Translate

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Μασάζ στο στήθος και στην καρδιά

Το Μασάζ στο Στήθος και στην Καρδιά ανοίγει έναν ενεργειακό χώρο όπου εκεί συναντιούνται η θεραπεία, η χαλάρωση, η αναγνώριση, ο αισθησιασμός, η διέγερση, η αγάπη και η θρέψη. 
Είναι συχνά μια εμπειρία βαθιάς συγκίνησης, που φέρνει τόσα πολλά στην επιφάνεια.

Γυναίκα όλο Δίνεις... άλλους θρέφεις, άλλους ανατρέφεις.
Κάνεις τόσα πολλά για να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. 
Κάνεις τόσα για τους άλλους, συχνά εις βάρος του εαυτού σου.

Πολλές φορές κινείσαι με τρόπους που δεν έχουν για σένα ούτε τιμή ούτε σεβασμό και σίγουρα δεν σου προσφέρουν αγάπη. Πολλές φορές  κάνεις σεξ διεκπεραιωτικά, όπου η ευχαρίστησή σου δεν είναι σημαντική. Το σώμα σου, τα στήθη σου, τα πόδια σου, οι γλουτοί σου αντικειμενοποιούνται με πολλούς τρόπους.

Καταπιέζεσαι να έχει το στήθος σε συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα επηρεασμένη από τα ΜΜΕ και όλο αυτό δεν έχει για σένα καμία φυσικότητα. Εκπαιδεύεσαι στα μεγάλα μπούστα, στα αδύνατα πόδια, στα σαρκώδη χείλη…

Βιομηχανίες υπάρχουν γύρω από το να φτιάχνεις το στήθος σου, το πρόσωπό σου… να γίνεσαι κάτι άλλο για κάποιον άλλον.

Με έξυπνους τρόπους σε κρατάνε έξω από εσένα στερώντας σου την δύναμή σου!!!

Το Μασάζ του Στήθους και της Καρδιάς στρέφει την επίγνωσή σου προς τα μέσα. Για να αγαπήσεις και να θρέψεις τον εαυτό σου. Για μένα χρειάζεται να περιλαμβάνεται σε κάθε μασάζ που κάνει μια γυναίκα. Το στήθος χρειάζεται να αγγίζετε όχι φυσικά με σεξουαλικό τρόπο. Το άγγιγμα δεν είναι σεξουαλικό, είναι θεραπευτικό. Το μυαλό όταν είναι πλημμυρισμένο από σεξ δίνει στο άγγιγμα σεξουαλικό χαρακτήρα. 

Ανάμεσα στα στήθη της γυναίκας  βρίσκεται το κέντρο της καρδιάς της. Το Μασάζ του Στήθους ανοίγει την καρδιά προσφέροντας στην κάθε γυναίκα την εύκαιρα να προσέξει, να θρέψει και να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της. Και φυσικά πάντα υπάρχει η πρακτική Αυτομασάζ στο Στήθος

Μπορεί 
στο  Μασάζ του Στήθους εκτός από θεραπευτική ενέργεια να αναδυθεί και  αισθησιασμός. Το να μπορεί μια γυναίκα να απολαμβάνει τον αισθησιασμό, να μπορεί να αισθάνεται διέγερση χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει ή να αγγιχτεί οπουδήποτε αλλού, είναι μια τόσο ζεστή αλλά και απελευθερωτική εμπειρία. Της επιτρέπει να γευτεί καθαρά κάθε συναίσθημα, κάθε  αίσθηση που αναδύεται…

Υπάρχουν στοιχεία ιερότητας και λατρείας στο Μασάζ του Στήθους γιατί ο θεραπευτής όχι μόνο πλησιάζει αλλά εισχωρεί ενεργειακά στον ιερό χώρο της καρδιάς. Και είναι απαραίτητο μέσα από το άγγιγμα του να εκφράζει σεβασμό, ευγνωμοσύνη, ευλάβεια, αποδίδοντας τιμή μέσα από αυτό το μασάζ σε κάθε γυναίκα που υπήρξε στη ζωή του και του έδωσε με οποιονδήποτε τρόπο.

Όταν μια γυναίκα έχει κάνει χειρουργική επέμβαση στο στήθος της, ακόμα και μαστεκτομή χρειάζεται να ξέρει ότι η ενέργεια του στήθους της είναι ακόμα εκεί και ρέει. Το Μασάζ στο Στήθος και στην Καρδιά μπορεί να απελευθερώσει την περιοχή και να προσφέρει θεραπεία σε ενεργειακό και υλικό επίπεδο.

Γυναίκα να θυμάσαι:
Το Μασάζ στο Στήθος και στην Καρδιά ανοίγει έναν ενεργειακό  χώρο μέσα σου που συναντιούνται η θεραπεία, η χαλάρωση, η αναγνώριση, ο αισθησιασμός, η διέγερση, η αγάπη και η θρέψη.


💓💝💖

Την ΤΡΙΤΗ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 20:30 θα κάνω ένα online workshop  όπου θα μάθεις αγαπημένη Γυναίκα να φροντίζεις ενεργειακά το στήθος σου και ανοίγοντας την καρδιά σου να ανοιχτείς στην θεραπεία αλλά και την απόλαυση.

Και φυσικά πάντα υπάρχει η δυνατότητα μια προσωπικής συνεδρίας για θεραπευτικό μασάζ που θα δώσουμε έμφαση στην θεραπεία στήθους και καρδιάς 

Πληροφορίες 6973216895

namaste 
despoina palamari