Translate

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ο Συμπαντικός ή Κοσμικός Εραστής

Ο Κοσμικός Εραστής είναι η αρχετυπική μορφή του παιχνιδιού και του παιχνιδίσματος, της αισθαντικής απόλαυσης του κόσμου και του ανθρώπινου σώματος χωρίς αναστολές. 
Συνεπώς, είναι βαθύτατα αισθησιακός – αισθησιακά συνειδητός και ευαίσθητος στο μεγαλείο του φυσικού κόσμου. Μέσω αυτής της ευαισθησίας του σχετίζεται και βρίσκεται σε επαφή με τα πάντα και υπάρχει μέσα του βαθιά ριζωμένη η πίστη ότι όλα είναι ένα.

Ο άνδρας που πλησιάζει την ενέργεια του Εραστή μπορεί να δει ομορφιά σε κάθε τι, ακόμα και στο πιο μικρό, ακόμα και στο πιο απλό και αισθάνεται ότι όλα είναι ενωμένα μεταξύ τους με μυστικά δεσμά.

Ο άνδρας κάτω από την επιρροή του Συμπαντικού Εραστή θέλει να αγγίζει κάθε τι και να αγγίζεται από το κάθε τι, φυσικά και συναισθηματικά. Γι αυτόν δεν υπάρχουν διαχωριστικά όρια. Θέλει να ζει την ενότητα που νοιώθει με τον κόσμο μέσα του – τα πανίσχυρα συναισθήματά του – και να την εξωτερικεύει στον κόσμο έξω και στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους.

"Απώτερη επιθυμία του είναι η αισθαντική εμπειρία του κόσμου – στην πληρότητά του."
.
«Η μονογαμία (όχι με την απλοϊκή έννοια) προκύπτει ως αποτέλεσμα της βαθειάς επαφής του άνδρα με το κέντρο του. Ένας τέτοιος άνδρας δεσμεύεται όχι από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά από τις δικές του εσωτερικές δομές, τη δική του αρσενική αίσθηση ψυχικής και σωματικής γαλήνης και τη δική του εσωτερική χαρά.

🌺🌹🌼✨🌙

Τρίτη 06 Ιουνίου στην Πανσέληνο του Μελιού,
στην πιο γλυκιά πανσέληνο της χρονιάς, 21:00- 22:30 σε καλώ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ (μέσω zoom) να έρθεις στον κύκλο μας και να συνδεθείς ενεργειακά με τον Συμπαντικό Εραστή και με ένα τελετουργικό δρώμενο να καλέσεις να έρθει στην ζωή σου ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

namaste
despoina palamari