Translate

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Στο sex χρησιμοποιείστε πρώτα τα τακτικά σας όπλα και φυλάξτε τον στρατηγό σε εφεδρεία.

Ο άνδρας πρέπει να σταματήσει να σπαταλά τις σεξουαλικές του ενέργειες. Όταν ο άνδρας σταματήσει να χάνει το σπέρμα του, η γυναίκα δεν βρίσκεται πλέον σε πλεονεκτική θέση. Βρίσκει το ταίρι της και δε νιώθει πια απογοήτευση. Ο άνδρας δεν εξαντλείται και δεν υποχωρεί ταπεινωμένος, αλλά αισθάνεται πως έχει βρει κι αυτός έναν άξιο αντίπαλο. Η γυναίκα φθάνει τα όρια της ερωτικής της ικανότητας και είναι έτοιμη να κάνει ειρήνη με τον αντίπαλο της.

Οι σοφοί, λοιπόν, σας συμβουλεύουν να χρησιμοποιείτε πρώτα τα τακτικά σας όπλα και να φυλάτε το στρατηγικό σε εφεδρεία. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιείστε τα χέρια, τη γλώσσα και άλλα μέρη του σώματος πριν να χρησιμοποιήσετε το πέος σας.

Με την τρυφερή και επιτήδεια χρήση των άλλων μελών του σώματος κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών, μπορείτε να φέρετε τη σύντροφο σας σε κατάσταση μεγάλης δεκτικότητας, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για να πετύχετε την ισότητα με έναν αντίπαλο που είναι σαφώς ανώτερος σας.

Το στήθος της θα φουσκώσει και θ' αυξηθούν οι αδενικές εκκρίσεις καθώς και ο ιδρώτας. Πρέπει να περιμένετε μέχρι να κυλήσουν οι χυμοί από τον κόλπο της πριν να χρησιμοποιήσετε το κύριο όπλο σας. Δώστε στη σύντροφο σας αρκετό χρόνο να μπορέσει να μπει στην ερωτική κατάσταση, πριν να μπείτε εσείς μέσα της.

Η μάχη μεταξύ άνδρα και γυναίκας έχει τελειώσει όταν αναγνωρίζουν και οι δύο ότι κανείς δε μπορεί να «κερδίσει», ούτε κυριαρχώντας ούτε υποχωρώντας. Εκείνη τη στιγμή, γίνονται ελεύθεροι και οι δυο παραδίδονται ο ένας στον άλλο για να ανταλλάξουν τη βαθύτερη αγάπη τους. Τα τρωτά τους σημεία έχουν αντισταθμιστεί και ο φόβος της αποτυχίας έχει εξουδετερωθεί.

ΤΑΟΪΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ   
Mantak Chia Written