Translate

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ο θεραπευτής δεν έχει μόνο χάρισμα, έχει και κάλεσμα.

"The Alchemy of Living" 
Επαγγελματικές σπουδές για συντονιστές βιωματικών σεμιναρίων και θεραπευτές 

Το πιο σημαντικό στην ζωή είναι να ακολουθείς το μονοπάτι που διάλεξε η Ψυχή σου γιατί τότε πραγματικά γεμίζεις με δώρα και ευλογίες. 

Οι "σειρήνες" όμως που δυστυχώς στην εποχή μας είναι και πολλές, καθώς και οι ατέλειωτες σκέψεις και οι αμφιβολίες, μας αποκόπτουν από την Πηγή μας και μας αποξενώνουν από το μονοπάτι μας

Ευτυχώς, κάτι μέσα μας παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο και τις λιγοστές στιγμές της εσωτερικής μας σιωπής, μας καλεί να διαφοροποιηθούμε από το συνηθισμένο. 

Εκείνες τις στιγμές, μπορεί να νιώθεις ότι αυτή η ζωή που ζεις δεν σου ταιριάζει. Ότι αυτή η ζωή που ζεις, δεν εκπληρώνει τον σκοπό της ζωής σου και να νιώθεις μια εσωτερική δύναμη να σε ωθεί να ψάξεις σε άγνωστα μονοπάτια, χωρίς καν να σου είναι απόλυτα συνειδητό, το τι πρέπει να κάνεις και που να χρειάζεται να κοιτάξεις…

Αν υπάρχει μέσα σου η αίσθηση του ανικανοποίητου και νιώθεις ότι είσαι σε λάθος περπατησιά στην ζωή…

Αν υπάρχει μέσα σου αυτή η φωνή που σε καλεί να ψάξεις για να Σε βρεις… Τότε ίσως ήρθε ο καιρός να με συναντήσεις μέσα από την σχολή "The Alchemy of Living" και να περπατήσουμε μαζί το μονοπάτι που ορίζει η Ψυχή σου. 

Γιατί ο θεραπευτής δεν έχει μόνο χάρισμα, έχει και κάλεσμα. 

Μόνον έτσι μπορεί να κυλήσει με εμπιστοσύνη μέσα στις διαφορετικές ενέργειες και να συνδεθεί με τον κάθε άνθρωπο χωρίς να αδειάζει ενεργειακά.

🙏🦋🌺

Αυτή η εσωτερική φωνή ήταν που κινητοποίησε κι εμένα, πριν από πολλά χρόνια, και με έκανε να τολμήσω διαφορετικά πράγματα. Ψιθύριζε μέσα μου ότι πρέπει να σώσω κάποιον. Άρχισα λοιπόν, μέσα από εθελοντικές ομάδες διάσωσης να αναζητώ ποιος με χρειάζεται. Ώσπου, μέσα σε όλη αυτήν την αναζήτηση, βρέθηκα μπροστά σε έναν δρόμο, με μια πινακίδα που έγραφε με μεγάλα γράμματα: ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Έτσι ξεκίνησα, σώζοντας τον Εαυτό μου και μετά συνειδητοποίησα ότι έχω το χάρισμα να μεταδίδω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου με τρόπο θεραπευτικό και στους άλλους. 

Όταν έγινα θεραπεύτρια και συντονίστρια βιωματικών σεμιναρίων, η εσωτερική αφθονία και η πληρότητα που ένιωθα δεν μεταμόρφωναν μόνο τους άλλους αλλά και την ίδια την ύπαρξή μου. Και ευτυχώς πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η μόνη που έχει την ικανότητα να θεραπεύει είναι η αγάπη που ξεχειλίζει χωρίς φραγμούς από την καρδιά.

🙏🦋🌺

Η θεραπεία πάντα γεννιέται στην καρδιά κι όχι στο μυαλό και αν κυριαρχεί το "εγώ ξέρω" ή το καθήκον, η θεραπεία δεν φτάνει ποτέ σε βάθος. Οι τεχνικές είναι καλές αλλά δεν αρκούν μόνον αυτές.

Το "εγώ ξέρω" τρέφει μόνο τον υποτιθέμενο θεραπευτή και δεν αγγίζει καν τον άνθρωπο που έχει απέναντι του. Το ίδιο και το καθήκον. Μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να Μεταμορφώσει. Γεννιέται κι αυτό από το μυαλό και έχει κυρίαρχο συστατικό το «πρέπει» οπότε προσεγγίζει μόνο την επιφάνεια. 

Αν λοιπόν έχεις νιώσει κι εσύ αυτό το κάλεσμα επικοινώνησε μαζί μου για να γνωρίσεις την σχολή "The Alchemy of Living" και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα που αφορά Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία.

Και που ξέρεις, ίσως, 
Βρίσκοντας τον Εαυτό σου να βρεις ταυτόχρονα και το Σκοπό της Ζωής σου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6973- 216895

🙏🦋🌺

Η σχολή "The Alchemy of Living" 
• Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών και βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας καθώς και ατομικών θεραπειών.

• Ακόμη απευθύνεται και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους.


• Επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής The Alchemy of Living, είναι ένα υπέροχο, συμπληρωματικό, πνευματικό εργαλείο καθοδήγησης, για όσους είναι ήδη συντονιστές-θεραπευτές, εμπλουτίζοντας την γνώση τους πάνω στην αυτογνωσία και την ταντρική θεραπεία

🙏🦋🌺

🔸 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 2 χρόνια (ο κάθε χρόνος περιλαμβάνει 7 μαθήματα με συχνότητα ένα Σαββατοκύριακο κάθε 30 μέρες περίπου) και θα έχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση

- ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 10:00-18:00
- ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ: Πιστοποίηση παρακολούθησης και διδασκαλίας

• Ύλη του σεμιναρίου σε μορφή βιβλίου το: «ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ» που εμπεριέχει 110 σελίδες θεωρία και 140 σελίδες αναλυτικό Ασκησιολόγιο)

Οι μαθητές της σχολής «The Alchemy of Living», στο πλαίσιο της πρακτικής τους εκπαίδευσης, θα μπορούν να συμμετέχουν 2 Τέταρτες το μήνα στο ανοικτό, για το ευρύ κοινό, τρίωρο Ταντρικό μάθημα της συντονίστριας – εκπαιδεύτριας Δέσποινας Παλαμάρη, σαν βοηθοί της, ούτως ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στα βιωματικά σεμινάρια.

Συνολικά η σχολή παρέχει 200 ώρες εκπαίδευσης για κάθε χρόνο.

- Τις Παρασκευές του Ιουνίου θα διοργανώσουν τα δικά τους δίωρα, βιωματικά σεμινάρια με το σύστημα donation και με την παρακολούθηση και την υποστήριξη της εκπαιδεύτριάς τους.
(Αυτό θα γίνεται συνεργατικά, 2 μαθητές-συντονιστές κάθε φορά)

🙏🦋🌺


🔸ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στον Α’ χρόνο σπουδών ο εκπαιδευόμενος:

• Θα εκπαιδευτεί στο να διαχειρίζεται την διαφορετικότητα των ενεργειών (yin-yang, στα 5 στοιχεία: Γη –νερό –φωτιά –αέρας και αιθέρας), να θεραπεύει και να απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα, να διαχειρίζεται τα συναισθήματα, να αντιμετωπίζει καταστάσεις αρνητικότητας και εγκλωβισμού και όλα αυτά παραμένοντας στο κέντρο του, χωρίς να χάνει ή να «μαυρίζει» την ενέργεια του. 

Ακόμη θα μάθει να έχει Ενσυναίσθηση και να ρέει σύμφωνα με την ενέργεια και τη «στιγμή», βιώνοντας ολοκληρωτικά το «Τώρα»

• Θα διευρύνει την αντίληψη του όσον αφορά: το Σώμα και την Γείωση, την Αναπνοή, τα Συναισθήματα, την Σεξουαλική ενέργεια, τα Τσάκρα, τον θεραπευτικό Ήχο και θα μάθει εξελιγμένες θεραπευτικές τεχνικές που θα μπορεί να τις χρησιμοποιεί είτε σε προσωπικές συνεδρίες είτε σε ομαδικά δρώμενα.

• Θα μάθει να αναγνωρίζει αλλά και να διαχειρίζεται τις αρχετυπικές επιρροές είτε στην απλή καθημερινότητα είτε στην ερωτική πραγματικότητα.

• Θα μάθει πώς να στήνει μόνος του ένα Αυτογνωσιακό, Βιωματικό σεμινάριο και πώς να δημιουργεί τα δικά του δρώμενα συνδεόμενος με την Πηγή.

• Θα μυηθεί στην τέχνη των Τελετουργικών αναγνωρίζοντας την αξία τους είτε στην Θεραπευτική τέχνη είτε στη ερωτική ζωή.

• Θα μυηθεί στην Ταντρική τέχνη και στην Ιερή Σεξουαλικότητα
Θα μάθει τι είναι πραγματικά η σεξουαλικότητα και με ποιο τρόπο μπορεί να μεταμορφωθεί σε πνευματικότητα ούτως ώστε η «The Alchemy of Living» να μεταμορφώσει τον ίδιον και τη ζωή του


🔸 Τα πνευματικά μας εργαλεία για όλη αυτή την διαδρομή θα είναι 
Θεραπευτικές ασκήσεις και τεχνικές
  • Διαλογισμοί (ατομικοί- ομαδικοί- για ζευγάρια, δυναμικοί, διαδραστικοί, καθοδηγούμενοι)
  • Ταντρικές Αναπνοές (ατομικές ή για ζευγάρια)
  • Βιοενεργειακές ασκήσεις
  • Ταντρικές ασκήσεις και παιχνίδια
  • Τελετουργικές θεραπευτικές ασκήσεις
  • Ο Ήχος σαν θεραπεία
  • Ενεργειακοί καθαρισμοί
  • Ενεργειακά και Ταντρικά μασάζ
  • Tantric Watsu

🙏🦋🌺

🔸Και στο δεύτερο έτος θα προστεθούν:

• Θεραπευτικές ταντρικές ασκήσεις
• Σεξουαλική γιόγκα
 Ταντρικά μυστικά για υγιείς ερωτικές σχέσεις
• Η Μυσταγωγία στον Έρωτα
• Ταντρική αλχημεία (εργασία με τα Αρχέτυπα)
• Ήχος και Τάντρα - Ηχομασάζ για ζευγάρια
• Η Συστημική στην Τάντρα

🙏🦋🌺


🔸 ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1ου ΕΤΟΥΣ

1. 16-17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Εισαγωγή στην ταντρική θεραπευτική τέχνη 

Θεωρητικές και βιωματικές ασκήσεις για να εμβαθύνουμε στην τέχνη της Ζωής. 
Στα μαθήματα που θα ακολουθήσουν θα προσεγγίσουμε με πιο εξειδικευμένο τρόπο το σώμα, την σεξουαλική ενέργεια, τα ενεργειακά μας κέντρα αλλά και σε ταντρικές τεχνικές & μυστικά τόσο για προσωπικές θεραπείες όσο και για ομαδικά προγράμματα.

2. 20 - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Από την Αρνητικότητα στην Θετικότητα 
(Μεταμορφώνοντας τα Συναισθήματα )

3. 18 - 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Γνωρίζοντας το Σώμα, τον γνωστό μας άγνωστο

4. 29 -30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Σεξουαλικότητα και σεξουαλική ενέργεια

5.  26 -27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Τάντρα και Τσάκρα

6. 02 - 03 Απριλίου 
Στήνοντας ένα βιωματικό σεμινάριο (Μέρος 1ο)

7. 7-8 ΜΑΙΟΥ
Στήνοντας ένα βιωματικό σεμινάριο (Μέρος 2ο)

8.  ΙΟΥΝΙΟΣ
Aqua Sound Massage - Tantric Watsu
(προαιρετικό)

Copyright
by despoina palamari