Translate

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Εμβαθύνοντας στα Μυστικά της Τάντρα

Μήπως ψάχνεις την "ερωτική μαγεία" ;
4 ταντρικές συναντήσεις μόνο για ζευγάρια

Η συνάντηση του άντρα και της γυναίκας είναι μια μυστικιστική ένωση. Είναι η συνάντηση δυο θεών και θα πρέπει να γίνεται με όλο τον σεβασμό και την ιερότητα που ταιριάζει σε αυτήν την ιερή στιγμή. Χρειάζεται και οι δυο να την αισθάνονται σαν μια τελετουργική διαδικασία ένωσης-μύησης που μέσα από αυτήν θα τους αποκαλυφθεί το Κοσμικό Μυστήριο. 


Εμβαθύνοντας στα Μυστικά της Τάντρα 
1ο Ταντρικό μυστικό: Η ερωτική ζωή απογειώνεται όταν το ζευγάρι αφήνεται στον κοινό εσωτερικό του ρυθμό!

Κάθε άνθρωπος έχει έναν Εσωτερικό Ρυθμό που τον οδηγεί σε ότι κι αν κάνει στην ζωή του. Στον τρόπο που κινείται, διαβάζει, γράφει, επικοινωνεί, κάνει έρωτα…


Κατά την ερωτική πράξη όταν συναντιούνται οι εραστές δυο διαφορετικοί κόσμοι συναντούνται. Δυο διαφορετικοί ρυθμοί έρχονται να ενωθούν και αν είναι ένα από τυχεροί τότε με την ένωση τους θα γεννηθεί αβίαστα ένας καινούργιος κοινός ρυθμός όπου όλα θα γίνονται χωρίς προσπάθεια. 
Πόσο εύκολα όμως συμβαίνει αυτό; Κι αν συμβαίνει, πόσο εύκολα μπορεί να διατηρηθεί στο βάθος του χρόνου; Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψει το κάθε ζευγάρι τον κοινό τους εσωτερικό ρυθμό και ταυτόχρονα αφηνόμενοι στην ροή θα μάθουν πως να προσδίδουν εκστατικές στιγμές στη ζωή τους.

Χρειάζεται να ξέρουμε ότι η ροή είναι μια κατάσταση αβίαστης δραστηριότητας όπου ο νους σταματά και γινόμαστε, πραγματικά, το σώμα μας. Είναι δηλαδή μια κατάσταση καθαρής δράσης που συγγενεύει με την έκσταση




2ο Ταντρικό μυστικό: Έρωτας και Διαλογισμός, ο τρόπος να ανυψώνεστε μέσα από την ερωτική πράξη.  

Αν ο άντρας και η γυναίκα δεν γνωρίσουν τι είναι σιωπή, αν δεν καθίσουν μαζί, μέσα σε βαθιά σιωπή, δεν μπορούν να λιώσουν ο ένας μέσα στο Είναι του άλλου. Τα σώματά τους μπορεί να διεισδύουν το ένα μέσα στο άλλο, μα οι ψυχές τους θα παραμένουν πολύ μακριά. Κι όταν δεν συναντιούνται οι ψυχές δεν μπορεί να υπάρχει βαθιά επικοινωνία, ούτε κατανόηση.
Αν θέλεις μια αρμονική σχέση, χρειάζεται να γίνεις περισσότερο διαλογιστικός. Ο έρωτας από μόνος του, δεν είναι αρκετός. Όπως λέει ο OSHΟ, o έρωτας μόνος του είναι τυφλός. Ο διαλογισμός του δίνει μάτια. Ο διαλογισμός του δίνει κατανόηση. 
Μόνον τότε γίνεστε συνταξιδιώτες και η σχέση δεν είναι μια συνηθισμένη σχέση ανάμεσα σε δυο συζύγους αλλά αποκτά εκείνην την μαγεία που οδηγεί στην ανακάλυψη των μυστηρίων της ζωής.


3ο Ταντρικό μυστικό: Όταν το θνητό γίνεται αθάνατο και η σάρκα γίνεται ανάσα

Στην ταντρική αντίληψη, «τεχνική» δεν σημαίνει μόνο την ικανότητα να διεισδύεις σωστά στον κόλπο και να έχεις έλεγχο στην εκσπερμάτωση αλλά και να μπορείς να ενεργοποιείς όλες τις αισθήσεις και να παραδίνεσαι στην ροή και την στιγμή. Και «ικανοποίηση» δε σημαίνει μόνο το να οδηγείς τον σύντροφό σου σε ηδονικές απολαύσεις αλλά να καταφέρνετε μαζί να βιώνετε την εναρμόνιση των ενεργειών μέσα σας και την ροή της σεξουαλικής ενέργειας όχι μόνο στα σεξουαλικά σας κέντρα αλλά σε όλα τα τσάρκα.

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα της ηδονής που συμβαίνει όταν η ερωτική πράξη γίνεται μηχανικά και κρατιέται μόνο στα γεννητικά όργανα και στον έρωτα όπου συνειδητά συμμετέχει ολόκληρο το σώμα και όλες οι αισθήσεις. Ο έρωτας γίνεται με αυτόν τον τρόπο ένα οργασμικό ταξίδι όπου τα βλέμματα, τα χέρια, τα σώματα, οι καρδιές δίνουν και δέχονται ηδονή επιτρέποντας στον εξωτερικό και στον εσωτερικό κόσμο να συναντηθούν και να συγχωνεύουν καθώς η απαλότητα με την οποία αγγίζονται διαλύει τα σώματα, διαλύει την πυκνή ύλη και αφήνει τον Άντρα και την Γυναίκα ασώματους, άυλους, σκέτες αναπνοές…


Οι  ταντρικές αυτές συναντήσεις που θα γίνουν Παρασκευή 17 - 31 Ιανουαρίου και Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθούν  την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με ένα special event με τον τίτλο "Έρωτας και Μυσταγωγία"


Πληροφορίες:6973-216895
despoina palamari