Translate

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Tα 9 στάδια της γυναίκας πριν τον οργασμό

Σκεφτείτε τη γυναίκα σα νερό και τον άνδρα σα φωτιά. Ο άνδρας μπορεί ν' ανάψει γρήγορα τη φωτιά του αλλά αν κάψει τα ξύλα του πολύ σύντομα δε θα προλάβει να βράσει η κατσαρόλα. Το νερό ζεσταίνεται πιο αργά από τη φωτιά. Ο άνδρας, λοιπόν, πρέπει να διατηρήσει το καύσιμο του, θερμαίνοντας σιγά-σιγά το νερό της γυναίκας. Ακολουθείστε το βασικό κανόνα της μαγειρικής: μη βάζετε τα καρότα και τον αρακά (όρχεις και πέος) στην κατσαρόλα, πριν να βράσει το νερό. 

Πολλοί άνδρες δεν το ξέρουν αυτό, μια που δεν έχουν και μεγάλη πείρα στη μαγειρική. Αν βάλετε τα καρότα και τον αρακά στην κατσαρόλα όταν το νερό είναι ακόμα κρύο, τα καρότα θα απορροφήσουν τη θερμότητα και θα πάρει περισσότερη ώρα για να ζεσταθεί το νερό της κατσαρόλας. Τα καρότα δε θα μαγειρευτούν καλά, δε θα γίνουν τραγανά ούτε και νόστιμα. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο, πριν να κάνετε έρωτα, να περιμένετε να βράσει το νερό στην κοιλιά της γυναίκας. 

Τα παραδοσιακά Ταοϊστικά κείμενα αναφέρουν τα εννιά σημάδια που δείχνουν πότε μια γυναίκα είναι έτοιμη να δεχτεί έναν άνδρα: η ενέργεια της γυναίκας περνάει από εννιά στάδια καθώς τα όργανά της θερμαίνονται και απελευθερώνουν το αρμονικό τους Τσι. Η Μυστηριώδης Κυρία - η ερωτική σύμβουλος του Κίτρινου Αυτοκράτορα πριν από 2000 χρόνια - περιέγραψε αυτά τα στάδια:

1. Όταν αρχίζει να αναπνέει γρήγορα, το Τσι βρίσκεται στους πνεύμονές της.

2. Όταν φιλάει τον άνδρα, το Τσι έχει μεταφερθεί στην καρδιά της.

3. Αγκαλιάζει τον άνδρα: το Τσι βρίσκεται στη σπλήνα.

4. Ο κόλπος της υγραίνεται: το Τσι βρίσκεται στα νεφρά και στα γεννητικά όργανα.

5. Κινεί τη λεκάνη της και δαγκώνει ελαφρά: το Τσι έχει διαπεράσει τα κόκαλά της.

6. Τα πόδια της τυλίγονται γύρω από τον άνδρα: το Τσι βρίσκεται στους μύες.

7. Χαϊδεύει το πέος: το Τσι βρίσκεται στο αίμα.

8. Φιλάει με βαθύ πάθος: το Τσι έχει φθάσει στο δέρμα και τη σάρκα της.

9. Παραδίδεται και αναστενάζει σε κατάσταση έκστασης: το Τσι μπήκε στο ήπαρ και απελευθέρωσε το πνεύμα της. Τώρα είναι πραγματικά έτοιμη να δεχτεί τον άνδρα και να ανταλλάξει τη Γιν της ουσία με τη Γιανγκ ουσία του άνδρα.

Ο λόγος που ο άνδρας πρέπει να περιμένει μέχρι να είναι η γυναίκα εντελώς έτοιμη, θα ξεκαθαρίσει όταν κάνετε την τεχνική της κατακράτησης του σπέρματος. 

Ο άνδρας και η γυναίκα αρχίζουν να απελευθερώνουν τη σεξουαλική ουσία, το Τσινγκ Τσι, αλλά αν δεν έχει προετοιμαστεί σωστά η «κατσαρόλα» και η θερμοκρασία δεν είναι σωστή, θα δυσκολευθείτε να μεταμορφώσετε τη σεξουαλική ουσία σε πνεύμα. 

Αν ο άνδρας αφήσει τη φωτιά του να σβήσει (εκσπερματίζοντας) πριν να είναι έτοιμη η γυναίκα να αρχίσει τη διαδικασία απελευθέρωσης, δε θα μπορέσει να συντελεστεί ο εξευγενισμός της ανδρικής και της γυναικείας ουσίας σε νέκταρ.

mantak chia