Translate

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

ΜΑΣΑΖ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ

Υπάρχει ένα πολύ υγιεινό μασάζ ρεφλεξολογίας το οποίο μπορείτε να κάνετε στο πέος σας, ακριβώς όπως κάνετε στα χέρια, τα πόδια και τα αυτιά. Είναι αποτέλεσμα του ότι σε μερικές περιοχές του σώματος υπάρχουν αντανακλαστικές ζώνες που σχετίζονται με άλλες περιοχές του σώματος και όργανα. 

Ακριβώς όπως υπάρχει στα πέλματα των ποδιών ολόκληρος ο χάρτης των εσωτερικών μας οργάνων, υπάρχει χάρτης των εσωτερικών μας οργάνων και πάνω στον κορμό και τη βάλανο του πέους.

Αυτό το μασάζ είναι συγχρόνως και πολύ απολαυστικό και ωφέλιμο για την υγεία. Αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε παρατηρώντας πόσο γρήγορα μεταφέρονται οι ευχάριστες αισθήσεις και σε άλλες περιοχές του σώματος, όταν χαϊδεύουμε το πέος. Το μασάζ χωρίζεται σε δύο μέρη:

α) Πρώτα κάνετε μασάζ από σημείο σε σημείο με τον αντίχειρα και το δείκτη, αρχίζοντας από τη βάση και περάστε με κυκλικές κινήσεις ολόκληρο τον κορμό του πέους κι από τις δύο κατευθύνσεις, τις πάνω πλευρές, τις κάτω, τη βάλανο του πέους και ξανά κάτω προς τη βάση.

β) «Το τρίψιμο του Κεφαλιού της Χελώνας»_ Για να κάνετε μασάζ στη βάλανο του πέους, πιάστε τη βάλανο με τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο. Κάνετε μασάζ με τον αντίχειρα στην άκρη του πέους, χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά τη βάλανο. Αυτό αντανακλάται στον προστάτη και είναι πολύ ωφέλιμο.

Επαναλάβετε αυτό το μασάζ 100 με 300 φορές κι απ' τις δυό κατευθύνσεις. Αυτό δυναμώνει και δραστηριοποιεί τον προστάτη.

Σημείωση: Μην εκσπερματίσετε. Αν νιώθετε μεγάλη διέγερση, εκτελέστε τη Μεγάλη Ανέλκυση ή ησυχάστε για λίγο.

Το μασάζ αυτό ενισχύει τη σεξουαλική δύναμη, ενδυναμώνοντας τον προστάτη. Είναι μια άσκηση που προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη και μπορείτε να την κάνετε εκατοντάδες φορές την ημέρα.


Mantak Chia