Translate

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

3 βασικά πράγματα για τον Ταντρικό Έρωτα.

1. Απελευθέρωση της σεξουαλικής ενέργειας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνεις αχαλίνωτο σεξ, αλλά "διατριβή" πάνω στην τρυφερότητα. 

Δεν χρειάζεται να διαχωρίζεις το σεξ από τα συναισθήματα. Είναι καλό να μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τις βαθύτερες αισθήσεις που αφυπνίζονται και να τις επικοινωνείς με τον σύντροφό σου.

Χρειάζεται να μάθεις να χαλαρώνεις μέσα στην ερωτική πράξη, όχι μετά τον έρωτα αλλά κατά την διάρκεια της ερωτικής διαδικασίας και να το απολαμβάνεις ολοκληρωτικά.

Να νιώσεις πόσο σπουδαίο είναι να προσφέρεις ευχαρίστηση και να βλέπεις το σώμα, το κάθε σώμα, σαν να ήταν Ιερός Ναός. Γιατί το σώμα είναι Ναός. Είναι ο ναός της Ψυχής.



2. Αυξάνοντας την ευχαρίστηση.
Η Τάντρα σου επιτρέπει να βλέπεις τη σεξουαλικότητα με νέα μάτια
Σου επιτρέπει να αναγνωρίσεις ότι έχουμε πολύ περιορισμένη άποψη για την απόλαυση και ότι αυτό που αποκαλούν συνήθως ''σεξ'' δεν είναι παρά μόνο το 10 % των εκστατικών δώρων που μπορεί το σεξ να προσφέρει.

Όταν θα είσαι έτοιμος να βιώσεις όλες τις πτυχές της σεξουαλικότητάς σου, όταν είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις πιο λεπτοφυείς ενέργειες ζώντας την ερωτική εμπειρία με πιο γαλήνιο και εσωτερικό τρόπο τότε θα μπορέσεις να αντιληφτείς τις υπεροχές ενέργειες που ανταλλάσσονται μεταξύ του Άνδρα και της Γυναίκας.


3. Κοσμικός οργασμός.

Το θέμα στην ταντρική πραγματικότητα δεν είναι να μεταμορφώσεις το σεξ σε κάτι αγνό ή πιο πνευματικό, αλλά να βιώσεις, μέσω της αγάπης και του διαλογισμού, εκείνον τον ιδιαίτερο οργασμό όπου σώμα, μυαλό και ψύχη γίνονται ένα. Φυσικό σώμα και ενεργειακό γίνονται ένα και μέσω αυτής της εκστατικής ένωσης, παρατείνοντας τη σεξουαλική πράξη, ακόμη και για ώρες, να απλωθείς στην αγκαλιά του θεϊκού


namaste
despoina palamari