Translate

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι/ Online βιωματικά σεμινάρια

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ικανοποιήσω την επιθυμία σου και να συναντηθώ μαζί σου σε ένα ταντρικό εργαστήρι που θα γίνεται διαδικτυακά, μέσω zoom, με συχνότητα 2 φορές τον μήνα (την 1η και 3η Πέμπτη κάθε μήνα) 


Μέσα από αυτό το αυτογνωσιακό εργαστήρι:

- Θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και θα αποκτήσεις φιλική σχέση με το σώμα σου

- Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τις σκέψεις σου και να αδειάζεις το μυαλό σου

- Θα ξεμπλοκάρεις και θα ενεργοποιήσεις τα τσάκρα σου

- Θα μάθεις πως να κρατάς καθαρή και να διαχειρίζεσαι την σεξουαλική σου ενέργεια

- Θα γνωρίσεις τι είναι η Ταντρική Αλχημεία και θα έρθεις σε επαφή με τον αρχετυπικό εσωτερικό σου κόσμο

- Θα εμβαθύνεις στα Μυστικά της Τάντρα ώστε να οι ερωτικές σου σχέσεις να είναι «φλογερές»

Να θυμάσαι:
Η Tάντρα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει τον Έρωτα και την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση ούτως ώστε να νιώθεις την ιερή ένωση με οτιδήποτε υπάρχει γύρω σου και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου, στο κάθε λεπτό της ζωής σου, ζώντας αποκλειστικά στο Εδώ και στο Τώρα.

💥Σε αυτό το online εργαστήρι, Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές και Ταντρικά Μυστικά θα σε φέρουν σε βαθύτερη επαφή με το σώμα σου και θα σε μάθουν πως μπορείς να μπεις στον κόσμο της Καθημερινής Έκστασης!

Στον κόσμο της Τάντρα!!

Για να βιώνεις όμως ολοκληρωτικά την σεξουαλικότητά σου χωρίς ενδοιασμούς, αμφιβολίες και ενοχές και να απολαμβάνεις τον έρωτα, βιώνοντάς τον σαν μια ιερή πράξη εκδήλωσης του θεϊκού, χρειάζεται να απελευθερώσεις το σώμα και το μυαλό σου, αλλά και να παραδώσεις το Εγώ σου στην Ιερότητα της Αγάπης

Για να συμβεί αυτό η λύση είναι απλή: Κίνηση και αναπνοή
ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ & ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Γι’ αυτό, σε κάθε συνάντηση θα κάνουμε έναν κινητικό διαλογισμό και θα σου δίνω μια αναπνευστική τεχνική, ώστε να αποσυνδέεσαι από το μυαλό σου και να ταξιδεύεις βαθύτερα μέσα σου, για να ανακαλύψεις όλους του ενεργειακούς θησαυρούς που κρύβονται στο σώμα σου.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν στα πρώτα μαθήματα ανακαλύπτοντας και αγαπώντας το σώμα μας!!!



💥 1ος κύκλος: ΣΩΜΑ – ΓΕΙΩΣΗ – ΑΝΑΠΝΟΗ
20 Οκτωβρίου – 15 Δεκεμβρίου (5 συναντήσεις)

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που διδάσκει η Τάντρα είναι: Αγαπήστε το σώμα σας, προστατέψτε το, σεβαστείτε το, φροντίστε το! Είναι δώρο Θεού! Συμπεριφερθείτε του σωστά, και θα σας αποκαλύψει μεγάλα μυστικά.

Η ανάπτυξη του καθενός μας εξαρτάται αποκλειστικά από τη σχέση του με το σώμα του. Το πόσο μπορείς ΕΣΥ να απολαύσεις τη Ζωή σου, τον σύντροφό σου, τον έρωτα, εξαρτάται από το πόσο μπορεί να απολαύσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου. Από το πόσο ανοιχτός είσαι να το αγαπήσεις, να το αισθανθείς, να το ακούσεις και να ταξιδέψεις στην χαρά και την απόλαυση μέσα από αυτό…



💥 2ος κύκλος: Τάντρα και Τσάκρα
29 Δεκεμβρίου – 2 Φεβρουαρίου (4 συναντήσεις)

Βαδίζοντας στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Θα συνεχίσουμε στις επόμενες συναντήσεις, στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας και θα συνδεθούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) με έναν τρόπο διαφορετικό, ταντρικό, που θα μας βοηθήσει να ζήσουμε τη ζωή μας πιο ολοκληρωμένα, γιατί κάθε τσάκρα είναι μια πόρτα που οδηγεί σε μια νέα ποιότητα αντίληψης.

Το κάθε τσάκρα είναι ένα σκαλί, στη σκάλα της προσωπικής μας ανάπτυξης και συντονίζεται με μια συγκεκριμένη συχνότητα-ποιότητα της ενέργειάς μας, προσφέροντάς μας μοναδικά δώρα και ικανότητες αλλά και ιδιαίτερες προκλήσεις.



💥3ος κύκλος: Πρακτική στην Ερωτική Αλχημεία
16 Φεβρουαρίου – 30 Μαρτίου (4 συναντήσεις)

Ο έρωτας δεν τυχαίνει, "πετυχαίνει"… αρκεί να ξέρεις τον τρόπο!!!

Οι συναντήσεις που ακολουθούν αφορούν τις σχέσεις και μέσα από αυτές θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις:

- Πως να έχεις "υγιείς" ερωτικές σχέσεις.

- Με ποιο τρόπο ανταποκρίνονται οι άντρες και με ποιον οι γυναίκες στο ερωτικό κάλεσμα

- Πως ρέει η ερωτική ενέργεια στο καθένα από τα δυο φύλα και πως εκφράζεται μέσα από αυτά

- Πως μπορείς να γίνεις ο ιδανικός Εραστής, η ιδανική Ερωμένη και να μεταμορφώσεις μια απλή ερωτική συνεύρεση σε Ερωτική Μυσταγωγία.

- Ποια εκείνα τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να κρατάς αναμμένη την ερωτική "φλόγα" στην σχέση σου στο βάθος του χρόνου

Όσο περισσότερο μαθαίνει και αφομοιώνει κάποιος τις τεχνικές της Τάντρα τόσο περισσότερο στην Ταντρική επαφή συμβαίνει μια μαγική ένωση όπου χάνεται ο χώρος, ο χρόνος και τα όρια των σωμάτων. Δημιουργείται μια βαθιά αίσθηση ενότητας. Η σωματική έκσταση μετουσιώνεται σε πνευματική και ψυχική. Οι δυο σύντροφοι μεταμορφώνονται στον Ιερό Άνδρα και την Ιερή Γυναίκα… Λιώνουν ηδονικά ο ένας μέσα στον άλλον και γίνονται ένα με την Ύπαρξη βιώνοντας την απεραντοσύνη του κοσμικού οργασμού.




💥 4ος κύκλος: ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ
06 Απριλίου – 18 Μαΐου (4 συναντήσεις)

Επαφή με τις αρχετυπικές μορφές του εσωτερικού άντρα & της εσωτερικής γυναίκας

Μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία στις επόμενες συναντήσεις θα έρθουμε σε επαφή με τα αρχέτυπα για να διαπιστώσεις με ποιον τρόπο επηρεάζουν την συμπεριφορά σου στην καθημερινότητα και πως μπορείς να τα προσεγγίσεις θεραπεύοντας τις πληγές τους ώστε να φέρεις την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία και να βιώνεις αγάπη και πληρότητα στις συντροφικές & ερωτικές σου σχέσεις.
 
Να θυμάσαι:
Η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφός μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο.

Αυτές οι συναντήσεις θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τον άντρα και τη γυναίκα μέσα σου και να αναπτύξεις όλες τις ποιότητές σου για να μπορέσεις, όχι μόνο να καλέσεις τον κατάλληλο σύντροφο στην ζωή σου ή, αν έχεις σύντροφο, να δημιουργήσεις μια όμορφη ερωτική αρμονία μεταξύ σας, αλλά και να χτίσεις αρμονικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.



H κάθε συνάντηση σε αυτό το ταντρικό εργαστήρι είναι μια επένδυση στον Εαυτό σου… 

Έχει διάρκεια 90’ και η συμμετοχή σε αυτήν θα είναι 20 ευρώ. Υπάρχει έκπτωση 50 ευρώ αν προπληρώσεις τα μαθήματα.

Αυτό το online workshop βασίζεται πάνω στο βιβλίο μου:
Τάντρα, Πρακτική στην Ερωτική Αλχημεία


Ξεκινάμε online Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 21: 00


💝💢💥🙏

Εισηγήτρια: Despoina Palamari 

Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια 
(Ηχοθεραπεία, Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία, Ρέικι) 

Tantra Healer & Teacher Trainer

Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας 
μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα