Translate

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Ο άντρας μπορεί να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς και να γεμίσει ζωντάνια

Λίγοι άνθρωποι έχουν καταλάβει πλήρως πώς η ανδρική εκσπερμάτιση αποδυναμώνει έναν άνδρα, αλλά δεν συνειδητοποιούν επίσης ότι οι κατάλληλες σεξουαλικές σχέσεις βελτιώνουν την κατάστασή τους, το επίπεδο της ζωτικής τους ενέργειας και την απόδοσή τους στις δραστηριότητές τους, ακόμη περισσότερο από ό,τι αν απείχαν εντελώς.

Οι καλλιτέχνες, οι αθλητές και οι φιλόσοφοι χρειάζονται βέλτιστα επίπεδα σωματικής και ψυχικής ζωτικότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους και ως εκ τούτου είναι πιο ευαίσθητοι από τους περισσότερους άνδρες στην απώλεια σπέρματος και ενέργειας μέσω της εκσπερμάτωσης. 

Ωστόσο, πολλοί άλλοι άνδρες υφίστανται τις συνέπειες αυτής της απώλειας εξίσου άσχημα, αν και δεν το γνωρίζουν πλήρως. Έτσι, για παράδειγμα, η ανδρική τάση να αποκοιμιέται σαν κούτσουρο μετά την εκσπερμάτιση είναι σαφές σημάδι εξάντλησης. Αν ο ίδιος ο οργασμός ήταν τόσο εξουθενωτικός, οι γυναίκες θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά είναι η σωματική απώλεια του σπέρματος - όχι ο ίδιος ο οργασμός - που βλάπτει τον άντρα.

Ο άντρας μπορεί να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς, όπως και η γυναίκα, και να γεμίσει ζωντάνια. Άλλο η εκσπερμάτιση και άλλο ο οργασμός. Σχεδόν κανένας άντρας δεν ξέρει τι είναι ο οργασμός. Ο άντρας είναι πεπεισμένος ότι το αποκορύφωμα της σεξουαλικής του εμπειρίας, ο ανδρικός οργασμός, είναι η εκσπερμάτιση και τα λίγα δευτερόλεπτα που προηγούνται. Αλλά είναι ακριβώς η εκσπερμάτιση που χωρίζει τον άνθρωπο από τον αληθινό οργασμό, από τη σεξουαλική έκσταση που οδηγεί σε υψηλότερα, κοσμικά επίπεδα συνείδησης. 

Η εκσπερμάτιση σταματά την εμπειρία και "στεγνώνει" τόσο  εκείνον όσο και  εκείνη.

Η εκσπερμάτιση κόβει την άνοδο προς τον ανδρικό οργασμό και σκοτώνει την επιθυμία, αυτόν τον μαγεμένο μαγνητισμό που, στο ζευγάρι, θα έπρεπε να είναι μόνιμη μουσική υπόκρουση, ακόμη και εκτός συγκεκριμένων σεξουαλικών επαφών. Με την εκσπερμάτιση και την αφαλάτωση του πέους, ο μαγνητισμός και η μαγεία της ένωσης αρσενικού/θηλυκού εξαφανίζονται. το ζευγάρι χωρίζει για να ξαναβρεθεί σε μια λυπηρή κατάσταση, στη χυδαιότητα. Η ύπαρξη τότε βιώνεται ως θλιβερή και τετριμμένη.

Ο άντρας που συντηρεί το σπέρμα του και βιώνει τον εσωτερικό οργασμό συνήθως ζει ήρεμος, χαρούμενος, με καλή υγεία και θέλει πάντα να κάνει έρωτα. Η σεξουαλική πράξη χωρίς εκσπερμάτωση αντιπροσωπεύει επίσης την εξάλειψη μιας έντασης, αλλά χωρίς έκρηξη. Είναι μια ευχαρίστηση που την απολαμβάνει ο κατευνασμός και όχι η βία, είναι μια ηδονική, αισθησιακή και παρατεταμένη συγχώνευση σε κάτι μεγαλύτερο και υπερβατικό από τον εαυτό του. Είναι μια εμπειρία κοινωνίας σε ένα Όλο, όχι ένας διαχωρισμός. είναι αίσθημα στενής ένωσης και συμμετοχής και όχι ατομικός και μοναχικός σπασμός που αποκλείει το ζευγάρι. 

Κάθε σεξουαλική επαφή χωρίς εκσπερμάτωση είναι ένα «καθαρό ερωτικό κέρδος» για το ζευγάρι. Όσο περισσότερο ο άντρας σώζει το σπέρμα του, τόσο αυξάνεται η επιθυμία του και η σεξουαλική του δύναμη, μέχρι να φτάσει στο γυναικείο επίπεδο, και αυτή η ισορροπία είναι θεμελιώδης παράγοντας αρμονίας για το ζευγάρι.

Στη συνηθισμένη εμπειρία, τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη μοναδική «έξτρα» κίνηση που πυροδοτεί τον σπασμό της εκσπερμάτισης είναι η ώρα της μέγιστης ανδρικής απόλαυσης. Μετά έρχεται ο σπασμός που τελειώνει τα πάντα, προς απογοήτευση του ζευγαριού. Τώρα, η σύντομη απόλαυση εκσπερμάτωσης είναι ήδη μικρότερη από αυτή του οριακού σημείου. 

Η λύση είναι πολύ απλή: επιμηκύνετε την τελευταία λωρίδα, την πιο έντονη και την πιο ενδιαφέρουσα, και για αυτό αναστέλλετε τον σπασμό της εκσπερμάτισης. Η τέχνη συνίσταται στην πρόσβαση στη γνώση που επιτρέπει σε κάποιον να παραμένει επ' αόριστον στο οριακό σημείο, στην πόρτα που δίνει πρόσβαση στον «εγκεφαλικό σεξουαλικό παράδεισο» και στον αληθινό ανδρικό οργασμό.

Ο άντρας συνειδητοποιεί την πληρότητά του ανταλλάσσοντας την ενέργειά του με τη θηλυκή ενέργεια και η υψηλότερη σεξουαλικότητα είναι μια ανταλλαγή μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας. Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες επιδίδονται ελεύθερα στη σεξουαλικότητα και συναναστρέφονται σε αρμονία με τη Φύση, μπορούν να συνεχίσουν, για ώρες και ώρες, να τρέφουν και να διατηρούν συνεχώς την πολύτιμη ζωτική τους ουσία, να θεραπεύουν όλες τις ασθένειες και να ευνοούν μια μακρά ζωή. 

Χωρίς αυτή τη βασική αρμονία αρσενικών και γυναικείων ενεργειών, ούτε τα καλύτερα φάρμακα ούτε τα πιο ισχυρά αφροδισιακά θα κάνουν καλό. Εάν τα ζωτικά συστατικά εξαντληθούν και στεγνώσουν λόγω υπερβολικής εκπομπής ή πλήρους παραμέλησης, δεν μπορούν πλέον να αναζωογονηθούν.

Πολύ συχνά, στη Φύση, το ίδιο το πράγμα που δίνει ζωή μπορεί να το αφαιρέσει και το πώς το χρησιμοποιεί κανείς εξαρτάται από τη γνώση. Αν ένας άνθρωπος έχει γνώση, όσο περισσότερο κάνει έρωτα, τόσο περισσότερο θα ωφεληθεί η υγεία του. Αν έχει άγνοια θα σπαταλήσει το σπέρμα του και θα επισπεύσει το ταξίδι του στον τάφο. Μόνο η γνώση μας διδάσκει πώς να χρησιμοποιούμε τη σεξουαλικότητα για να επιτύχουμε υγεία, ευημερία και μακροζωία και να μην πέφτουμε σε βάσανα και απώλειες.

Όταν η σεξουαλικότητα ασκείται σύμφωνα με τις αρχές της Φύσης, περισσότερο από το να είναι μια εξαντλητική δοκιμασία, γίνεται μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας. Γίνεται αυτό που είναι, ένα πηγάδι με ζωντανό νερό που δεν στεγνώνει ποτέ, μερικά εξαιρετικά όμορφα και ιερά. Ωστόσο, τα νερά που ρέουν από την πηγή του σεξ μπορούν επίσης να «πνιγούν» όταν αγνοείται πώς να συνειδητοποιήσει αυτό το είδος ανώτερης σεξουαλικότητας. Επομένως, πρέπει κανείς να ερευνά, να διακρίνει, να μαθαίνει και να ενεργεί κατάλληλα.

Η σεξουαλικότητα και η φύση μας είναι κάτι περισσότερο από ευχαρίστηση.

Prem Aakash