Translate

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΡΓΑΣΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ

Το να είναι κανείς ερωτικός σημαίνει να απολαμβάνει ολοκληρωτικά τις πέντε αισθήσεις του. 
Όταν οι αισθήσεις μας είναι σε εγρήγορση, μπορούμε να νιώσουμε ευχαρίστηση σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η φυσική έκσταση των απλών στιγμών πλημμυρίζει τη ζωή.

Μπορείτε να γίνεται οργασμικοί επιλέγοντας να περιβληθείτε από όλα όσα θεωρείτε όμορφα και σεβαστά:

* φορώντας ρούχα (ή μη φορώντας ρούχα!) που τονίζουν την ομορφιά σας,
* μαγειρεύοντας και τρώγοντας με ερωτική συναίσθηση,
* αφήνοντας τους ήχους της μουσικής να σας διαπεράσουν και να δονήσουν ολόκληρο το κορμί σας,
* λέγοντας, διαβάζοντας και γράφοντας ποιητικές και ισχυρές λέξεις που εμπνέουν την ψυχή σας, κάνοντας τη χαρά σας τραγούδι.


Η Καθημερινή Έκσταση είναι το σταθερό ρεύμα της ευχάριστης ζωντάνιας που μας συνδέει με την Πηγή μας, που μπορεί να γίνει η αληθινή και μόνιμη κατάστασή μας όταν ερωτευτούμε τη ζωή και την αγκαλιάσουμε σαν εραστή ή ερωμένη

Έκσταση σημαίνει να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, να κινείσαι έξω και πέρα από όσα ξέρεις, σκέφτεσαι και πιστεύεις ότι είναι δυνατό να συμβούν.

Μια κατάσταση έκστασης είναι μια φευγαλέα ματιά στο άπειρο.


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν λάβει τη μόρφωση (ή την εκπαίδευση) που θα τους επιτρέψει να εκτιμήσουν και να αναγνωρίσουν την ιερή πλευρά της ζωής. 
Και επειδή συνήθως είναι πολύ απασχολημένοι για να δώσουν σημασία ή να εκτιμήσουν τις απλές χαρές της καθημερινής ζωής, η έκσταση τους διαφεύγει.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι η έκσταση κυοφορείται κάθε στιγμή.

Η έκσταση προγραμματίστηκε μέσα μας τη στιγμή που το σπερματοζωάριο συνάντησε το ωάριο στην κοιλιά της μητέρας μας. Υπάρχει μέσα μας ως δυνατότητα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Και μπορεί να φέρει τη χαρά μέσα μας και να μας κάνει να ζήσουμε τη ζωή σαν ένα πολύτιμο κόσμημα, που εκφράζει ποιοι πραγματικά είμαστε, που ακτινοβολεί ενέργεια, θεραπεύει και γοητεύει. Και η δυνατότητα αυτής της αφύπνισης είναι κάτι που φέρουμε μέσα μας σε κάθε βήμα που κάνουμε.

Τα ανθρώπινα όντα γεννήθηκαν για να απολαμβάνουν, να αγαπούν και να δημιουργούν ομορφιά. Και η Έκσταση είναι μια ικανότητα που μπορούμε να μάθουμε. Καθώς αποκτούμε τον έλεγχο της ζωής μας, γινόμαστε όλο και πιο ικανοί να συνθέτουμε και να βιώνουμε στιγμές έκστασης στην καθημερινότητα.

O παράδεισος είναι η εκστατική εμπειρία που μπορεί κανείς να βιώσει εδώ και τώρα. Είναι ο τόπος στον οποίο βρισκόμαστε όταν ξυπνάμε και βιώνουμε τη σύνδεσή μας με την Πηγή της δημιουργίας. 

Αυτή η αφύπνιση πραγματοποιείται μέσω του εσωτερικού γάμου της ενέργειας και της συνείδησης, της ζωής και του Πνεύματος, του σώματος και της ψυχής, ανεξάρτητα αν την ονομάζουμε Πατέρα, Μητέρα, Πηγή, Θεό ή Θεά, ή Ό,τι Υπάρχει.

Μαργκοτ Αναντ