Translate

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Σημαντικό δεν είναι η "ποσότητα" στο χάδι αλλά η "ποιότητα"

 «Τεχνική και Ικανοποίηση» 

Η Τάντρα λέει ότι ο άντρας και η γυναίκα χρειάζεται να αναπτύξουν τις ερωτικές τους επιδεξιότητες όχι μόνο για να μπορούν να ικανοποιούν τον σύντροφό τους αλλά και για να διακρίνουν επίσης την αξία του.

Στην ταντρική αντίληψη «τεχνική» δεν σημαίνει μόνο την ικανότητα να διεισδύεις σωστά στον κόλπο και να έχεις έλεγχο στην εκσπερμάτωση αλλά και να μπορείς να ενεργοποιείς όλες τις αισθήσεις. Και «ικανοποίηση» δε σημαίνει μόνο το να οδηγείς τον σύντροφό σου σε ηδονικές απολαύσεις αλλά να καταφέρνετε μαζί να βιώνετε την εναρμόνιση των Γιν-Γιανγκ ενεργειών μέσα σας και την ροή της σεξουαλικής ενέργειας όχι μόνο στα σεξουαλικά σας κέντρα αλλά σε όλα τα τσάρκα.


Μπορεί να έχουν περάσει πια οι εποχές που οι άνθρωποι έκαναν έρωτα με τα ρούχα τους και τα σώματά τους είχαν απ’ ευθείας επαφή μόνο με τα γεννητικά τους όργανα και μπορεί να είναι πια ελάχιστοι αυτοί που φοράνε ρούχα όταν κάνουν έρωτα όμως οι περισσότεροι από εμάς εξακολουθούν να κάνουν έρωτα μόνο με τα γεννη­τικά τους όργανα.

Θύματα όλοι του πουριτανικού παρελθόντος μας έχουμε ξεχάσει πως είναι να βλέπεις, να ακούς, να μυρίζεις, να γεύεσαι ουσιαστικά και να αγγίζεις τον σύντροφό σου με τέτοιον τρόπο ώστε το άγγιγμά σου να φτάνει μέχρι τα βάθη του σώματός του και να αγγίζει την ψυχή του.

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα της ηδονής που συμβαίνει όταν η ερωτική πράξη γίνεται μηχανικά και κρατιέται μόνο στα γεννητικά όργανα και στον έρωτα όπου συνειδητά συμμετέχει ολόκληρο το σώμα και όλες οι αισθήσεις. Ο έρωτας γίνεται με αυτόν τον τρόπο μία αρμονική συνεργασία μεταξύ του άντρα και της γυ­ναίκας, ένα ηδονικό ταξίδι όπου τα χέρια όπως και κάθε άλλο μέρος του σώμα­τος δίνει και δέχεται ηδονή.

Κάνοντας έρωτα να θυμάσαι:
💢 Τα χέρια και των δύο συντρόφων,  χρειάζεται να ταξιδεύουν ακατάπαυστα το χάδι σε ΟΛΟ τους το σώμα. 
Το άγγιγμα στον έρωτα δεν πρέπει να είναι στατικό. Στην ερωτική τέχνη του χαδιού είναι σημαντική η επαφή σε όλο το σώμα. Από το κεφάλι μέχρι τις άκρες των δάχτυλων. Και φυσικά είναι καλό να νιώθουμε το σώμα του συντρόφου μας… Να αφήνουμε  τα χέρια μας να χορέψουν πάνω του, στο ρυθμό που θέλει εκείνο…
Να το αγγίζουμε με τον τρόπο που θέλει το σώμα και όχι με το ποια επιθυμία έχουμε εμείς στο μυαλό μας γιατί τότε δεν μπορούμε να γίνουμε ένα με τον σύντροφό μας στο ερωτικό αυτό ταξίδι. Και αυτός που δέχεται το χάδι είναι καλό να μην μένει παθητικός, αλλά να συμμετέχει και ‘κείνος αγγίζοντας το σώμα του συντρόφου του . 

💢  Ο έρωτας δεν είναι αγώνας δρόμου και η γυναίκα δεν έχει την ίδια ετοιμότητα με τον άντρα. 

Μπορεί να έχει την ικανότητα να κρατεί ανεβασμένη την σεξουαλική της διάθεση σε μεγάλη χρονική διάρκεια, στο ξεκίνημα όμως της ερωτικής πράξης είναι πιο βραδυφλεγής από τον άντρα. Γι’ αυτό χρειάζεται να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα της χωρίς να βιάζεστε να καταλήξετε στο στήθος ή στην κλειτορίδα της. 
Όλο της το σώμα όταν η γυναίκα αφεθεί, μπορεί να γίνει ευαίσθητο οργασμικά, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται χρόνο. Απαλές κινήσεις με τα χέρια ή με ένα φτερό ή με ένα ύφασμα στην πλάτη, στην κοιλιά, στους γοφούς, στο εσωτερικό των μηρών, στο λαιμό μπορούν να οδηγήσουν σε μια από τις μεγαλύτερες ερωτικές εμπειρίες.

💢  Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το οργασμικό άγγιγμα είναι αποθεωτικό μόνο για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι τους άντρες εκτός φυσικά από το φαλλό τους ερεθίζονται ιδιαίτερα στις ρώγες του στήθους και στην εσωτερική πλευρά των μηρών. Είναι καλό στην αρχή της ερωτικής πράξης οι γυναίκες να μην δίνουν έμφαση στην διέγερση του φαλλού αλλά να ταξιδεύουν το χάδι τους σε ολόκληρο το σώμα του συντρόφου τους.

💢 Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι η "ποσότητα" στο χάδι αλλά η "ποιότητα". Ένα άγγιγμα γεμάτο απουσία και ανάγκη ενεργειακά γδέρνει το σώμα και το κάνει να αμύνεται. Ένα χάδι γεμάτο παρουσία και σεβασμό είτε είναι απαλό είτε είναι δυνατό προσφέρει στο σώμα την δυνατότητα να παραδοθεί και αργότερα να απογειωθεί. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί αν τα χέρια που δίνουν το χάδι δεν είναι η προέκταση της καρδιάς. Χρειάζεται η καρδιά να αγγίζει το σώμα κι όχι η ανάγκη είτε για σεξ είτε για κυριαρχία.

Namaste
Ματθίλδη Νέαρχου