Translate

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Γυναίκα άρχισε να απολαμβάνεις την σεξουαλικότητά σου!

Γυναίκα νιώθεις ντροπή ή ένοχες που αγαπάς τόσο πολύ το σεξ; 
Μήπως το θεωρείς λάθος; 

Το σεξ είναι υπέροχο και έχεις απόλυτο δίκιο που το αγαπάς! Ωστόσο, τόσες πολλές γυναίκες ακόμα και τώρα νιώθουν ντροπή απολαμβάνοντας και αναζητώντας το σεξ, ή φοβούνται ότι μπορεί να το αγαπήσουν υπερβολικά.

Εάν αυτό ισχύει για εσένα, προτείνω να ρίξουμε μια ματιά στις ρίζες αυτής της ντροπής και το πώς μπορείς να την ξεπεράσεις για να απολαύσεις την ένδοξη, ισχυρή, θεϊκή σεξουαλικότητα που είναι το γενετήσιο δικαίωμα κάθε γυναίκας.

Παρόλο που η δυτική κοινωνία μπορεί να φαίνεται τώρα πιο ανοιχτή και σεξουαλικοποιημένη από οποιαδήποτε κουλτούρα στην ιστορία, παρόλα αυτά κάθε γυναίκα που μεγαλώνει μέσα της κληρονομεί ντροπή από μικρή ηλικία.

Αυτό είναι κάτι που είναι ακόμα ζωντανό στη συλλογική μας συνείδηση, και εσύ πήρες αυτά τα αποτυπώματα ανεξάρτητα από το πώς μεγάλωσες. Είναι στις ταινίες. Είναι στην ποπ μουσική, τα βιβλία, την τηλεόραση και τις ειδήσεις. Είναι σίγουρα στις τάξεις "σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης".

Οι άντρες είναι αυτοί που θέλουν σεξ συνέχεια. Τα αγόρια θέλουν μόνο ένα πράγμα, σωστά; Τα κορίτσια πρέπει να τα βγάζουν έξω (μην είσαι σεμνότυφη!) αλλά όχι και πάρα πολύ (μην είσαι τσούλα!). Υποτίθεται ότι είμαστε αυτές που θα προτιμούσαμε απλά να μιλάμε, που προσποιούμαστε τον πονοκέφαλο επειδή δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε έρωτα...

Δεν ακούμε για γυναικείο οργασμό στη σεξουαλική εκπαίδευση. Η ειρωνεία εδώ είναι ότι οι γυναίκες έχουν πολύ ισχυρότερη σεξουαλική ενέργεια από τους άνδρες! Η αλήθεια είναι ότι σου αξίζει και μπορείς να φτάσεις στο άπειρο δυναμικό σου γι’ αυτό άρχισε να απολαμβάνεις την σεξουαλικότητα σου!

Aum Tantra Yoga

💖💕💝💥

Προτεινόμενο σεμινάριο

online Κύκλος Γυναικών: Η Τριλογία της 
Μεταμόρφωσης

Φλόγα - Οργασμος - Ιαση

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ


namaste
despoina palamari