Translate

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Εμβαθύνοντας στα Μυστικά της Τάντρα

2ο Ταντρικό μυστικό

OSHO: Ο έρωτας είναι ο καθρέφτης, μέσα στον οποίο οι εραστές βλέπουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου και αναγνωρίζουν το θεό. Γιατί ο έρωτας είναι ένα μονοπάτι προς το θεό.

2ο Ταντρικό μυστικό: Έρωτας και Διαλογισμός, ο τρόπος να ανυψώνεστε μέσα από την ερωτική πράξη.

Αν ο άντρας και η γυναίκα δεν γνωρίσουν τι είναι σιωπή, αν δεν καθίσουν μαζί, μέσα σε βαθιά σιωπή, δεν μπορούν να λιώσουν ο ένας μέσα στο Είναι του άλλου. Τα σώματά τους μπορεί να διεισδύουν το ένα μέσα στο άλλο, μα οι ψυχές τους θα παραμένουν πολύ μακριά. Κι όταν δεν συναντιούνται οι ψυχές δεν μπορεί να υπάρχει βαθιά επικοινωνία, ούτε κατανόηση.


Αν θέλεις μια αρμονική σχέση, χρειάζεται να γίνεις περισσότερο διαλογιστικός. Ο έρωτας από μόνος του, δεν είναι αρκετός. Όπως λέει ο OSHΟ, o έρωτας μόνος του είναι τυφλός. Ο διαλογισμός του δίνει μάτια. Ο διαλογισμός του δίνει κατανόηση.

Μόνον τότε γίνεστε συνταξιδιώτες και η σχέση δεν είναι μια συνηθισμένη σχέση ανάμεσα σε δυο συζύγους αλλά αποκτά εκείνην την μαγεία που οδηγεί στην ανακάλυψη των μυστηρίων της ζωής.

Αν ενδιαφέρεσαι να βιώσεις το πως μπορείς να συναντηθείς με τον σύντροφο σου σε επίπεδο Ψυχής διατηρώντας ταυτόχρονα την ερωτική μαγεία έλα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 20:15 στο σεμινάριο «Μήπως ψάχνεις την "ερωτική μαγεία";» που θα γίνει Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)–

Πληροφορίες:6973-216895

namaste
despoina palamari


Περισσότερα στο:


https://tantra-yoga-events.blogspot.com/2019/12/blog-post_34.html#more