Translate

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ξυπνώντας την θηλυκή μαγεία

Ελάτε Γυναίκες να υμνήσουμε την θηλυκή μας φύση και να γευτούμε τα δώρα της θηλυκής μαγείας

Ας μαζευτούμε Γυναίκες που βλέπουν την ψυχή…
Γυναίκες  που μπορούν να την ακούν, που μπορούν και αναπνέουν μέσα στις δονήσεις της αγάπης, που λένε λόγια μαγικά και γλυκά τραγούδια.

Ας μαζευτούμε Γυναίκες που μιλάνε στα δέντρα, στις πέτρες, στα ζώα, που ακούν το τραγούδι των βουνών, που αισθάνονται την θεραπευτική ενέργεια του νερού και που μπορούν να την αφουγκράζονται..

Ας μαζευτούμε Γυναίκες που γνωρίζουν την θεραπευτική τέχνη των βοτάνων και των λουλουδιών. Που γνωρίζουν θεραπευτικά μυστικά και έχουν μάθει να μην ντρέπονται για αυτά ούτε να τα φοβούνται. 

Ας μαζευτούμε Γυναίκες που έχουν περάσει από την κόλαση και έχουν έρθει πίσω, φέρνοντας μαζί τους την τρυφερότητα και την αθωότητα. 

Γυναίκες που θεράπευσαν τις συναισθηματικές τους πληγές, που  έμαθαν να αγαπούν τον εαυτό τους  και που μπορούν να πουν τα όχι τους όπου χρειάζεται.

Γυναίκες που καθώς κινούνται υποστηρίζονται από τις σοφές πρόγονές τους και η κίνησή τους εκδηλώνεται σαν ενεργειακός χορός σε όλα επίπεδα.

Γυναίκες που ακτινοβολούν αγάπη και φως και που μπορούν να βοηθήσουν και άλλες ψυχές να φωτίσουν τα σκοτάδια τους

Γυναίκες που τιμήθηκαν με τα δώρα της θηλυκής ενέργειας και που μπορούν με ένα βλέμμα, με ένα χάδι, με έναν λόγο να αγγίξουν την Ψυχή...  

Αγαπημένες Γυναίκες
Σας περιμένω την Παρασκευή 26 Απριλίου σε έναν μοναδικό κύκλο γυναικών. στο Ananda στα Πετράλωνα (20:20 – 23:20). Εκεί θα μαζευτούμε όλες οι αδελφές και αφού ανοίξουμε τελετουργικά ένα θεραπευτικό πεδίο, μέσα από μια τελετουργική διαδικασία με  cacao ceremony, θα συνδεθούμε με την μάνα Γη και θα χορέψουμε εκστατικά στον ρυθμό της. 

Αφού περάσουμε σε μια τρυφερή απαλότητα θα φροντίσουμε η μια την άλλη με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξυπνήσει μέσα μας η θηλυκή μαγεία και να μας πλημμυρίσει…

Ελάτε να γιορτάσουμε την θηλυκή ενέργεια και να τιμήσουμε την γυναίκεια μας υπόσταση

Πληροφορίες despoina palamari: 6973216895

🌺--------🦋

Το κείμενο είναι εμπνευσμένο από NOVA TERRA NASCENDO