Translate

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΝΕΦΡΑ, Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Το ταοϊστικό σύστημα θεωρεί τους νεφρούς σαν μετασχηματιστές. Όταν οι νεφροί είναι δυνατοί και γεμίζουν με την ζωτική ενέργεια τότε μπορούν να εκτελέσουν το πολύ σημαντικό έργο του καθαρισμού των τοξινών και των άχρηστων υλικών που έχουν εισχωρήσει στα κύτταρα. Από τη στιγμή που οι τοξίνες καθαρίζονται, τα κύτταρα ενεργοποιούνται.

Οι ταοϊστές θεωρούν επίσης τους νεφρούς και την περιοχή που περιβάλλει το κάθε νεφρό ως τον τόπο όπου αποθηκεύονται η πρωταρχική μας ενέργεια και η σεξουαλική ουσία.

Οι επεξεργασμένες τροφές, η μόλυνση και οι τοξίνες της σύγχρονης ζωής βαθμιαία εξαντλούν τους νεφρούς ως πηγή ενέργειας. 

Η εξάντληση των νεφρών και η φραγή της ενεργειακής ροής προκαλούν πολλές διαταραχές, όπως πόνος στη μέση, ανισορροπία, κατάθλιψη, αίσθηση ότι πέφτει κανείς θύμα εκμετάλλευσης και φόβο.

Όταν το σημείο των νεφρών είναι ανοιχτό και ακτινοβολεί, θα νιώθετε ένα  αίσθημα ανοίγματος, γενναιοδωρίας, αφθονίας και ισορροπίας. Αυτή η ακτινοβολία επισκιάζει κάθε φόβο.

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΥΣ

Η υπερβολική απώλεια σπερματικής ενέργειας αποστραγγίζει τους νε­φρούς και δημιουργεί φόβο. Η αποδυνάμωση αυτή κάνει τους άνδρες του σύγχρονου κόσμου να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους στον έρωτα και στη ζωή. Ακόμη η χρήση σεξουαλικών διεγερτικών εξαντλεί γρή­γορα τη σεξουαλική ενέργεια του άνδρα. Είναι σαν να προσπαθείτε να χύ­σετε βενζίνη σε ένα παλιό, μισοκαμένο ξύλο. Απλώς επιταχύνετε την απώ­λεια της ζωτικής ενέργειας που είναι αποθηκευμένη στο σώμα και η οποία είναι τόσο αναγκαία για τη ζωή.

Αν ο σύντροφός σας εκσπερματίσει, το άγγιγμά σας σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο των νεφρών είναι πολύ ση­μαντικός τρόπος για να τον αναζωογονήσετε, βοηθώντας τον να ανακτήσει τη χαμένη ενέργεια πολύ πιο γρήγορα από ό,τι με κάθε είδους φάρμακο ή σεξουαλικό διεγερτικό.

Στην ομάδα μου της Τάντρα έχουμε αρχίσει ήδη και μαθαίνουμε τρόπους να εμπλουτίζουμε ενεργειακά τα όργανα του σώματος μας καθώς και τα βασικά μας κέντρα. Αυτήν την Τετάρτη θα ενδυναμώσουμε το Ιερό μας κέντρο (2ο) και τα νεφρά

το κειμενο ειναι απο το βιβλιο 
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

namaste
despoina palamari