Translate

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Γίνε Συντονιστής Βιωματικών & Θεραπευτικών Σεμινάριων

The Alchemy of Living

Επαγγελματικές σπουδές με πιστοποίηση μαθητείας στην ταντρική & θεραπευτική τέχνη για συντονιστές βιωματικών σεμιναρίων και θεραπευτές.

Παρασκευή 9 Νοέμβριου 
18:30 - 21:00
Στο 
ΑΜΑΛΘΕΙΑ -ACADEMY OF LIFE 
Φολεγάνδρου 3 & Σερίφου 4 
στη Βάρη

ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος της σχολής «The Alchemy of Living»  
Πληροφορίες: 6973216895

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της μαθητείας στην «The Alchemy of Living», για επαγγελματικές σπουδές στην Ταντρική, Θεραπευτική Αλχημεία, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών, βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας και ατομικών θεραπειών.

Ακόμη απευθύνεται και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους.

Επίσης είναι ένα υπέροχο συμπληρωματικό πνευματικό εργαλείο καθοδήγησης, για όσους είναι ήδη συντονιστές-θεραπευτές, εμπλουτίζοντας την γνώση τους πάνω στην αυτογνωσία και την ταντρική θεραπεία.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην «The Alchemy of Living»

- ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σε όσους επιθυμούν να γίνουν ταντρικοί θεραπευτές και συντονιστές ομαδικών και βιωματικών σεμιναρίων

- ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Καμία, είναι ανοιχτό σε όλους

- ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 χρόνια (ο κάθε χρόνος περιλαμβάνει 8 μαθήματα με συχνότητα ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, συν ένα ακόμα εξειδικευμένο, προαιρετικό μάθημα)

- ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 10:00-19:00

- ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ: 
• Πιστοποίηση παρακολούθησης και διδασκαλίας 
• Ύλη του σεμιναρίου σε μορφή βιβλίου το: «ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ» που εμπεριέχει 110 σελίδες θεωρία και 140 σελίδες αναλυτικό Ασκησιολόγιο)

- Οι μαθητές της σχολής «The Alchemy of Living» θα συμμετέχουν 2 Τέταρτες το μήνα στο ανοικτό, για το ευρύ κοινό, τρίωρο Ταντρικό μάθημα της συντονίστριας – εκπαιδεύτριας Δέσποινας Παλαμάρη, σαν βοηθοί της, ούτως ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στα βιωματικά σεμινάρια.

- Τις Παρασκευές του Μαΐου και του Ιουνίου θα διοργανώσουν τα δικά τους δίωρα βιωματικά σεμινάρια με το σύστημα donation και με την παρακολούθηση και την υποστήριξη της εκπαιδεύτριάς τους. (Αυτό θα γίνεται συνεργατικά, 2 μαθητές-συντονιστές κάθε φορά)

- Θα υπάρχει και ένα προαιρετικό μάθημα στις αρχές Σεπτεμβρίου που όποιος από τους εκπαιδευόμενους θέλει, μπορεί να εκπαιδευτεί στο tantric watsu στα θερμά λουτρά της Αιδηψού (9Queens)

Συνολικά 230 ώρες εκπαίδευσης για κάθε χρόνο



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στον Α’ χρόνο σπουδών ο εκπαιδευόμενος:

• Θα εκπαιδευτεί στο να διαχειρίζεται την διαφορετικότητα των ενεργειών (yin-yiang, στα 5 στοιχεία: Γη –νερό –φωτιά –αέρας και αιθέρας), να θεραπεύει και να απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα, να διαχειρίζεται τα συναισθήματα, να αντιμετωπίζει καταστάσεις αρνητικότητας και εγκλωβισμού και όλα αυτά παραμένοντας στο κέντρο του, χωρίς να χάνει ή να «μαυρίζει» την ενέργεια του. Ακόμη θα μάθει να έχει Ενσυναίσθηση και να ρέει σύμφωνα με την ενέργεια και τη «στιγμή», βιώνοντας ολοκληρωτικά το «Τώρα»

• Θα διευρύνει την αντίληψη του όσον αφορά: το Σώμα και την Γείωση, την Αναπνοή, τα Συναισθήματα, την Σεξουαλική ενέργεια, τα Τσάκρα, τον θεραπευτικό Ήχο και θα μάθει εξελιγμένες θεραπευτικές τεχνικές που θα μπορεί να τις χρησιμοποιεί είτε σε προσωπικές συνεδρίες είτε σε ομαδικά δρώμενα.

• Θα μάθει να αναγνωρίζει αλλά και να διαχειρίζεται τις αρχετυπικές επιρροές είτε στην απλή καθημερινότητα είτε στην ερωτική πραγματικότητα.

• Θα μάθει πώς να στήνει μόνος του ένα Αυτογνωσιακό, Βιωματικό σεμινάριο και πώς να δημιουργεί τα δικά του δρώμενα συνδεόμενος με την Πηγή.

• Θα μυηθεί στην τέχνη των Τελετουργικών αναγνωρίζοντας την αξία τους είτε στην Θεραπευτική τέχνη είτε στη ερωτική ζωή.

• Θα μυηθεί στην Ταντρική τέχνη και στην Ιερή Σεξουαλικότητα

Θα μάθει τι είναι πραγματικά η σεξουαλικότητα και με ποιο τρόπο μπορεί να μεταμορφωθεί σε πνευματικότητα ούτως ώστε η «The Alchemy of Living» να μεταμορφώσει τον ίδιον και τη ζωή του


Τα πνευματικά μας εργαλεία για όλη αυτή την διαδρομή θα είναι οι: 
·  Θεραπευτικές ασκήσεις και τεχνικές 
· Διαλογισμοί (ατομικοί- ομαδικοί- για ζευγάρια, δυναμικοί, διαδραστικοί, καθοδηγούμενοι)
· Ταντρικές Αναπνοές (ατομικές ή για ζευγάρια)
· Βιοενεργειακές ασκήσεις
· Ταντρικές ασκήσεις και παιχνίδια
· Τελετουργικές θεραπευτικές ασκήσεις
· Ο Ήχος σαν θεραπεία
· Ενεργειακοί καθαρισμοί 
· Ενεργειακά και Ταντρικά μασάζ
· Ταντρικά μυστικά για υγιείς ερωτικές σχέσεις 
· Tantric Watsu


Και στο δεύτερο έτος θα προστεθούν:
· Σεξουαλική γιόγκα 
· Ταντρική αλχημεία (εργασία με τα Αρχέτυπα)
· Ηχομασάζ για ζευγάρια 
· Σεξουαλικές τεχνικές και μυστικά
· Η Συστημική στην Τάντρα 
· Shamanic Tantra (προαιρετικό)


Την Παρασκευή 9 Νοέμβριου, στο ΑΜΑΛΘΕΙΑ -ACADEMY OF LIFE, (Φολεγάνδρου 3 & Σερίφου 4 Βάρη Αττικής) στις 18:30 θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό ανοικτό μάθημα για όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την «The Alchemy of Living»



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α' ΧΡΟΝΙΑΣ

Εισαγωγή στην ταντρική θεραπευτική τέχνη
1-2 Δεκεμβρίου 12-13 Ιανουαρίου
Θεωρητικές και βιωματικές ασκήσεις για να εμβαθύνουμε στην τέχνη της Ζωής. 


Στα μαθήματα που θα ακολουθήσουν θα προσεγγίσουμε με πιο εξειδικευμένο τρόπο το σώμα, την σεξουαλική ενέργεια, τα ενεργειακά μας κέντρα και θα εμβαθύνουμε σε ταντρικές τεχνικές και μυστικά τόσο για προσωπικές θεραπείες όσο και για ομαδικά προγράμματα.


Σώμα, ο γνωστός αυτός άγνωστος
2-3 Φεβρουαρίου

Σεξουαλικότητα και σεξουαλική ενέργεια
2-3 Μαρτίου

Τάντρα και Τσάκρα
6-7 Απριλίου

Στήνοντας ένα βιωματικό σεμινάριο
4-5 Μαΐου

Ταντρικά μυστικά για υγιείς, ερωτικές σχέσεις 
1-2 Ιουνίου

Τάντρα – Ήχος - Θεραπεία
6-7 Ιουλίου


Tantric watsu 7-8 Σεπτεμβρίου (προαιρετικό)


Copyright 
by despoina palamari
Tantra: “The Alchemy of living”




Σύντομο Βιογραφικό

H Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα το «The Alchemy of Living» που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα. 

● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)
● Συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα.
● Έχει εκπαιδευτεί στο θεατρικό παιχνίδι και έχει δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα αυτοβελτίωσης, την "Ηχογιόγκα", (κατάλληλο για παιδιά και γονείς) που συνδυάζει τη γιόγκα, το θεατρικό παιχνίδι και τα ταξίδια φαντασίας. 

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο και η πίστη της ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό του την οδήγησαν στο να δημιουργήσει τα blog:
Tantra Yoga events (https://tantra-yoga-events.blogspot.com/) και
Pulse of Love (http://pulseoflove.blogspot.com/) 
ώστε να μοιράζεται τη γνώση της με όποιον ενδιαφέρεται να περπατήσει το αυτογνωσιακό μονοπάτι αναζητώντας γαλήνη και πληρότητα.

Αρθρογραφώντας για τον άνθρωπο και έχοντας όλη την δεκαπενταετή γνώση από τα βιωματικά σεμινάρια που συντόνιζε δημιούργησε "Το Φιλί της Πεταλούδας". Ένα ολοκληρωμένο σύστημα από βιωματικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και φυσικά το αντίστοιχο βιβλίο με αυτοθεραπευτικές διαλογιστικές τεχνικές.

Υπάρχουν ακόμη υπό έκδοση τα:
« Ανάμεσα στα όνειρα» 
Μια συλλογή από παραμύθια για ενήλικες που προσεγγίζουν θεραπευτικά το παιδί που υπάρχει μέσα στον καθένα μας
«Μούγια, πώς να κατακτήσεις το Σύμπαν» 
Ένα θεατρικό παραμύθι που συνοδεύεται από τραγούδια και αφορά μικρά και μεγάλα παιδιά 
«Τα λευκά ρόδα φυτρώνουν στην κόλαση»
Ένα ψυχογραφικό διήγημα

H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:
● Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας 
(Bασική εκπαίδευση και 5 επίπεδα advanced)
● Ηχοθεραπεύτρια και μέλος της ακαδημίας του Peter Hess
(Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου) 
● Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)