Translate

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η Τάντρα είναι η επιστήμη της μεταμόρφωσης των κοινών εραστών σε αδελφές ψυχές.

Αν δεν μπορείς να βρεις την αδελφή ψυχή, μπορείς να τη δημιουργήσεις. Και αυτή είναι η επιστήμη της Τάντρα.

Να βρεις την αδελφή ψυχή σημαίνει να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο και τα επτά σου κέντρα συναντιούνται με φυσικό τρόπο. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Κι όταν συμβαίνει, είναι εξαιρετικά όμορφο. Είναι όμως σαν την αστραπή – δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω της.
Έτσι δημιουργήθηκε η Τάντρα.

Η Τάντρα είναι μια επιστημονική προσέγγιση. 
Η Τάντρα είναι αλχημεία΄ μπορεί να μεταμορφώσει τα κέντρα σου, μπορεί να μεταμορφώσει τα άλλα κέντρα, μπορεί να δημιουργήσει ένα ρυθμό και μια αρμονία ανάμεσα σε σένα και την αγαπημένη/ο σου.

Αυτή την ομορφιά έχει η Τάντρα.
Είναι σαν να φέρνεις τον ηλεκτρισμό στο σπίτι σου. Μπορείς τότε να ανοίγεις και να κλείνεις το ρεύμα όποτε θέλεις. Και μπορείς να το χρησιμοποιείς με χίλιους τρόπους΄ μπορεί να δροσίζει το δωμάτιό σου, μπορεί να θερμαίνει το δωμάτιό σου. Τότε πρόκειται για ένα θαύμα.

Τα επτά κέντρα μέσα σου δεν είναι τίποτε άλλο παρά κέντρα του σωματικού σου ηλεκτρισμού. Όταν λοιπόν μιλάω για την αστραπή, μην το σκέφτεσαι μόνο ως ένα σύμβολο – το εννοώ κυριολεκτικά. 

Δυο εραστές μπορούν να μεταμορφωθούν σε τέτοιο βάθος που να αρχίσουν να συναντιούνται τα επτά τους κέντρα.

Η Τάντρα είναι η επιστήμη της μεταμόρφωσης των κοινών εραστών σε αδελφές ψυχές. Και αυτό είναι το μεγαλείο της Τάντρα. Μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη τη γη΄ μπορεί να μεταμορφώσει κάθε ένα ζευγάρι σε αδελφές ψυχές.

Osho