Translate

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Θεραπεύοντας την πληγωμένη καρδιά

Θεραπεύοντας την πληγωμένη καρδιά

Τέταρτη 18 Απριλίου 
20:15 - 23:00

Αλκαμένους 175
(μετρό Αττική)

Όλοι έχουμε πληγές από το παρελθόν. Άλλοι βιώσαμε εγκατάλειψη, άλλοι προδοσία, άλλοι την απώλεια και σίγουρα όλοι βιώσαμε τον πόνο να σφίγγει σαν μέγγενη την καρδιά και το μυαλό μας.

Άλλες πληγές έχουν κλείσει ή έχουν αποκτήσει μαλακότητα στο πέρασμα των χρόνων. Άλλες όμως μπορεί ακόμα να αιμορραγούν καθώς τα γιατί δηλητηριάζουν την σκέψη και το σώμα μας.

Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να απελευθερωθούμε από τα ενεργειακά σημάδια αυτών των πληγών και να προχωρήσουμε στη ζωή μας κάνοντας επιλογές που δεν θα μας θυμίζουν ξανά και ξανά αυτές τις πληγές;


Την Τέταρτη 18 Απριλίου θα κάνουμε ένα διαλογιστικό ταξίδι και με έναν υπέροχο σούφικο διαλογισμό θα ανοίξουμε την καρδιά μας και θα διευρύνουμε τα υλικά μας όρια ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη σε όλα τα επίπεδα. 
(σωματικό, συναισθηματικό, πνευματικό). 

Στη συνέχεια μπαίνοντας στον κόσμο της Καρδιάς, παίρνοντας αγάπη και αποδοχή, ρίχνοντας τα τείχη και τις αντιστάσεις του μυαλού μας θα επιτρέψουμε στην καρδιά μας με ιδιαίτερες θεραπευτικές ταντρικές τεχνικές να μαλακώσει και να δεχτεί τη θεραπεία που προσφέρει με ανιδιοτέλεια ο Ιερός Άντρας και η Ιερή Γυναίκα ώστε να απελευθερωθεί από τα βάρη του παρελθόντος. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. 
ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973216895

Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού», κοντά στο μετρό Αττική)

Ειδικές τιμές για ζευγάρια

Είναι καλό να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια ελαφριά κουβέρτα και ένα μπουκάλι νερό