Translate

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Η Tάντρα δεν είναι κ@βλ@… είναι Έκσταση!!!!

Η Tάντρα δεν είναι κ@βλ@… είναι Έκσταση!!!!

Κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω, καλύτερα να σταματήσεις εδώ και να μην διαβάσεις παρακάτω… Αν πάλι ψυχανεμίζεσαι ότι κάτι περίεργο και διαφορετικό θέλω να εκφράσω, συνέχισε…

Η Tάντρα δεν είναι κ@βλ@, είναι έκσταση… και η ταντρική έκσταση δεν έχει καμία σχέση με αυτό το άδειασμα που εσύ ονομάζεις οργασμό!!! Είναι μια εμπειρία ένωσης με όλη την Ύπαρξη. 
Και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό, αν δεν έχεις ανοικτό το τσάκρα της καρδιάς για να μπορέσεις να μετασχηματίσεις εκεί, όλη την ενέργεια που ανεβαίνει από το πρώτο σου τσάκρα, από το κέντρο του σεξ. 
Το να έχεις διαβάσει βιβλία για την Tάντρα ή το να έχεις παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις τι είναι Tάντρα! Δεν σημαίνει ότι έχεις αντιληφθεί αυτή την λεπτοφυή ενέργεια που ξεχειλίζει από την καρδιά σου, όταν μετουσιώσεις εκεί την σεξουαλική σου ενέργεια!


Ο Φτερωτός Δράκος ή ο Δράκος της Φωτιάς όπως συνήθως μου αρέσει να ονομάζω την σεξουαλική ενέργεια είναι μια πολύ δυνατή παλλόμενη ενέργεια που χρειάζεται να την δαμάσεις για να ιππεύσεις τον δράκο της και να ανοιχτείς στα εκστατικά πεδία της Αναγεννησιακής Ύπαρξης.
Αν όμως κυριαρχείσαι από τις ανάγκες, τις προσδοκίες, τις φαντασιώσεις, τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, την μυαλουδίλα σου γενικώς, δεν θα μπορέσεις σε καμία περίπτωση να αντιλήφθης ΠΟΤΕ σε ποια εκστατικά μέρη μπορεί να σε ταξιδέψει ο Δράκος της Φωτιάς.

Μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι σαν ταντρικός εραστής δείχνοντας τις περγαμηνές σου όμως, όταν τα κ@βλόνια αρχίσουν να αιωρούνται γύρω σου, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα, θα είσαι το ίδιο άνοο ζώο που ήσουν πριν αρχίσεις να διαβάζεις ή να ασχολείσαι με την Tάντρα. 
Δέσμιος των σκοροφαγωμένων αντιλήψεών σου, να επιμένεις σθεναρά στην στιγμιαία εκτόνωση αντί να αφεθείς να ταξιδέψεις μέσα από την καρδιά σου στην πιο εκστατική «κοιλάδα» που μπορείς πότε να φανταστείς.

Το sex στην Tάντρα δεν είναι ο σκοπός. Η εκσπερμάτιση δεν είναι ο στόχος. Το άφημα στο ταξίδι είναι το ζητούμενο. Να γνωρίσεις σε βάθος τί μπορεί να σου προσφέρει το άγγιγμα, το άκουσμα, η μυρωδιά, η γεύση, το κοίταγμα στα μάτια… Ποια πύλη μπορούν να ανοίξουν οι αισθήσεις σου και με ποια ιερότητα μπορείς να περάσεις αυτήν την πύλη. 
Ένα ταξίδι ανάμεσα στην βαθιά κοιλάδα και την κορύφωση που επαναλαμβάνεται κυκλικά, αδειάζοντας το μυαλό σου, παρασύροντας σε έξω από τα εγκόσμια συνηθισμένα μονοπάτια.

Αν κοιτάζοντας μια γυναίκα, ή έναν άντρα δεν μπορείς να τους κοιτάξεις με την ιερότητα που τους ταιριάζει… αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την θεϊκότητα μέσα τους, τότε το μονοπάτι που βαδίζεις δεν είναι ταντρικό…

Κι αν λες ότι μπορείς να δεις τον θεό και την θέα μέσα στον καθένα αλλά με το πρώτο ξύπνημα του Δράκου της Φωτιάς τα ισοπεδώνεις όλα για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, χρειάζεται να αρχίσεις να ψάχνεις το διαφορετικό, όχι μόνο γύρω σου αλλά και μέσα σου… 
Μπορείς να ξεκινήσεις με την καρδιά σου. Γιατί όταν φοβάσαι να ζήσεις, όταν την καταπιέζεις σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, όταν την κάνεις υποχείριο του μυαλού σου και των ορέξεών σου, τότε απλώς επαναλαμβάνεις όμορφες φράσεις που έχεις διαβάσει σε βιβλία. Και η Tάντρα δεν διαβάζεται αλλά βιώνεται.

Κι αν επιμένεις Ταντρικά ενώ φέρεσαι πρωτοτσακρίτικα τότε, τις στιγμές που κοκορεύεσαι, ρίχνε και καμιά κλεφτή ματιά ψηλά, μήπως τα πάρει ο Σίβα μαζί σου και εξαπολύσει αστροπελέκια.
  
Namaste
Ματθίλδη Νέαρχου