Translate

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να δημιουργήσουμε την τέλεια ερωτική σχέση. Και οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε το άλλο μας μισό για να τα καταφέρουμε. 

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι το άλλο μας μισό είναι μέσα μας. Είναι η αρχετυπική μορφή του  εσωτερικού μας άντρα ή της εσωτερικής μας γυναίκας. Όσο αποφεύγουμε να συναντήσουμε αυτές τις αρχετυπικές μορφές και να τις κατανοήσουμε, τόσο καθυστερούμε να βιώσουμε την πληρότητα στις συντροφικές μας σχέσεις.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21:00 ξεκινά ένας καινούργιος Ταντρικός κύκλος 3 online συναντήσεων  που αφορά την ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ και τα αρχέτυπα. 

Μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία θα έρθουμε σε επαφή με τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και θα πάρουμε από αυτές πληροφορίες για τη ζωή μας. Θα δούμε με ποιον τρόπο αυτές επηρεάζουν την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα και πως μπορούμε να τις προσεγγίσουμε για να θεραπεύσουμε τις πληγές τους  και να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία ώστε να επιτευχθεί ο Ιερός Γάμος μέσα μας και εμείς να βιώνουμε πληρότητα στις συντροφικές σχέσεις στην εξωτερική ζωή μας.

Διαλογισμοί, θεραπευτικοί οραματισμοί, αναπνευστικές ασκήσεις, διαλογιστικές τεχνικές, ταντρικά και συστημικά παιχνίδια,  θα συμβάλουν στο: 
• να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στην εσωτερική μας πραγματικότητα, 
• να αγκαλιάσουμε και να θεραπεύσουμε τα πληγωμένα μας μέρη και  
• να αφομοιώσουμε τις μεταμορφωτικές διαδικασίες που θα συμβούν σε αυτόν τον νέο ταντρικό κύκλο

Οι online συναντήσεις

♦️ Πέμπτη 23 Μαρτίου 
Συναντώντας τις αρχετυπικές μορφές του εσωτερικού Άνδρα και της εσωτερικής Γυναίκα   
   
♦️ Πέμπτη 30 Μαρτίου 
Εκφράζοντας τον εσωτερικό άνδρα & την εσωτερική γυναίκα

♦️ Πέμπτη 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Θεραπεύοντας την σχέση μας με τον εσωτερικό Άνδρα και την εσωτερική μας Γυναίκα 

🌺Ταντρική Αλχημεία /Αρχέτυπα
Ένα σημαντικό σεμινάριο για όλους. 


Είτε έχεις σύντροφο είτε όχι είναι σημαντικό να προσεγγίσεις τον εαυτό σου σε βάθος και να σε γνωρίσεις και από αυτήν την οπτική βιώνοντας την  Αλχημική αυτήν εμπειρία

Η επένδυση στον Εαυτό σου  είναι 20 ευρώ για την κάθε συνάντηση και 50 ευρώ αν προπληρώσεις όλο το workshop

💫 Η κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια 90’ και θα δίνεται βιντεοσκοπημένη

Συντονίστρια:  despoina palamari
Επικοινωνία: 6973216895