Translate

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο οργασμός δεν έχει καμία σχέση με τη διάρκεια της ερωτικής διαδι­κασίας

Θέλω να προχωρήσω πιο βαθιά στο σεξ με την κοπέλα μου όμως νιώθω ότι οι οργασμοί μου είναι πολύ αδύναμοι και ότι έρχονται πολύ σύντομα.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο κριτήριο και δεν υπάρχει τρόπος να κρίνουμε τι είναι σύντομα και τι όχι. Στη Δύση συγκεκριμένα, επειδή γίνεται τόση συζήτηση για τον οργασμό, έχουν γεννηθεί στο μυαλό των ανθρώπων πολλά προβλήματα που δεν είχαν υπάρξει ποτέ ξανά.

Κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν τη σεξουαλική πράξη για λεπτά, κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν ακόμη και για ώρες, και κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν μόνο για δευτερόλεπτα. Αν ξέρετε ότι κάποιος μπορεί να συνεχίσει για λεπτά και εσείς είστε άνδρας των δευτερολέπτων -συνεχίζετε μόνο για με­ρικά δευτερόλεπτα- θα νιώσετε ότι χάνετε κάτι. Αυτό είναι ανόητο· δεν χάνετε τίποτε. 


Ο οργασμός σας, η εμπειρία του οργασμού, θα είναι η ίδια είτε έρθει μετά από τρία δευτερό­λεπτα, είτε μετά από τρία λεπτά, είτε μετά από τρεις ώρες. Ο οργασμός δεν έχει καμία σχέση με τη διάρκεια της διαδι­κασίας. Ο οργασμός έρχεται στο τέλος της διαδικασίας και επομένως είναι άσχετο το αν η διαδικασία κράτησε τρία δευ­τερόλεπτα ή τρία λεπτά. Συμβαίνει σε ένα κλάσμα του δευ­τερολέπτου. Αυτά τα τρία λεπτά ή τρία δευτερόλεπτα δεν έχουν σημασία. Με παρακολουθείτε; 

Είναι η τελευταία κο­ρυφή. Η κορυφή σας έρχεται πιο γρήγορα από ό,τι σε άλλους, όμως αυτό δεν είναι κακό. Η κορυφή έρχεται!

Και αν αρχίσετε να το συγκρίνετε με άλλους, πράγμα που τώρα είναι δυνατόν εξαιτίας των Μάστερς και Τζόνσον και άλλων, και λαμβάνει χώρα πολλή έρευνα, και δημιουργούν μεγάλη σύγχυση στο μυαλό των ανθρώπων... 
Εξαρτάται το κάθε σώμα λειτουργεί διαφορετικά. Αυτός δεν είναι λόγος για να ανησυχείτε. Και το πρόβλημα γίνεται διπλά περίπλοκο: όταν αρχίσετε να ανησυχείτε, η ικανότητά σας θα διαταραχτεί. Όσο περισσότερο ανησυχείτε για τον οργασμό, τόσο πιο μακριά θα είναι. Δεν θα έρθει εύκολα. Έτσι το βασικό είναι να μην ανη­συχείτε γι’ αυτό, να μην το σκέφτεστε.

Όλα τα ζώα έχουν οργασμό, από το πιο μικρό ποντίκι ως τον μεγαλύτερο ελέφαντα, και κανένα τους δεν ανησυχεί επει­δή δεν διαβάζουν τους Μάστερς και Τζόνσον. Και το απολαμ­βάνουν όλα τους! Και μάλιστα, ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που γίνεται ανίκανο. Κανένα άλλο ζώο δεν γίνεται ανίκανο, επειδή δεν ανησυχούν γι’ αυτό. 
Η ανησυχία κάνει τον άνθρωπο ανίκανο. Αν ανησυχείτε συνεχώς γι’ αυτό, μπορεί να προκληθεί ανικανότητα. Πρώτα αρχίζετε να νιώθετε ότι είστε αδύναμος, επειδή κάνετε συγκρίσεις. Μετά ταράζεστε από αυτό. Μετά νομίζετε ότι κάτι χάνετε - ο οργασμός σας δεν είναι όπως ήταν. Μετά, σιγά, σιγά θα διαταραχτεί κάθε διαδικασία.

Αυτές οι διαδικασίες είναι ασυνείδητες. Δεν πρέπει να κά­νετε κάποια σκόπιμη προσπάθεια γι’ αυτές. Ο οργασμός σας είναι δικός σας και ο χρόνος σας είναι δικός σας. Και όλοι έχουν τον δικό τους χρόνο επομένως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κανέναν. Κάψτε όλα τα βιβλία που έχετε και ξεχάστε τα.
Και το δεύτερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε: έχουν δημιουργήσει ένα άλλο πρόβλημα στον Δυτικό νου - ότι ο άνδρας πρέπει να ικανοποιήσει τη γυναίκα και η γυναίκα πρέπει να ικανοποιήσει τον άνδρα. Τώρα είναι και οι δύο διαταραγμένοι. Έτσι ο άνδρας ψάχνει να δει αν η γυναίκα έχει ικανοποιηθεί. Αν δεν έχει ικανοποιηθεί, κάτι λείπει από αυτόν δεν είναι αρ­κετά άνδρας. 

Και όταν αρχίσετε να νιώθετε ότι δεν είστε αρ­κετά άνδρας, πηγαίνετε προς λάθος κατεύθυνση - θα προκύ­πτουν όλο και περισσότερες δυσκολίες. Θα αρχίσετε να γίνεστε αβέβαιος. Θα χάσετε την αυτοπεποίθησή σας. Και η γυναίκα κοιτάζει να δει αν ικανοποιεί τον άνδρα ή όχι. Αν αι­σθάνεται ότι ο άνδρας δεν είναι ικανοποιημένος ή αν αισθά­νεται ότι ο άνδρας δεν έχει φτάσει σε εκείνη την έκσταση που κηρύττεται τώρα σε όλον τον κόσμο, νιώθει ότι κάτι λείπει από εκείνη. Τώρα διαταράσσονται και οι δύο και μια όμορφη ερω­τική πράξη καταστρέφεται.

Αυτά δεν είναι πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχείτε. Ακολουθούν τη δική τους πορεία. Αν αγαπάτε τη γυναίκα, την αγαπάτε. Αν σας αγαπάει, σας αγαπάει. Και όλα είναι ικα­νοποιητικά όταν υπάρχει αγάπη. Δεν είναι ανάγκη να εκπλη­ρώσετε κάποιο πρότυπο, επειδή δεν υπάρχει πρότυπο. Ξεχάστε το, διαφορετικά θα έχετε πρόβλημα. Απλά ξεχάστε το. Απλά διασκεδάστε. Όποτε είναι εκεί, ωραία. Αν έρθει σύντομα, θα έρθει σύντομα. Αυτός είναι ο τρόπος σας· έτσι λειτουργεί το σώμα σας.

Μερικές φορές συμβαίνει -η ζωή είναι τόσο πολύπλοκη- αν ένας άνδρας έχει πάρα πολλή σεξουαλική ενέργεια ο οργασμός του έρχεται πιο γρήγορα επειδή η ενέργεια ξεχειλίζει. Σε νεαρή ηλικία ο οργασμός έρχεται πιο γρήγορα. Στα γηρατειά, σιγά, σιγά καθυστερεί. Ένας μεγαλύτερος άνδρας μπορεί να ικανοποιήσει μια νεαρότερη γυναίκα πιο εύκολα από ένα πιο νέο άνδρα, επειδή ο μεγαλύτερος άνδρας δεν ξεχειλίζει από ενέργεια. Ο οργασμός θα έρθει πολύ αργά. Αν θέλετε να γεράσετε μπορώ να κάνω μερικά μαγικά και να σας κάνω να γεράσετε. Όμως μη μου παραπονεθείτε μετά!

Οφείλεται στο ότι είστε νέος και υγιής. Στα γηρατειά θα έχετε ένα άλλο πρόβλημα - ότι αργεί πολύ! Μην ανησυχείτε. Μερικά πράγματα δεν πρέπει να γίνονται με σκοπιμότητα, του­λάχιστον όχι ο έρωτας. Αφήστε τον να είναι αυθόρμητος, και ό,τι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Το σώμα είναι πολύ σοφό, και το σώμα ξέρει τους τρόπους του. Απλά ξεχάστε το για ένα μή­να. Βγάλτε το τελείως από το μυαλό σας.

Όταν νιώθετε έτοιμος να αγαπήσετε, αγαπήστε. Και τρελαθείτε! Ο χρόνος δεν αποτελεί ζήτημα. Πριν κάνετε έρωτα τραγουδήστε, χορέψτε, μετά κάντε έρωτα, και μετά τον έρωτα, διαλογιστείτε, επειδή αυτή είναι η πιο όμορφη στιγμή για να διαλογιστείτε. Ολόκληρη η ενέργεια απελευθερώνεται και το άτομο βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μέρος, ένα όμορφο μέρος, που έχει δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο από τη σεξουαλική απελευθέρωση. 
Όταν η σεξουαλική ενέργεια απελευθερώνεται βρίσκεστε σχεδόν σε έναν ναό, επομένως δεν είναι η κατάλ­ληλη στιγμή για να κοιμηθείτε. Είναι η στιγμή να ακούσετε όμορφη μουσική ή να διαλογιστείτε ή να χορέψετε ή απλά να καθίσετε σιωπηλά και να παρακολουθήσετε τα αστέρια. Απλά να είστε σιωπηλοί και σε επίγνωση.

Αγριέψτε λοιπόν! 
Αυτό που κάνετε είναι ακριβώς το αντί­θετο, γίνεστε υπερβολικά πολιτισμένος. Το θέμα δεν είναι να γνωρίζετε τον τρόπο, και δεν υπάρχει τεχνική βελτίωσης. Όλες οι τεχνικές θα είναι καταστρεπτικές. Όταν οι άνθρωποι ακολουθούν τεχνικές, όλη τους η ερωτική ενέργεια χάνεται- μετά γίνεται πολύ μηχανική. Απλά αποδεχτείτε το είναι σας, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σας έρχεται. Έχετε περισσότερη ενέργεια - όχι ότι είστε αδύναμος.
Και δεν πρέπει να ανησυχείτε για το αν θα την ικανοποιήσετε ή όχι. Και εκείνη δεν πρέπει να ανησυχεί για το αν θα ικανοποιηθείτε ή όχι. Σκεφτείτε απλά τον εαυτό σας, και αν είστε ικανοποιημένος, ωραία! Και εκείνη πρέπει να σκεφτεί τον εαυτό της - αν είναι ικανοποιημένη, ωραία! Μερικές φο­ρές υπάρχει και η έλλειψη ικανοποίησης· είναι μέρος της ζω­ής. 


Osho
"Το σεξ μετράει"