Translate

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Άγχος και εκσπερμάτωση

Ο Μάστερς και η Τζόνσον ήταν οι πρώτοι που έκαναν επιστημονική έρευνα σχετικά με το τι συμβαίνει στη βαθιά συνουσία. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εβδομήντα πέντε τοις εκατό των ανδρών εκσπερματώνουν πρόωρα - το εβδομήντα πέντε τοις εκατό των ανδρών! Πριν υπάρξει η βαθιά συνουσία, έχουν ήδη εκσπερματώσει και η πράξη τελειώνει. Και το ενενήντα τοις εκατό των γυναικών δεν φτάνουν ποτέ στον οργασμό. Δεν φτάνουν ποτέ την κορύφωση, τη βαθιά ικανοποιητική κορύφωση — το ενενήντα τοις εκατό των γυναικών!

Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες είναι τόσο θυμωμένες, εκνευρισμένες κι έτσι θα παραμείνουν. Κανένας διαλογισμός δεν μπορεί να τις βοηθήσει εύκολα και καμιά φιλοσοφία, καμιά θρησκεία, καμιά ηθική δε θα τις κάνει να αισθανθούν «άνετα με τον άντρα με τον οποίο ζουν. Και μετά η απογοήτευσή τους, ο θυμός τους... διότι και η σύγχρονη επιστήμη και η αρχαία Τάντρα λένε ότι αν η γυναίκα δεν ικανοποιηθεί βαθιά, οργασμικά, θ’ αποτελεί πρόβλημα μέσα στην οικογένεια. Εκείνο που της λείπει θα προκαλεί εκνευρισμούς και θα έχει πάντοτε πολεμική διάθεση.

Έτσι, αν η σύζυγός σου έχει πάντοτε πολεμική διάθεση, εξέτασε ξανά το όλο θέμα. Δε φταίει απλώς η γυναίκα, μπορεί να είσαι εσύ η αιτία. Κι επειδή οι γυναίκες δε φτάνουν στον οργασμό, γίνονται πολέμιες του σεξ. Δεν έχουν την προθυμία να συμμετέχουν εύκολα στο σεξ. Πρέπει να τις δωροδοκήσεις δεν είναι έτοιμες να προχωρήσουν στο σεξ. Και πώς να είναι έτοιμες αφού ποτέ δεν αποκτούν βαθύ συναίσθημα ευδαιμονίας από αυτό! Εκείνο που μάλλον αισθάνονται μετά απ’ αυτό είναι ότι ο άντρας τις χρησιμοποιεί, ότι τις έχουν χρησιμοποιήσει. Αισθάνονται σαν πράγμα που πρώτα το χρησιμοποιείς κι έπειτα το αφήνεις.


Ο άντρας είναι ικανοποιημένος γιατί έχει εκσπερματώσει. Μετά απομακρύνεται και αποκοιμιέται και η σύζυγος κλαίει. Την έχουν απλώς χρησιμοποιήσει και η εμπειρία δεν υπήρξε για 'κείνην καθόλου ικανοποιητική. Μπορεί ν’ ανακούφισε το σύζυγο ή τον εραστή ή το φίλο της, αλλά για την ίδια δεν υπήρξε καθόλου ικανοποιητική.

Το ενενήντα τοις εκατό των γυναικών δεν ξέρουν καν τι σημαίνει οργασμός» γιατί δεν τον γνώρισαν ποτέ». Δεν έφτασαν ποτέ στην κορύφωση το» ευδαίμονος σπασμού του σώματος» όπου δονείται κάθε ιστός και ζωντανεύει κάθε κύτταρο. Δεν έφτασαν εκεί ποτέ κι αυτό οφείλεται στην εναντίωση στο σεξ εκ μέρους της κοινωνίας. Υπάρχει ο νους που το πολεμά. έτσι η γυναίκα είναι τόσο καταπιεσμένη, ώστε έχει γίνει ψυχρή. Κι ο άντρας εξακολουθεί να κάνει την πράξη σαν να πρόκειται για αμάρτημα.
 
Η εικόνα του θεού μέσα στο νου των ανθρώπων είναι ακριβώς σαν την εικόνα κάποιου που καιροφυλακτεί και που σε παρακολουθεί πάντα. Αυτή η στάση προκαλεί άγχος. Κι όταν υπάρχει άγχος σύντομα φτάνει κι η εκσπερμάτωση. Όταν δεν υπάρχει άγχος μπορείς να αναβάλεις επί ώρες την εκσπερμάτωση, ακόμα κι επί μέρες. Και δεν υπάρχει ανάγκη! 

Αν η αγάπη είναι βαθιά και τα δύο σώματα μπορούν αναζωογονούν το ένα το άλλο τότε η εκσπερμάτωση μπορεί να παύσει εντελώς. Επί χρόνια μπορεί να συναντιόνται δυο εραστές χωρίς εκσπερμάτωση, χωρίς σπατάλη ενέργειας. Μπορούν απλώς να χαλαρώνουν μαζί. Τα δύο τους σώματα συναντιόνται και χαλαρώνουν εισέρχονται και χαλαρώνουν. 

Κι αργά ή γρήγορα, το σεξ δεν είναι πια διέγερση. Αυτή τη στιγμή είναι διέγερση. Τότε δε θα είναι διέγερ­ση πια, θα είναι χαλάρωση, βαθιά παράδοση. Όμως αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν πρώτα έχεις μέσα σου παραδοθεί στη ζωική ενέργεια - τη ζωική δύναμη. Μόνο τότε μπορείς να παραδοθείς στον εραστή ή στην αγαπημένη σου.

OSHO
"SEX"