Translate

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΗΣ ΠΡΩΙΜΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα έχετε διεγείρει πλήρως τη γυναίκα, πρέπει να είστε έτοιμος να διεισδύσετε μέσα της. Θα πρέπει το πέος σας να είναι σκληρό koi έτοιμο να μπει. Θα έπρεπε να μπείτε μέσα της με το πέος σας στη μέγιστή στύση του; Ίσως. 

Εάν είστε τέλειος Ταοϊστής εραστής, μπορείτε να μπείτε όποτε θέλετε. Θα έχετε αναπτύξει την αυτοκυριαρχία σας σε βαθμό που θα σας δίνει την τέλεια ελευθερία στον έρωτα. Αν όμως τώρα αρχίζετε να ασκείτε έλεγχο στα πάθη σας, είναι ίσως προτιμότερο να ηρεμήσετε λίγο πρώτα.

Γι' αυτούς που εκσπερματίζουν πολύ γρήγορα υπάρχει μια ασυνήθιστη διαδικασία που περιλαμβάνει ένα δοχείο με κρύο νερό.


Η τεχνική αυτή είναι η απλή βύθιση του πέους σας στο κρύο νερό μέχρι να ελαττωθεί η στύση σας κατά 50%. Αυτό δεν παίρνει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Μετά, μετρήστε αργά μέχρι το 30, σκεπτόμενος μόνο το μέτρημα και τίποτα άλλο. Όλη αυτή την ώρα συνεχίστε να χαϊδεύετε τη γυναίκα.


Μετά το σύντομο «μπάνιο» σας θα μπορέσετε και πάλι να της δώσετε μεγάλη ευχαρίστηση χαϊδεύοντας με το πέος σας το εξωτερικό μέρος του κόλπου της. Μετρήστε και πάλι μέχρι το 30, περιστρέφοντας το πέος σας και αναπνέοντας αργά και βαθιά. Ολόκληρο το σώμα της συντρόφου σας θα λαχταράει να σας δεχτεί. Όταν τελικά διεισδύσετε μέσα της, θα νιώσει σαν να κύλησε μέσα της ολόκληρος ο κόσμος.

Δεν εκσφενδονίζετε το σπέρμα σας αμέσως μετά την είσοδο σας μέσα της σαν κάτι στερεότυπα και χοντροκομμένα κτήνη. Όταν οι άλλοι είναι πτώμα, εσείς ξαναγεννιέστε μέσα της. Η σύντροφος σας ανεβαίνει ήδη στην κορυφή κι αρχίζετε κι εσείς να σκαρφαλώνετε. Ο στόχος, δεν είναι να ανεβείτε μονάχα μία κορυφή παρέα, αλλά μια ολόκληρη σειρά από κορυφές, η κάθε μία ψηλότερη και με καταπληκτικότερη θέα απ' την προηγούμενη. Ένα φιλόδοξο ταξίδι απαιτεί πειθαρχημένη εκπαίδευση - αλλά σκεφτείτε πόσο όμορφα θα είναι να εκπαιδεύεστε στο κρεβάτι με την ερωμένη σας.

ΤΑΟΪΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ   

Mantak Chia Written