Translate

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Squirting: Οδηγίες για ένα αποθεωτικό οργασμό

"Squirting" ίσως το έχεις ακούσει με τον όρο «Γυναικεία εκσπερμάτιση» αν και αυτός ο όρος δεν είναι ακριβής γιατί όπως ξέρουμε τα υγρά των γυναικών δεν περιέχουν σπέρμα. Όμως με την τεχνική του "Squirting" τα υγρά τους εκτοξεύονται όπως και τα σπερματικά υγρά των αντρών εκτοξεύοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα του οργασμού στα ύψη.

Στη χώρα μας δυστυχώς, δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένο, όμως δεν είναι και άγνωστο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές γυναίκες είτε ντρέπονται να συζητήσουν γι’ αυτό το θέμα με τον σύντροφο τους, είτε γιατί αν το δοκιμάσουν, απογοητεύονται από τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες, είτε γιατί πλησιάζοντας στη στιγμή της κορύφωσης μεταφράζουν λάθος τα σημάδια που νιώθουν και το σταματούν από μόνες τους, γιατί φοβούνται ότι πρόκειται να ουρήσουν (όπως θα δείτε παρακάτω, η αίσθηση της ούρησης είναι ένα από τα στάδια που αισθάνεται η γυναίκα λίγο πριν τη πλήρη κορύφωση).


Τα υγρά που βγαίνουν όντως είναι πολλά και σίγουρα δεν περιέχουν ούρα, είναι αλκαλικής σύστασης, και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν ούτε τα σεντόνια ούτε τα ρούχα. Είναι υγρά καθαρά, άοσμα, άχρωμα, ζεστά που μετατρέπουν το  κρεβάτι σε λίμνη και μεταφέρουν τη γυναίκα σε μια εκστατική σφαίρα ύπαρξης

Πολλές γυναίκες που έχουν αφεθεί και έχουν βιώσει αυτήν την εμπειρία υποστηρίζουν ότι έχουν ζήσει έναν μοναδικό οργασμό και ότι τον προτιμούν από όλους τους άλλους που είχαν βιώσει μέχρι τη στιγμή που το "Squirting" μπήκε στη ζωή τους. Η τεχνική αυτή έχει ως βάση τον απόλυτο ερεθισμό του περίφημου σημείου G της γυναίκας, και χέρια κατάλληλα εκπαιδευμένα μπορούν να μετατρέψουν τον απλό οργασμό κάθε γυναίκας σε ένα ηφαιστειογενές φαινόμενο. 

Αν μέχρι τώρα κι εσύ δεν τον έχεις βιώσει, είναι καιρός να μάθεις μαζί με τον  σύντροφο σου τον τρόπο με τον οποίο τα γυναίκεια υγρά εκρήγνυνται, βγάζοντας προς τα έξω κυριολεκτικά, όλη τη λάβα του γυναικείου πάθους.
Πειραματιστείτε και με την κατάλληλη από κοινού εξάσκηση, θα απογειωθείτε και οι δυο γιατί αυτή η εκρηκτική ηδονή θα σας παρασύρει σε άλλα επίπεδα έκστασης. 


Οδηγίες για ένα αποθεωτικό Squirting

1. Χρειάζεται οι άντρες να έχετε κομμένα και περιποιημένα νύχια γιατί η περιοχή που πρόκειται να εξερευνήσετε είναι πολύ ευαίσθητη.

2. Με τα δάχτυλά σας και με αργές, απαλές κινήσεις, χωρίς βιασύνη, χαϊδεύετε και μαλακώνετε όλη τη γύρω περιοχή. Μετά βάζετε μέσα στον κόλπο ένα δάχτυλο και αρχίζετε να εξερευνείτε την περιοχή του αιδοίου για να βρείτε το σημείο G της συντρόφου σας. Αυτό βρίσκεται γύρω στα 4 εκατοστά μέσα στο άνοιγμα του κόλπου, στην μπροστινή πλευρά του σώματος, κοντά στη γωνία του εφηβαίου (ηβικό οστό).  Ουσιαστικά θα το νιώσετε στο χέρι σας, σαν ένα "φούσκωμα", σαν ένα μικρό "μπαλάκι" και θα το καταλάβετε, γιατί είναι διαφορετικό στην αφή από το υπόλοιπο λείο τοίχωμα στο εσωτερικό του κόλπου.  Είναι ελαφρά πιο τραχύ από τη γύρω περιοχή. 

3. Όταν το βρείτε, εφαρμόζετε με το ένα δάχτυλο την κίνηση «έλα εδώ».  Ακριβώς όπως όταν απλώνουμε το χέρι και με το δάχτυλο μας γνέφουμε παιχνιδιάρικα σε κάποιον να έρθει κοντά μας. Η κίνηση «έλα εδώ» είναι πολύ απαλή, αργή και αεράτη. Αν θέλετε να οδηγήσετε τη σύντροφο σας στα εκστατικά μονοπάτια, δεν πρέπει να βιάζεστε και σίγουρα όταν η προσέγγιση γίνει με απαλότητα, τότε το γυναίκειο σώμα είναι πιο εύκολο να εμπιστευτεί και να ανοίξει στην εμπειρία…

4. Σταδιακά προσθέτετε ακόμα ένα δάχτυλο. Τα ενώνετε και τα κάνετε να κινούνται σαν ένα, στην κίνηση «έλα εδώ». Αυξάνετε σταδιακά τον ρυθμό των κινήσεων σας και θα δείτε ότι η σύντροφός σας θα αρχίσει να αναστενάζει και να ανασαίνει πιο έντονα.

5. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε την κίνηση «έλα εδώ» εναλλάξ με τα δυο δάχτυλα, κινώντας απαλά μια το ένα και μια το άλλο…

6. Συνεχίζουμε με απαλές, ανοδικές κινήσεις, «χτυπήματα», στο σημείο G εκεί με τα δυο δάχτυλα ρωτώντας πάντα τη σύντροφό σας πώς νιώθει αυτή την πίεση. 
Όσο περισσότερο κινείτε μέσα-έξω και πιέζετε τα δάχτυλα σας ρυθμικά στο σημείο G της, τόσο εκείνη θα υγραίνεται. 

7.  SOS: τα δάχτυλα στο Squirting, είτε στην κίνηση «έλα εδώ» είτε στην τεχνική «γάντζος», μπαίνουν μέσα στον κόλπο μέχρι και τη δεύτερη φάλαγγα (τη δεύτερη εγκοπή πάνω στα δάχτυλα)

8. Στο συνέχεια το ένα χέρι πιέζει τη λεκάνη, οριζόντια στο ηβικό οστό, κρατώντας αντίσταση. Στην αρχή ελαφρά και όσο προχωρεί η τεχνική και η γυναίκα χάνει τον έλεγχο, με περισσότερη ένταση. Φανταστείτε το σαν να κρατάτε αντίσταση για να μη σηκωθεί η σύντροφός σας απ’ το κρεβάτι. Το άλλο χέρι ταυτόχρονα εφαρμόζει την τεχνική «γάντζος». Ο δείκτης και ο μικρός  στο χέρι που κάνει τη λαβή «γάντζος» πιάνουν τον γλουτό και ο μέσος και ο παράμεσος μπαίνουν ενωμένοι μέσα στον κόλπο έχοντας μια μικρή, ανοικτή γωνία.

Οι κινήσεις από το χέρι που γαντζώνει τον γλουτό, ειδικά όταν η γυναίκα φτάνει στην κορύφωση γίνονται πολύ γρήγορα και γι αυτό ο άντρας χρειάζεται να έχει πάρει μια ειδική θέση με το σώμα του ούτως ώστε, όταν κουραστεί, να μπορεί να συνεχίσει χωρίς να διακόψει. Χρειάζεται να κρατά το χέρι του στην ευθεία του ώμου του όπως σκύβει, για να μπορεί να έχει κινητήριο μοχλό πότε τον ώμο και πότε το μπράτσο του. Η κίνηση είναι ανοδική (γίνεται τράβηγμα προς τα πάνω) και πολύ γρήγορη.

9. Αν γίνει με τον σωστό τρόπο και η γυναίκα νιώσει άνετα με ό,τι συμβαίνει σύντομα, θα αρχίσει να φτάνει κοντά στην κορύφωση. Θα το καταλάβετε όχι μόνο από το ότι θα αρχίσει να γίνεται πιο υγρή καθώς το απολαμβάνει περισσότερο, οι κινήσεις της λεκάνης της θα γίνουν πιο έντονες, σχεδόν ανεξέλεγκτες και οι ηδονικές κραυγές της θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα αλλά και από το σημείο G της, εκείνο το μικρό και τραχύ μπαλάκι, που θα αρχίσει να φουσκώνει από τα πολλά υγρά. Θα φουσκώσει τόσο πολύ που θα σας σπρώχνει τα δάχτυλα μακριά… 
Όσο περισσότερο ερεθίζεται, τόσο περισσότερο θα διογκώνεται. Εκείνη τη στιγμή είναι καλό να κάνετε μια απαλή μάλαξη με τα δάχτυλα πάνω του και με το άλλο χέρι να ασκείται πίεση πάνω στο ηβικό οστό (στη βάση της λεκάνης ακριβώς πάνω από το αιδοίο)
Μετά συνεχίζετε με την κίνηση «γάντζο» κάνοντας τον ρυθμό σταδιακά γρηγορότερο. Το χέρι σας κινείται με ανοδική πορεία (τράβηγμα), στο ρυθμό που κινείται το σώμα σας όταν κάνετε έρωτα.

Και το κάνετε ακόμα πιο έντονο... 
Αυξάνετε την πίεση στο σημείο G. Ακόμα και όταν τα δάχτυλα σας λόγω ταχύτητας ή απειρίας τύχει να βγουν έξω από τον κόλπο συνεχίστε να διατηρείτε την ανοδική καμπύλη τους για να συνεχίζουν να ερεθίζουν το σημείο.

10. Εάν η γυναίκα, σας πει ότι πονάει χρειάζεται να χαλαρώσετε τον ρυθμό μέχρι να είναι έτοιμη πάλι ή να σταματήσετε τελείως. 

11. SOS: Για να γίνει το squirting η γυναίκα χρειάζεται να είναι υγρή όλη την ώρα. Μην το προσπερνάτε αυτό. Δίνετε σημασία στην υγρότητα του κόλπου καθ’ όλη τη διάρκεια του Squirting

12. Όταν θα φτάνει κοντά στην κορύφωση η γυναίκα θα έχει την αίσθηση πως θα θέλει να ουρήσει. Στη πραγματικότητα ΔΕΝ έχει ανάγκη να ουρήσει. Είναι απλά μια προσωρινή αίσθηση που θα φύγει καθώς θα αρχίσει να ταξιδεύει εκστατικά. Αλλά για να μην γίνει αυτή ανασταλτικός παράγοντας και εμποδίσει να ολοκληρωθεί το Squirting καλό είναι να έχει πάει τουαλέτα πριν ξεκινήσετε το ερωτικό παιχνίδι.
Στην πραγματικότητα όταν σας το πει αυτό, τότε είναι που πρέπει να κάνετε ακόμα πιο γρήγορες τις κινήσεις σας και πιο έντονη τη πίεση. 

13. Το χέρι που βρίσκεται πάνω στην περιοχή του ηβικού οστού πιέζει και αυτό περισσότερο, ούτως ώστε το σημείο G να «ερεθίζεται» και από τις δυο πλευρές ταυτόχρονα και το οργασμικό πάρτι και για τους δυο σας να  ξεκινήσει.

14.  Σε πολύ λίγο, μετά από την αίσθηση της ούρησης, ο οργασμός της θα ξεκινήσει. Μην σταματήσετε τις γρήγορες κινήσεις. Συνεχίστε όλο και πιο γρήγορα, δίνοντας απόλυτη έμφαση στο σημείο αυτό. Θα αρχίσει να φωνάζει πιο δυνατά, να κινείται ακόμα πιο έντονα, ώσπου μια μεγάλη ποσότητα από υγρά θα αρχίσουν να πετάγονται από τον κόλπο της χαρίζοντάς της τον καλύτερο οργασμό της ζωής της και σε σας μια μοναδική, απολαυστική εμπειρία.

15. SOS: Το σημείο G έχει απόληξη την κλειτορίδα και μόλις τελειώσει ο οργασμικός καταρράκτης, την αγγίζετε με ένα δάχτυλο, απαλά και σταθερά, χωρίς καμία κίνηση. Είναι πολύ πιθανόν η σύντροφος σας, με αυτή την απλή κίνηση να ξαναβιώσει οργασμική εμπειρία. 

16. Να θυμάστε: Τον καλό τον εραστή τον κάνουν οι λεπτομέρειες και η διάθεση να προσφέρει. Επειδή ο οργασμός αυτός είναι πολύ έντονος, είναι καλό να της κάνετε απαλό μασάζ στο πρόσωπο, ειδικά στο μέτωπο και μάτια για να ηρεμήσει. 

17. Όλες οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν την οργασμική εμπειρία του Squirting αρκεί να το θέλουν και να αποβάλουν τις αναστολές, τις ντροπές, τα ταμπού και τον έλεγχο από το κρεβάτι του έρωτα. 

18. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μέσα στα επόμενα 10' αρκεί να το θέλετε και οι δυο.  Η γυναίκα μπορεί να είναι "έτοιμη" πάλι μέσα στο δεκάλεπτο αν οι κινήσεις σας δεν ήταν πολύ απότομες κατά τη διάρκεια της πρώτης φοράς. Η επανάληψη φυσικά εξαρτάται και από τις δικές σας αντοχές. 

19. SOS: Είναι σημαντικό να δοκιμάσετε την τεχνική αφού πρώτα έχετε προετοιμάσει την σύντροφό σας. Δεν έχει σημασία η ποιότητα της σχέσης σας, αν είναι σχέση αγάπης ή απλά μια ερωτική συνάντηση. Χρειάζεται να είστε ευγενικοί μαζί της όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τα χάδια σας. Και να έχετε τη διάθεση να προσφέρετε. Μόνο τότε θα απογειωθείτε και οι δυο και θα ζήσετε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

20. Μην απογοητευτείτε αν δεν πετύχετε την τεχνική με τη πρώτη. Είναι πολύ πιθανόν την πρώτη φορά να μην συμβεί. Λίγο η απειρία η δίκη σας, λίγο το κράτημα και οι αναστολές της συντρόφου σας μπορεί να μην σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Πειραματιστείτε και διασκεδάστε ό,τι κι αν συμβεί, γιατί μην ξεχνάτε ο Έρωτας όπως και η Ζωή είναι παιχνίδι. 

Namaste
Ματθίλδη Νέαρχου