Translate

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Τάντρα, ένας μυστηριακός τρόπος ζωής

Νέος κύκλος βιωματικών σεμιναρίων με την despoina palamari
Τετάρτη  23 Σεπτεμβρίου - Τετάρτη  11 Νοεμβρίου

«Εισαγωγή στην Τάντρα»
Η Tάντρα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει τον Έρωτα και την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση ούτως ώστε να νιώθει ο καθένας μας την ιερή ένωση με οτιδήποτε υπάρχει γύρω του και να απολαμβάνει τον εαυτό του στο κάθε λεπτό της ζωής του, ζώντας αποκλειστικά στο Εδώ και στο Τώρα

Αν θέλεις κι εσύ να πάρεις μια γεύση από την Tάντρα, αν θέλεις να κυλήσεις στην στιγμή και στην αγάπη χωρίς το μυαλό σου να σε εξουσιάζει, χωρίς να έχεις προσδοκίες και στόχους, χωρίς να σε καταπιέζει το κυνήγι του χρόνου, απολαμβάνοντας απλά τον εαυτό σου και απλώνοντας την Ύπαρξή σου στην σιωπή, τότε έλα την Τετάρτη  23 Σεπτεμβρίου για να μάθεις τι είναι η Tάντρα και πως συνδέεται με έναν μυστηριακό τρόπο ζωής.


Αν το  θελήσεις θα μπορείς να συνεχίσεις στον κύκλο των 7 συναντήσεων που ακολουθεί τις επόμενες Τετάρτες και να εμβαθύνεις στις Ταντρικές Τεχνικές και τα Μυστικά της Τάντρα. 

Σε αυτές τις συναντήσεις Κινητικοί διαλογισμοί, Βλεμματικές ασκήσεις, Ταντρικές τεχνικές, Διαλογιστικές αναπνοές, Ενεργειακά μασάζ, Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια και Τελετουργικές  Ασκήσεις θα μας μάθουν πως:

• Να απελευθερωθούμε από τους εγκλωβισμούς μας και αποδεχόμενοι τον εαυτό μας, ακολουθώντας τον εσωτερικό μας ρυθμό, να ζούμε στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

• Να προσεγγίζουμε με μια άλλη αίσθηση το σώμα μας, τιμώντας την Ύπαρξη μας

• Να μην ξοδεύουμε αλόγιστα την ενέργειά μας και να ρέουμε συνειδητά μέσα σε διαφορετικές ενεργειακές διαδρομές

• Να διαχειριζόμαστε τον Δράκο της Φωτιάς (σεξουαλική ενέργεια)

• Να φέρουμε την ποιότητα της Ενσυναίσθησης στην Ζωή μας

• Να παραδινόμαστε με Εμπιστοσύνη στην Αγάπη, επιτρέποντας της να μας οδηγήσει σε έναν χώρο χωρίς σύνορα, έναν χώρο όπου δεν χρειάζεται τίποτα να εξηγηθεί, να επιλυθεί ή να αλλάξει. Έναν χώρο ιερό όπου όλα είναι θεραπευμένα. 

Και μέσα από αυτές τις εμπειρίες μετατρέποντας την Γνώση σε Σοφία να μπορέσουμε να μεταμορφώσουμε την  ζωή μας και προσεγγίζοντας το Πνεύμα μας μέσα από τον Σωματικό Εαυτό μας να περάσουμε από την απλή Απόλαυση στην θεϊκή Ευδαιμονία.

Περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών 

Όσοι ενδιαφέρεστε είναι καλό να κλείσετε εγκαίρως τη θέση συμμετοχής σας 

Συντονίστρια despoina palamari
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973216895


H Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα και θα διδασκετε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής «The Alchemy of Living» 

● Συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα.

● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

● Έχει εκπαιδευτεί στο θεατρικό παιχνίδι και έχει δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα αυτοβελτίωσης, την “Ηχογιόγκα”, (κατάλληλο για παιδιά και γονείς) που συνδυάζει τη γιόγκα, το θεατρικό παιχνίδι και τα ταξίδια φαντασίας.

Αρθρογραφώντας για τον άνθρωπο και έχοντας όλη την δεκαπενταετή γνώση από τα βιωματικά σεμινάρια που συντόνιζε δημιούργησε "Το Φιλί της Πεταλούδας". Ένα ολοκληρωμένο σύστημα από βιωματικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και φυσικά το αντίστοιχο βιβλίο με αυτοθεραπευτικές διαλογιστικές τεχνικές.

Υπάρχουν ακόμη υπό έκδοση τα:

  • Έρωτας και Μυσταγωγία
  • Τα Λευκα Ροδα φυτρωνουν στην Κόλαση