Translate

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο οργασμός δεν είναι ανακούφιση, δεν είναι στόχος, αλλά γιορτασμός.

Ο άντρας και η γυναίκα είναι δυο τελείως αντίθετα πλάσματα. Όλη η φυσιολογία και η ψυχολογία τους είναι διαφορετικές. Η σεξουαλικότητα του άντρα είναι περισσότερο τοπική ενώ η σεξουαλικότητα της γυναίκας είναι περισσότερο ολοκληρωτική. 
Ολόκληρο το σώμα της χρειάζεται να "ξυπνήσει" για να δοθεί ολοκληρωτικά στην ερωτική πράξη και αν δεν προηγηθεί το ερωτικό παιχνίδι, μια γυναίκα δεν θα μπορέσει να μπει ποτέ βαθιά στην ερωτική επαφή. Δεν θα μπορέσει ποτέ να παραδοθεί παρασύροντας μαζί της, μέσα από αυτήν την παράδοση, και τον άντρα στην αγκαλιά του θεϊκού.

Όμως συνήθως, ο άντρας δεν ενδιαφέρεται για τα προκαταρκτικά για το ερωτικό παιχνίδι, προτιμά να διεισδύει στην γυναίκα αμέσως, επειδή από την φύση του ο θετικός του πόλος (τα σεξουαλικά του όργανα) είναι πάντα έτοιμος. Δεν μπορεί να κατανοήσει την διαφορετικότητα γυναικείου σώματος. 

Ο θετικός πόλος της γυναίκας είναι η περιοχή της καρδιάς και όχι η περιοχή των σεξουαλικών οργάνων και αν δεν αγγίξει το σώμα της, όλο της το σώμα, αν δεν αφήσει το άγγιγμά του να εισχωρήσει στο βάθος της, αν δεν αγγίξει με αυτόν τον τρόπο την καρδιά της τότε η γυναίκα, ανεξάρτητα αν προσποιηθεί ή όχι οργασμό, στην ουσία θα μείνει ανικανοποίητη και η ερωτική πράξη θα είναι απλά μια τυπική διαδικασία ξαλαφρώματος,  ένα απλό ξόδεμα ενέργειας.

Γιατί  όταν η γυναίκα παραμείνει ανικανοποίητη, όταν δεν βιώνει την οργασμική εμπειρία μέχρι το βάθος της ύπαρξης της τότε ούτε και ο οργασμός του άντρα δεν μπορεί να φτάσει μέχρι τον πυρήνα της δικής του ύπαρξης. 

Σε αυτού του είδους την επαφή φυσικά ο άντρας είναι ο μεγαλύτερος χαμένος. Αποφορτίζεται εντελώς ενεργειακά επειδή η ένωση του με την γυναίκα είναι γραμμική, είναι μια ένωση σεξουαλικών οργάνων.  Η ενέργεια κυλάει μόνο από τον άντρα στη γυναίκα και δεν γυρνά πάλι σε αυτόν αφού ο αναμεταδότης της ενέργειας της γυναίκας,  ο θετικός της πόλος (η καρδιά της) παραμένει ουσιαστικά κλειστός.

Μόνο όταν ο άντρας αρχίζει να κάνει έρωτα στη γυναίκα από το στήθος, μόνο όταν τα στήθη της έχουν γεμίσει ενέργεια και το σώμα της έχει αρχίσει να απολαμβάνει, μόνο τότε ανταποκρίνεται σε αυτήν και ο αρνητικός της πόλος, τα σεξουαλικά της όργανα.

Μόνο όταν είναι σε ετοιμότητα όλοι οι πόλοι, μέσα από την διαδικασία της κυκλικής ένωσης, μόνο τότε μπορεί η ερωτική επαφή να πάει σε βάθος και να γεμίσει τους δυο συντρόφους ευχαρίστηση και ζωτικότητα. Μόνο τότε μπορεί να  τους προσφέρει μια οργασμική εμπειρία. 

«Ο οργασμός δεν είναι ανακούφιση, δεν είναι στόχος, αλλά γιορτασμός. Δεν βιάζεσαι να φτάσεις κάπου. Απολαμβάνεις την ερωτική επαφή, το οργασμικό ταξίδι και όταν έρθει να σε συναντήσει ο οργασμός τον αφήνεις  να απλωθεί από τα δάχτυλα των ποδιών σου μέχρι τα μαλλιά της κεφαλής σου. Τον αφήνεις  να γίνει ένας παλμός που θα δονήσει κάθε κύτταρο του σώματος σου. Τον αφήνεις  να μπει βαθιά μέσα στην ύπαρξη σου, να φτάσει μέχρι την ψυχή σου. 

Κι όταν νιώσεις την ψυχή σου να γιορτάζει τότε θα ξέρεις ότι άνοιξες την πόρτα για να συναντήσεις το Θεό».

namaste
despoina palamari