Translate

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Πότε μια γυναίκα είναι έτοιμη για ανεπανάληπτους οργασμούς, ξέρεις;

Το ξέρεις ότι τα yoni  έχουν ένα φυσικό αντανακλαστικό, μπορούν να ρουφήξουν. 
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν γι' αυτό γιατί από την αρχή τα περισσότερα αιδοία σπρώχνονται, πράγμα που ουσιαστικά απενεργοποιεί αυτό το αντανακλαστικό.

Το να σπρώχνεις μέσα σε ένα yoni έκτος από το ότι είναι  άβολο, μειώνει δραστικά τις αισθήσεις και το οργασμικό δυναμικό της γυναίκας.

Δεν υπάρχει βιασύνη παιδιά! 
Μπορείς να αποκτήσεις ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση περιμένοντας, αναπνέοντας, νιώθοντας την ενέργεια, πηγαίνοντας με τη ροή. 

Τα αιδοία δεν είναι τρύπες. 
Είναι ένα σύνολο μυών που συστέλλεται και διευρύνεται. 

Σκέψου το σαν στρείδι.
Χρειάζεται να έχεις υπομονή, να κινείσαι αργά ενώ αναπνέεις, αισθάνεσαι και συνδέεσαι. Αφού έχεις κάνει τα απαραίτητα προκαταρκτικά μετά, μπορείς με τον αντίχειρά σου, να αρχίσεις να χαϊδεύεις την είσοδο του αιδοίου, σαν να το δελεάζεις για να ρουφήξει.

Παίξε ολόγυρα του και θυμήσου ότι η βραδύτητα μαζί με μια ισχυρή πρόθεση είναι το κλειδί. Άφησε το yoni να πιπιλίσει τον αντίχειρά σoυ για λίγο και μπορεί να νιώσεις ένα δυνατό συναίσθημα… μπορεί να νιώσεις τους μύες να γίνονται πιο σφιχτοί και πιο εύπλαστοι κάτι που προφανώς είναι  πολύ καλύτερο για σένα όταν θα είσαι μέσα.

Παίξε με το ρούφηγμα με τον αντίχειρα σου 5-10 λεπτά. Mετά μπορείς να δοκιμάσεις με τον δείκτη σου. Άσε το yoni της να σε ρουφήξει αργά. 

Με αυτόν τον τρόπο όταν διεισδύσεις όλοι οι μύες θα είναι ενεργοποιημένοι, που σημαίνει ότι η ευχαρίστησή της θα είναι ΟΥΑΟΥ… 

Τόσο πολύ ενέργεια και για τους δύο....

Ακολούθησε αυτή την τεχνική και ο δείκτης σου θα καταλήξει ακριβώς στο σημείο G της. Τότε θα είναι έτοιμη για οργασμούς και squirting.


ελεύθερη μετάφραση 
σε κείμενο του 
Prem Aakash