Translate

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο Στοματικός Έρωτας

Οι ασκούμενοι στην Ψυχοσεξουαλική Αλχημεία μαθαίνουν να εκτιμούν και να απολαμβάνουν το λεπτό και αλησμόνητο άρω­μα των σεξουαλικών οργάνων και των εκκρίσεών τους. Τα ερω­τικά υγρά μαζί με το συνδυασμό του σάλιου δημιουργούν μια χημική ένωση με μαγικές ιδιότητες, καθώς ανταλλάσσονται οι πάνω ενέργειες του σάλιου με τις κάτω των εκκρίσεών.

Ιδιαίτερα, η σεξουαλική στάση 69 ή «κόρακας», όπως την αποκαλούν στην τάντρα, χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση της ενέργειας και την κυκλοφορία της, καθώς αφυπνίζει τις υπερβατικές λειτουργίες του νου με το κύκλωμα που δημιουρ­γεί. 

Η γλώσσα αποτελεί το άκρο του σώματος που μέσα του μεταφέρονται μεταφυσικές ενέργειες - μέσα από το διεγερμένο όργανο της γυναίκας μεταφέρονται ψυχομαγνητικά κύματα και αυτά πολώνονται και εκφράζονται μέσα από το κέντρο του κεφαλιού του άνδρα. 
Αυτό κάνει τον αδένα της επίφυσης και της υπόφυσης να απελευθερώνουν τις ανάλογες εκκρίσεις και να ανοίγουν το έκτο κέντρο, το κέντρο δηλαδή στο τρίτο μάτι, μαζί μι όλες τις ιδιότητες που έχει αυτό το κέντρο αυτό. 

Και για τη γυναίκα όμως είναι εξίσου σημαντική η επαφή αυτή, καθώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τον ερεθισμό του ανδρικού οργάνου βοηθούν στην αφύπνιση της κουνταλίνης, καθώς απορροφούνται παράλληλα με τις εκκρίσεις του άνδρα και αφομοιώνονται εύκολα από τις βλεννογόνους μεμβράνες του στόματος, επηρεάζοντας τις εκκρίσεις των αδένων και ολόκληρου του σώματος. 

Η γυναίκα χρειάζεται να μάθει, να είναι τελείως χαλαρή σε όλο το σώμα της και ιδιαίτερα στην πλάτn και να οραματίζεται την ανοδική κίνηση της ενέργειας από το γεννητικό της κέντρο προς το κεφάλι. O άνδρας, από την άλλη πλευρά, πρέπει να απορροφήσει όσες περισσότερες εκκρίσεις από το όργανο της γυναίκας και να οραματίζεται ότι τις μεταφέρει στο δικό του σεξουαλικό όργανο και ότι απορροφούνται από αυτό. Χρειάζεται να χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σαν πέος και πρέπει να δίνει περισσότερο από όσο παίρνει.

Μια στάση που θεωρείται τυπική στην τάντρα, αλλά προϋπο­θέτει μεγάλη δύναμη από το μέρος του άνδρα, καθώς εκτελείται, είναι η στάση 69, με τον άνδρα όρθιο να κρατάει τη γυναίκα ανάποδα. Το πλεονέκτημα της στάσης αυτής είναι η χρήση της βαρύτητας. Προσωπικά, όμως, δεν την προτείνω, γιατί τα πλεονεκτήματα που παρέχει η στάση, μπορούν να αναπληρωθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια από τον οραματισμό της ενέργειας να κατευθύνεται προς το κεφάλι - μπορεί δηλαδή να γίνει εξίσου αποτελεσματικά και σε οριζόντια στάση.

Σεξουαλική Αλχημεία
Μιχαήλ Καρπαθίου