Translate

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

"Ξαναβρίσκω το χαμένο πάθος μέσα στη σχέση μου"

Νέος Ταντρικός Κύκλος  5 συναντήσεων από τον καινούργιο χρόνο ΜΟΝΟ για ζευγάρια που θα ολοκληρωθεί στις 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


"Ξαναβρίσκω το χαμένο  πάθος μέσα στη σχέση μου"
 20:15 - 23:00

10 - 17 - 31 Ιανουαρίου
03 - 14 Φεβρουαρίου

Arima Therapy Center 
Νευροκοπίου 18 
(μετρό Κεραμεικός)


Θέλεις να κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο στον σύντροφό σου; Κάτι μοναδικό; Κάτι που θα το ζήσει με ενθουσιασμό; Τότε χρειάζεται να έρθετε μαζί σε αυτόν τον νέο ταντρικό κύκλο, που θα είναι ένα πραγματικά μοναδικό δώρο και για τους δυο σας αφού, βιώνοντας αυτήν μυσταγωγική εμπειρία μαζί, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την φωτιά στην σχέση σας και  να μεταμορφώσετε τις ερωτικές σας στιγμές σε Ερωτική Μυσταγωγία.

Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.

Μόνο μέσα από τον έρωτα και το άφημα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση (Ιερή Σεξουαλικότητα)

Έχει  τη δυνατότητα να μεταμορφώσει την σχέση, να αναζωπυρώσει την φλόγα της, ακόμα κι αν αυτή έχει χαθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου και να την ανυψώσει σε άλλο επίπεδο συνειδητότητας, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 

Διαλογισμοί σε ζευγάρια, αναπνευστικές τεχνικές, ερωτικά τελετουργικά και ταντρικά μασάζ θα οδηγήσουν το ζευγάρι στο να μεταμορφώσει τις ερωτικές του στιγμές σε Ερωτική Μυσταγωγία και βιώνοντας το άφημα στην απεραντοσύνη να οδηγηθούν στην εμπειρία της Κοσμικής Έκστασης


Ο κύκλος αυτός των 5 συναντήσεων
10 - 17 - 31 Ιανουαρίου
03 - 14 Φεβρουαρίου
θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με ένα special event με τον τίτλο "Έρωτας και Μυσταγωγία"


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Πληροφορίες: 6973 216 895

Η συνάντηση θα γίνει στο Ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center 
Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

Ώρα προσέλευσης 20:15



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει αρκετά χρόνια στο ταντρικό μονοπάτι και συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα.
Είναι εκπαιδεύτρια και ιδρυτικό στέλεχος της σχολής "The Alchemy of Living" που αφορά επαγγελματικές σπουδές πάνω στην Ταντρική και την Θεραπευτική Αλχημεία  
Έχοντας όλη την δεκαπενταετή γνώση από τα βιωματικά σεμινάρια που συντόνιζε δημιούργησε "Το Φιλί της Πεταλούδας". Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης με αυτοθεραπευτικές διαλογιστικές τεχνικές.