Translate

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Είσαι έτοιμος να αναταράξεις τα λιμνάζοντα νερά στην ζωή σου;

Αν δεν είσαι έτοιμος να μεταμορφώσεις την ζωή σου τότε μην έρχεσαι στην Τάντρα. Κινδυνεύεις να αλλάξεις.


Ο άνθρωπος που λέει: «είμαι πολύ σεξουαλικός» ή «έχω σεξουαλικές ανάγκες» και μπαίνει για αυτούς τους λόγους το ταντρικό μονοπάτι ή απλά αναζητά πνευματική επικύρωση για τη σεξουαλικότητά του απλά σκέφτεται ανόητα.

Η Τάντρα είναι ένα αυτογνωσιακό και πνευματικό μονοπάτι που δεν ασχολείται μόνο με την σεξουαλικότητα αλλά και με τα συναισθήματα. Ειδικά με αυτά που έχουμε καταπιέσει και καταχωνιάσει στα βάθη της κοιλιάς μας. Όμως οι περισσότεροι φοβούμενοι μήπως αναταράξουν τα εσωτερικά τους ύδατα ελέγχουν τα πάντα. Το σώμα τους, τις κινήσεις τους, την αναπνοή τους…

Δίνοντας την εξουσία στον μυαλό τους και στον έλεγχο, τρέφονται με φαντασιώσεις και αυτό συμβαίνει για να έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι σεξουαλικοί. Όμως ζουν μια στερημένη σεξουαλική ζωή και το αστείο είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν. Παίρνουν διαζύγιο από τον πραγματικό, εκστατικό εαυτό τους γιατί δεν αφήνονται να γνωρίσουν, να νιώσουν, να μεταμορφώσουν.

Αν θέλεις να βαδίσεις κι εσύ στο ταντρικό μονοπάτι να είσαι προετοιμασμένος. Μπορεί να ελέγχεις τον εαυτό σου την ταντρική ενέργεια όμως δεν μπορείς να την ελέγξεις. Θα σε οδηγήσει σε άγνωστα μεταμορφωτικά μονοπάτια.

Και σε ρωτώ: 
Είσαι έτοιμος να αναταράξεις τα λιμνάζοντα νερά στην ζωή σου;
Είσαι έτοιμος να συναντήσεις τον πραγματικό εαυτό σου;

Αν όχι μην πλησιάζεις την Τάντρα. 
Κινδυνεύεις να αλλάξεις.

namaste
despoina palamari
The Alchemy of Living