Translate

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: 

Η χρήσιμη τεχνική ελέγχου του νου που ακολουθεί είναι αναπνευστική άσκηση. Μετρήστε αργά από το ένα μέχρι το εκατό. Μην αφήσετε καμία άσχετη σκέψη να μπει στο μυαλό σας. Συντονίστε το μέτρημα σας με βαθιές, αρμονικές αναπνοές προς το κάτω μέρος της κοιλιάς. Μετρήστε την πλήρη εισπνοή και εκπνοή σαν ένα.

Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολία ακόμα και στο να μετρήσουν από το ένα μέχρι το δέκα χωρίς να περιπλανηθεί ο νους τους. Αν χάσετε την προσοχή σας ξαναρχίστε το μέτρημα μέχρι να φτάσετε το εκατό χωρίς άσχετες σκέψεις.

Αυτή η μέθοδος χαλάρωσης του ταραγμένου πνεύματος θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να αναπτύξετε αυτοέλεγχο για να μπορέσετε να αποφύγετε την εκσπερμάτιση. Αν δεν έχετε εξασκηθεί στη χαλάρωση, θα δυσκολευτείτε να αντισταθείτε στην επιθυμία να ελευθερώσετε το σπέρμα σας.

Κάντε τις 100 αναπνοές δύο φορές την ημέρα. Μετά από μία περίοδο σοβαρής εξάσκησης, θα μπορείτε με ελάχιστες αναπνοές από τα βάθη του πυελικού σας διαφράγματος, να αδειάζετε και να χαλαρώνετε το νου σας, όσο ταραγμένος και να είναι. Όσοι αναγνώστες δυσκολεύονται να ασκήσουν οποιοδήποτε αυτοέλεγχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο του κρύου νερού που προαναφέραμε. Eιναι μία απλή, μηχανική τεχνική που θα σας βοηθήσει ν' αρχίσετε να ασκείτε αυτοπεριορισμό.

Το Μέτρημα του Αιώνα θα σας βοηθήσει να μάθετε να διατάζετε το πέος σας να ηρεμήσει όταν έχει «ανάψει» πολύ. Για να μπορέσετε να κατακρατήσετε το σπέρμα σας θα πρέπει πρώτα να μπορείτε να απομακρύνετε κατά βούληση την παραπανίσια θερμότητα από τη γεννητική περιοχή. Με κανονική εξάσκηση θα είστε σε θέση να αποφεύγετε την εκσπερμάτιση πολύ ευκολότερα απ' όσο νομίζατε πριν από λίγο καιρό. 

Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τις ανώτερες μορφές του εσωτερικού έρωτα. Η εσωτερική γνώση από μόνη της είναι άχρηστη ή και επιβλαβής, μια που μπορεί να προξενήσει ένα είδος αυταρέσκειας που αποκλείει την αμφιβολία ή τον πειραματισμό με αληθινούς ανθρώπους και γεγονότα. Ο στόχος μας είναι η γνώση με τη ζωντανή εφαρμογή της μέσω της εξάσκησης. Η Ταοϊστική προσέγγιση είναι στη βάση της πρακτική.

Πολλά βιβλία που καυχιόνται πως βελτιώνουν την τέχνη του έρωτα θάβουν κυριολεκτικά τον αναγνώστη κάτω από μια σωρεία μεθόδων δευτέρας διαλογής. Είναι καλύτερα να μάθετε λίγες και εξαιρετικές μεθόδους με μεγάλη λεπτομέρεια. 

Γνωρίζω πολλές άλλες τεχνικές, αλλά η πείρα μου έχει δείξει ότι οι μαθητές αποτυγχάνουν στην εξάσκησή τους αν τους παραφορτώσεις το μυαλό με πληροφορίες. Ο μποξέρ που ξέρει 20 χτυπήματα συνήθως χάνει απ' αυτόν που ξέρει μόνο δύο-τρία χτυπήματα, αλλά τα ξέρει τέλεια. Μάθετε πρώτα πολύ καλά τις θεμελιώδεις αρχές, «φέρνοντας» την ενέργεια στο σώμα σας με τη χρήση αυτών των τεχνικών και μετά αυτοσχεδιάστε όπως θέλετε στο κρεβάτι.

Το δάχτυλο, η γλώσσα και το πέος, έχει το καθένα το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Μπορεί το πέος να σας προσφέρει την ύψιστη ένωση, αλλά είναι επικίνδυνο να το χρησιμοποιεί πάρα πολύ ένας αρχάριος. Φυλάξτε το για στρατηγικά διαλείμματα, αφ' ότου έχετε αποκτήσει κάποιο βαθμό αυτοέλεγχου. Όταν έχετε προετοιμάσει μια γυναίκα καλά, ακόμα και ένα άγγιγμα του πέους θα είναι πολύ πιο ικανοποιητικό από πολλές παθιασμένες διεισδύσεις χωρίς το σωστό προκαταρκτικό παιχνίδι. 

Η ωριμότητα είναι το παν. Το ώριμο μήλο είναι πιο νόστιμο και πιο θρεπτικό από το άγουρο. Μόνο όταν η γυναίκα είναι ώριμη για να δεχτεί το πέος, θα μπορέσει να λατρέψει την ανδρική σας Γιανγκ ουσία με το κάθε της κύτταρο.

ΤΑΟΪΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ   

Mantak Chia Written