και ελεύθερη. Γίνεται αργά φωτεινή, καθώς με κάθε εκστατική έκρηξη αστεριού αλλάζει νέο DNA και φωτίζει νέα μονοπάτια στον εγκέφαλό της. Ξυπνάει εκστατικά τις υπεράνθρωπες δυνάμεις και τις δημιουργικές της δυνατότητες, είναι απεριόριστη, ατρόμητη και ελεύθερη.

Ξέρει ότι η αγάπη είναι η πραγματική της δύναμη και καλλιεργεί την καρδιά της ως πηγή της. Η εσωτερική της φωτιά λάμπει χρυσαφένια και λαμπερή σαν τον ήλιο. Η ενέργειά της δεν διαρρέει στην ανάγκη κανέναν. Δεν συμβιβάζεται με τον εαυτό της για να είναι αρεστή. Αγαπά και αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι.

Η καρδιά της είναι χρυσή, το κέντρο της λαμπερής πηγής της, και ζει στο πνεύμα της αφοσίωσης, της αγάπης και της υπηρεσίας σε κίνηση. Αγκυροβολημένη στην πραγματική δύναμη ακολουθεί την εσωτερική της εξουσία. Είναι μια ισχυρή συνδημιουργός, συνεργάτης, ομαδική παίκτρια, έχει περάσει από την ανεξαρτησία στην αλληλεξάρτηση.

Ζει καθοδηγούμενη από τη διαίσθησή της, το σώμα της η αίσθηση της δείχνει το δρόμο. Το μυαλό της, η λογική της είναι ο δευτερεύων οδηγός όχι ο πρώτος. Ζει σε ισορροπία με τις ανδρικές και γυναικείες πολικότητες της ύπαρξής της. Ζει ειρηνικά με άντρες και γυναίκες, ειρήνη με όλα τα πλάσματα. Τιμά όλη η ζωή είναι ιερή και περπατά με ομορφιά και ζει με χάρη. ~

~Περπάτα Ανάμεσα