Translate

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Η δύναμη είναι το μυστικό του άνδρα και το σεξ το μυστικό της γυναίκας

Επειδή η γυναίκα δημιουργεί τη ζωή, είναι φυσικό να αρχίζει και να τελειώνει σ' ένα μακρύτερο χρονικό διάστημα. Ο άνδρας πρέπει να διευθετεί συνειδητά τη ζωή του έτσι ώστε να συμβαδίζει με τους αρχέγονους ρυθμούς της γυναίκας. «Με ευλάβεια, ανάψτε τα ιερά κεριά ανάμεσα στα πόδια της».

Αν την πάρετε πολύ απότομα, η συρροή της ευχαρίστησης δεν έχει αρκετό χρόνο να εξαπλωθεί σ' ολόκληρο το νευρικό της σύστημα και η αίσθηση παραμένει επικεντρωμένη στη γεννητική περιοχή. 

Δείτε το ως εξής: αν τσιμπήσουμε ένα σημείο του σώματος μας για ένα- δυο δευτερόλεπτα, η αίσθηση περιορίζεται μόνο στο σημείο του δέρματος που είναι ανάμεσα στα δάχτυλά μας. Αν όμως συνεχίσουμε να το τσιμπάμε για περισσότερη ώρα, η αίσθηση επεκτείνεται σε μεγαλύτερη περιοχή και τελικά φτάνει σε μακρινά μέρη του σώματος. Όπως ισχύει αυτό για τον πόνο, έτσι ισχύει και για την ευχαρίστηση.


Γι' αυτό λοιπόν, να διεισδύετε αργά: κάθε διείσδυση είναι από μόνη της μια πράξη αγάπης. Η γυναίκα ξυπνάει σύμφωνα με τους δικούς της μυστηριώδεις κύκλους. Η περιφρόνηση των νόμων της δημιουργίας φέρνει σίγουρη απογοήτευση. Είναι ίσως προτιμότερο να βγαίνετε έξω κάπως πιο γρήγορα. Την έχετε ήδη διεγείρει: τώρα, χρειάζεται μία ιδιαίτερα σφοδρή αίσθηση για να την εκσφενδονίσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη. 

Μπορείτε να της παρέχετε αυτή την παραπανίσια συγκίνηση, βγαίνοντας από μέσα της γρηγορότερα, αφού έχετε πρώτα διεισδύσει αργά. Μην βγείτε εντελώς έξω: τραβηχτείτε μέχρι 2.5 με 5 εκατοστά. Αυτή η κίνηση φέρνει το πέος σας, που κλίνει προς τα πάνω, σε δυνατή επαφή με την κλειτορίδα της γυναίκας που είναι ο θρόνος της ερωτικής της ευαισθησίας. Γεμίστε την με ευχαρίστηση και μετά κεντρίστε την με καυτό ρεύμα.

Η γυναίκα χρειάζεται λιγότερη εκπαίδευση πάνω στο θέμα αυτό απ' ότι ο άνδρας: ο άνθρωπος είναι το μυστικό του Θεού, η δύναμη το μυστικό του άνδρα και το σεξ είναι το μυστικό της γυναίκας.

mantak chia