Translate

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ

Οι ονειρώξεις προκαλούνται από διάφορους λόγους. Ένας λόγος είναι η καθημερινή διέγερση από το περιβάλλον. Άλλος λόγος είναι τα πολύ βαριά φαγητά ή το φαγητό αργά τη νύχτα. Μερικές φορές μπορεί να φταίει μια πολύ ζεστή κουβέρτα ή τα πολύ στενά εσώρουχα. Μπορεί επίσης να ήπιατε πολύ νερό, το οποίο κάνει την ουροδόχο κύστη να πιέζει τον προστάτη και να σας προκαλεί ονείρωξη.

Μία ονείρωξη το μήνα θεωρείται φυσιολογική για τον μέσο ενήλικα. Κάποιοι, όμως, χάνουν το σπέρμα τους μ' αυτό τον τρόπο 4 ή 8 φορές το μήνα, είτε λόγω αδυναμίας, είτε λόγω υπερβολικού σεξ ή αυνανισμού. Όταν υπάρχει πολύ σπέρμα και βρίσκεται σε διέγερση, θα εκσπερματίσετε. Εύκολη εκσπερμάτιση μπορεί επίσης να προκαλέσουν και διάφορες αρρώστειες, όπως η μόλυνση της μήτρας ή του προστάτη και τα αφροδίσια νοσήματα που καταστρέφουν τα γεννητικά όργανα.

Μερικοί άνδρες έχουν πολύ συχνότερα ονειρώξεις, καμμιά φορά και κάθε βράδυ, το οποίο είναι πολύ χειρότερο. Σε μερικούς συμβαίνει ακόμα και κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου. Το πρόσωπο τους είναι χλωμό, τα μάτια τους θαμπά, το σώμα αδέξιο, η μνήμη προβληματική και η σωματική τους ενέργεια χαμηλή. Αν εξασκηθούν σ' αυτή τη μέθοδο για μερικές βδομάδες, η δύναμή τους θα αρχίσει να επανέρχεται.

Αρχικά προσπαθήστε να σταματήσετε τη διαρροή. Όσο πιο αδύναμο είναι το σώμα, τόσο περισσότερο σπέρμα θα διαρρεύσει. Είναι απαραίτητο να σφραγίσετε το πέος. Η πρακτική αυτή ονομάζεται το «Σφράγισμα της Πόρτας που Στάζει». Αν εκτελέσετε αυτή τη μέθοδο με επιμέλεια θα μπορέσετε να σταματήσετε τη διαρροή μέσα σε μια βδομάδα. Τη μέθοδο που διδάσκουμε εδώ την έχουν χρησιμοποιήσει άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα ονείρωξης και είδαν αποτελέσματα.

Υπάρχουν δύο στάσεις. Η μία είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, συγκεντρώνοντας τη σκέψη σας στο να θερμάνετε το Hui-Yin και τους όρχεις. Κάντε το αυτό για 10 λεπτά. Μετά, κάντε τη Μεγάλη Ανέλκυση, σφίγγοντας τα δόντια, τις γροθιές, τα πέλματα και τους γλουτούς και πιέζοντας τη γλώσσα στον ουρανίσκο. Αρχίστε να τραβάτε την ενέργεια από το Hui-Yin, τους όρχεις και το πέος κρατώντας την αναπνοή σας. Κάντε το αυτό για ένα με δύο λεπτά και αυξήστε το χρόνο σταδιακά στα πέντε λεπτά.

Κάντε 36 επαναλήψεις πέντε φορές την ημέρα: συνολικά δηλαδή 180 φορές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την καθιστή στάση έχοντας τη σπονδυλική σας στήλη ίσια και να διαλογιστείτε στην περιοχή του Hui-Yin για 10 με 15 λεπτά. Μετά, αρχίστε, σταδιακά, να σφίγγετε τα δόντια, τα χέρια, τα πέλματα και τους γλουτούς. Κάντε 36 επαναλήψεις της Μεγάλης Ανέλκυσης, πέντε φορές την ημέρα για δύο με τέσσερεις εβδομάδες.


Στη δεύτερη στάση είστε και πάλι ξαπλωμένος ανάσκελα, τρίβοντας τα χέρια σας μέχρι να ζεσταθούν. Μετά, βάλτε το δεξί σας χέρι κάτω από το κεφάλι σας και το αριστερό κάτω από τους όρχεις και σπρώξτε το πέος προς τα πάνω, χρησιμοποιώντας ολόκληρη την παλάμη να πιέζει τους όρχεις. Αρχίστε να τραβάτε την ενέργεια προς τα πάνω, στέλνοντάς την με τη σκέψη σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, από το αριστερό χέρι στο δεξί. Σφίξτε τα πέλματα και τα δόντια σας και κάντε 24 επαναλήψεις της Μεγάλης Ανέλκυσης, πέντε φορές την ημέρα.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι η πρώτη, ειδικά για όσους έχουν κάνει διαλογισμό και μπορούν να μεταφέρουν σιγά-σιγά την ενέργεια στο κεφάλι. Η τεχνική αυτή είναι επίσης ισχυρή και για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με το διαλογισμό. Θα χρειαστεί να εξασκηθείτε περισσότερο, τα αποτελέσματα όμως θα είναι καλά. Η δεύτερη μέθοδος είναι για όσους δεν έχουν πείρα στο διαλογισμό και δε μπορούν να ελέγξουν πολύ καλά τον νου τους. Η τρίτη μέθοδος είναι καλή για κάθε περίπτωση ή χρονική στιγμή, μια που το τρίψιμο των ποδιών κάνει πολύ καλό στην υγεία γενικότερα.

Πρέπει να τονίσω και πάλι ότι αυτές οι τεχνικές είχαν διατηρηθεί εξαιρετικά μυστικές. Πολλά βιβλία αναφέρονται σ' αυτές αλλά ποτέ δεν αποκαλύπτουν το μυστικό. Αν και είναι απλές μέθοδοι, φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα και έχουν βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους.

Mantak Chia