Translate

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Για να πετύχει μια εξωτερική σχέση πρέπει να γιατρέψουμε τα αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά μέσα μας.

Κάποιος μπορεί να είναι πραγματικά ελεύθερος να αγαπήσει και να αγαπηθεί μόνο όταν μπορεί να αποδεχθεί και να αγαπήσει τα αντίθετα μέσα του. Όταν φέρει σε επαφή τον εσωτερικό άντρα και την εσωτερική του γυναίκα και παντρέψει την αρσενική και τη θηλυκή του ποιότητα.

Ο διαχωρισμός τους φέρνει διχασμό και ένας άνθρωπος διχασμένος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος γιατί τίποτε έξω από αυτόν δεν μπορεί να τον οδηγήσει στην ευτυχία

Για να πετύχει μια εξωτερική σχέση, πρέπει και οι δύο σύντροφοι να δουλέψουν πολύ με τον εαυτό τους. Γυναίκες και άνδρες πρέπει να γιατρέψουμε τα εσωτερικά αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά μας.

Οι σχέσεις μας είναι καθρέφτες που καθρεφτίζουν οτιδήποτε αναξιοποίητο υπάρχει μέσα μας και οι εραστές μας αναπόφευκτα καθρεφτίζουν την εσωτερική εικόνα που κουβαλάμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αυτή η εσωτερική εικόνα συχνά μας οδηγεί σε δρόμους δυσκολοδιάβατους που ούτε ξέρουμε πώς να τους περπατήσουμε αλλά ούτε μπορούμε να τους ελέγξουμε.

Ελκόμαστε από τους ανθρώπους, των οποίων οι πληγές ταιριάζουν με τις δικές μας. Αν αρνηθούμε να πάρουμε το «μάθημά» μας. αυτό που θα ακολουθήσει αντί να μας φέρει σε εσωτερική ενότητα και ολοκλήρωση θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάσπαση. Και θα αναρωτιόμαστε ξανά και ξανά, γιατί βιώνουμε τον ίδιο πόνο, την ίδια βασανιστική εμπειρία ενώ σχετιζόμαστε με διαφορετικούς ανθρώπους.

Και δυστυχώς, αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να αποφασίσουμε συνειδητά, να ισορροπήσουμε και να ενώσουμε το αρσενικό και το θηλυκό μέσα μας ενώνοντας τους με τον Ιερό Γάμο

namaste 
despoina palamari