Translate

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Ο αριθμός των σεξουαλικών επαφών δεν έχει σχέση με την ικανοποίηση και την ευτυχία των εραστών. Μια γυναίκα ενδέχεται να μείνει απολύτως ικανοποιημένη με μία φορά ή εντελώς αδιάφορη μετά από δεκαπέντε φορές. Το ζήτημα είναι να της κάνετε έρωτα από την αρχή με ακατανίκητη τρυφερότητα.

Προσπαθήστε να μην διεισδύσετε μέσα της ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά. Αν μπείτε πολύ νωρίς, ενδέχεται να κουραστείτε πριν να φθάσει εκείνη στην κορυφή του πόθου της. Αν αργήσετε, θα χάσετε εσείς τα ύψη της ηδονής της. Να διεισδύσετε την κατάλληλη στιγμή και να την ικανοποιήσετε την πρώτη φορά.

Ακριβώς όπως δεν πρέπει να τρώμε μέχρι να σκάσουμε, με τον ίδιο τρόπο δεν πρέπει και να κάνουμε έρωτα μέχρι να εξαντληθούμε. Όπως πρέπει να μας μένει επιθυμία για λίγο ακόμα φαγητό, αφ' ότου έχουμε φάει, έτσι θα πρέπει να λαχταράμε ακόμα την ερωτική μας σύντροφο και μετά από την ερωτική πράξη.


Ο Ταοϊστής μάστερ του έρωτα αναζητά την αρμονία περιορίζοντας την υπερβολική απληστία. Μερικές φορές το λιγότερο είναι καλύτερο από το περισσότερο. Μην αφήνετε την επιθυμία σας να κορεσθεί, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μετατραπεί σε απέχθεια. Η υπερβολή του Γιανγκ (εξάπλωση) γεννάει το Γιν (συρρίκνωση). 

Αν εφαρμόζετε το Σπερματικό Κουνγκ Φου, η ερωτική πράξη μία φορά την ημέρα για κάθε μέρα της εβδομάδας ίσως την κουράσει, εκτός αν η ερωτική σας σύντροφος έχει υπερβολικά έντονο σεξουαλικό ταμπεραμέντο. Αν η ίδια δεν περιορίζει συνειδητά τον οργασμό της, η όρεξή της για καθημερινό έρωτα θα μειωθεί. 

Ο μύθος του «να της το δίνεις άπειρες φορές» είναι απλά και μόνο μια προσπάθεια να καλυφθεί η ματαιότητα με ένα πέπλο δήθεν εντυπωσιακών αριθμών. Ελάχιστοι είναι οι σύντροφοι που δε θα ικανοποιούνταν πλουσιοπάροχα από μία αλλά καταπληκτική ερωτική πράξη. Πολλές γυναίκες, μάλιστα, ενδέχεται να έχουν την εμπειρία πολλαπλών οργασμών κατά τη διάρκεια μιας και μόνο ερωτικής πράξης που κρατάει πολλή ώρα.


ΤΑΟΙΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Mantak Chia