Translate

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Η δυσκοιλιότητα είναι ψυχολογική

Μέρος 2ο - πρωκτικο στάδιο


Στη συνέχεια, λίγοι άνθρωποι αλλάζουν από το στόμα και κολλάνε στον πρωκτό, γιατί η δεύτερη μεγάλη ζημιά συμβαίνει με την εκπαίδευση της τουαλέτας. 
Τα παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην τουαλέτα μια συγκεκριμένη ώρα. Τώρα, τα παιδιά δεν μπορούν να ελέγξουν τις κινήσεις του εντέρου τους. θέλει χρόνο, χρειάζονται χρόνια για να έρθουν σε έλεγχο. 

Τι κάνουν λοιπόν; Απλώς εξαναγκάζονται, απλώς κλείνουν τον πρωκτικό μηχανισμό τους και γι' αυτό καθηλώνονται στον πρωκτό. Γι' αυτό υπάρχει τόση δυσκοιλιότητα στον κόσμο. Μόνο ο άνθρωπος υποφέρει από δυσκοιλιότητα. Κανένα ζώο δεν υποφέρει από δυσκοιλιότητα. στην άγρια ​​κατάσταση κανένα ζώο δεν υποφέρει από δυσκοιλιότητα. Η δυσκοιλιότητα είναι πιο ψυχολογική. Είναι μια ζημιά στο muladhar. Και λόγω της δυσκοιλιότητας πολλά άλλα πράγματα αναπτύσσονται στο ανθρώπινο μυαλό.

Ο άνθρωπος γίνεται θησαυριστής - θησαυριστής γνώσης, θησαυριστής χρημάτων, θησαυριστής αρετής - γίνεται θησαυριστής και γίνεται τσιγκούνης. 

Δεν μπορεί να αφήσει τίποτα! 
Ό,τι αρπάξει, το κρατάει. 

Και με αυτή την πρωκτική έμφαση, μια μεγάλη ζημιά συμβαίνει στο muladhar επειδή ο άνδρας ή η γυναίκα πρέπει να πάει στα γεννητικά όργανα. Εάν προσηλώνονται στο στοματικό ή στον πρωκτό, δεν πηγαίνουν ποτέ στα γεννητικά όργανα - αυτό είναι το κόλπο που έχει χρησιμοποιήσει η κοινωνία μέχρι τώρα για να μην σας επιτρέψει να γίνετε πλήρως σεξουαλικοί. Τότε η στερέωση του πρωκτού γίνεται τόσο σημαντική που τα γεννητικά όργανα γίνονται λιγότερο σημαντικά.  Εξ ου και τόση ομοφυλοφιλία. Η ομοφυλοφιλία δεν θα εξαφανιστεί από τον κόσμο - έως ότου εξαφανιστεί ο πρωκτικός προσανατολισμός.

Το σεξ έχει καταδικαστεί τόσο πολύ που δεν μπορείς να το απολαύσεις. Και γι' αυτό η ενέργεια παραμένει σταθερή κάπου: είτε στο στοματικό στάδιο, είτε στο πρωκτικό, είτε στο γεννητικο. 
Δεν μπορεί να πάει προς τα πάνω.

OSHO